Programma Bologna FC 2020/21

Zevenvoudig landskampioen Bologna FC heeft inmiddels zijn naam als titelkandidaat in Italië enigszins verloren, toch kunnen we dat niet zeggen over de charmes van de club. Het programma van Bologna FC staat vol met prachtige duels tegen topploegen. Voor dergelijke wedstrijden is het Stadio Renato Dall'Ara uitermate geschikt. Het stadion is een historisch kunststukje en is in al zijn pracht en praal een perfecte plek voor een geweldige sfeer. Bezoek een van de derby's of kies een ander geschikt moment om een bezoek aan prachtstad Bologna te combineren met een voetbalwedstrijd. Op zoek naar gehele programma van Bologna FC? Klik dan hier. Voor het complete speelschema van de Serie A kun je hier klikken.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Bologna FC

Bologna FC - Parma Calcio 1913
Als ze ergens in Italië goed in zijn, is het derby's prachtige namen geven. Zo is ook het geval bij de derby tussen Bologna FC en Parma Calcio. De Derby dell'Emilia is vernoemd naar de regio Emilia-Romagna waarin beide clubs hun thuiswedstrijden spelen. De derby is voor locals een ideaal moment om de balans op te maken; welke club is de beste van de regio? Hoewel de sfeer in de stadions doet geloven dat er een diepgewortelde historie ten grondslag ligt aan dit duel, is dat niet zo. Beide clubs hebben een behoorlijke historie en bestaan al langer dan 100 jaar. Toch werd deze wedstrijd pas voor het eerst in 1983 gespeeld. Inmiddels is de Derby dell'Emilia uitgegroeid tot een van de meest karakteristieke wedstrijden van het programma van Bologna FC. Jij kunt erbij zijn! Voetbalreizen.com heeft ook dit seizoen weer een prachtig pakket waarbij je bent verzekerd van wedstrijdtickets, een of meerdere hotelovernachting(en) en een retourvlucht vanaf een vliegveld naar keuze.

Boek nu je voetbalreis naar:
Bologna - Parma Calcio 1913 >>>

Bologna FC - ACF Fiorentina
Naast de derby tegen Parma speelt Bologna FC nog een interessante streekderby. De Derby dell'Appennino tegen ACF Fiorentina is een wedstrijd die het programma van Bologna FC nog net wat meer kleur geeft. Florence, waar het stadion van Fiorentina staat, is slechts door de bergketen de Apennijnen gescheiden van Bologna. Heel vaak waren de clubs geen concurrent om een plek in de Serie A. In de periodes dat Bologna FC goed presteerde, deed Fiorentina het wat minder, en andersom. Toch doet deze wisselende malaise geen afbreuk aan de sfeer in het stadion. Sterker nog, het is een ideaal moment voor het minder presterende team om het seizoen toch nog enigszins goed te maken. Al met al een reden voor de fans om volledig achter hun club te gaan staan en een fantastische sfeer te creeeren.

Boek nu je voetbalreis naar:
Bologna FC - ACF Fiorentina >>>