Programma SSC Napoli 2020/21

Een bezoek aan Napels is een bezoek aan het thuis van de Pizza Magherita, vulkaan de Vesuvius en natuurlijk SSC Napoli. De club waar onder meer Dries Mertens en Lorenzo Insigne op de loonlijst staat, heeft inmiddels een echte cultstatus ontwikkeld. Heel gek is dat ook niet, het Stadio San Paolo is uniek in zijn soort en een perfecte plek voor een fenomenale sfeer tijdens en rondom voetbalwedstrijden. Dat tijdens iedere wedstrijd van het programma van SSC Napoli de stadionomroeper behoorlijk te keer gaat en de fans tot het uiterste drijft, heeft met behulp van video's op het internet natuurlijk ook behoorlijk bijgedragen aan de groei van die cultstatus. Laten we eerlijk zijn, die status verdient de club ook absoluut. De stadionomroeper, het gebrul tijdens de Champions League-hymne en het verleden van Diego Maradona bij de Napolitanen zorgen voor een prachtig nalatenschap. Via Voetbalreizen.com bieden wij jullie de kans om dit allemaal live mee te maken. Klik voor het volledige programma van SSC Napoli op deze link. Voor het programma van de Serie A en UEFA Europa League kun je hieronder terecht. Toch benieuwd naar onze twee wedstrijdtips? Lees dan vooral nog even verder op deze pagina.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van SSC Napoli

SSC Napoli - Juventus
De duels tussen Napoli en Juventus zijn misschien wel de meest unieke van het gehele speelschema van de Serie A. Bij geen enkele andere rivalenstrijd in Italië is de afstand tussen beide clubs zo groot. Napoli speelt zijn thuiswedstrijden in het zuiden en Juventus in het noorden. Laat dat nou net dé grootste oorzaak van deze rivaliteit zijn. Tijdens deze kraker botsen er twee werelden. Het noorden, dat altijd economisch het sterkste was, neemt het op tegen het armere zuiden. Ook in cultuur is er een behoorlijk verschil. Het is dus vooral een historisch feit dat voor de onderlinge haat zorgt. Natuurlijk heeft de transfer van voormalig Napoli-ster Gonzalo Higuaín ook niet bepaald geholpen bij het sussen van de gemoederen. Nog dagen na de transfer werden er Napoli-shirts met Higuaín op de rug verbrand in de straten van Napels. Dat bewijst nog maar eens dat het voetbal door de aderen stroomt bij de meeste Napolitanen. Op zoek naar een wedstrijd met een karakteristieke, fenomenale sfeer? Dan is SSC Napoli tegen Juventus bij uitstek een prachtig duel om te bezoeken.

Boek nu je voetbalreis naar:
SSC Napoli - Juventus >>>
Juventus - SSC Napoli >>>

SSC Napoli - AS Roma
Het programma van SSC Napoli, is net al bij de vele andere Italiaanse topploegen, gevuld met beladen toppers en verhitte derby's. Welke wedstrijd wordt als eerste in de agenda omcirkeld bij de meeste Napolitanen? Zonder twijfel de Derby del Sole tegen AS Roma. Waar voorheen de fans van Napoli een hechte band hadden met die van AS Roma, is daar inmiddels niks meer van over. De gedeelde haat tegen het noorden (zie de wedstrijdtip hierboven) was altijd een drijfveer voor de Napoli-fans om Roma te steunen in hun strijd tegen Juventus, Internazionale en AC Milan. Toen het tijdperk van Maradona aanbrak in Stadio San Paolo, werd SSC Napoli met de week beter, wat resulteerde in gelijke kansen tussen de Napolitanen en AS Roma. De fans van Roma konden dat niet aanzien en besloten de vriendschapsband om te zetten in rivaliteit. Inmiddels is er sprake van een enorm intense derby. Een prachtig duel, met een bijzondere historie. Als je het aan ons vraagt een ideale bestemming voor een voetbalreisje.

Boek nu je voetbalreis naar:
SSC Napoli - AS Roma >>>
AS Roma - SSC Napoli >>>