Programma Udinese 2020/21

Udinese is niet bepaald de eerste club waar je aan denkt bij het uitzoeken van een voetbalreis. Desalniettemin is er geen enkele reden te bedenken om het niet te overwegen. De club uit Udine is absoluut een verborgen pareltje en het bezoeken meer dan waard. Aangezien weinig voetbaltoeristen de club hebben ontdekt, is er nog een echte authentieke voetbalcultuur aanwezig. De Dacia Arena, zoals het stadion wordt genoemd, biedt plaats aan 25.000 supporters. Het merendeel van de wedstrijden wordt dat aantal ook bijna aangetikt. Zoals bij de meeste clubs in Italië mag er ook niet geklaagd worden over de steun die de spelers krijgen van de fans. Vrijwel tijdens elke thuiswedstrijd die het programma van Udinese telt, zingen de fans uit volle borst de prachtige Italiaanse liederen. Zeker na een bezoekje aan Udinese begin je te begrijpen waarom Nederlanders als Wiliam Troost-Ekong, Bram Nuytinck, Hidde ter Avest en Marvin Zeegelaar er voor hebben gekozen om voor I Bianconeri te gaan spelen. klik voor het gehele programma van Udinese op deze link. Het linkje hieronder brengt je rechtstreeks naar het programma van de gehele Serie A voor nog meer inspiratie bij het uitzoeken van je ideale voetbalreisje.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Udinese

Udinese - Juventus
Bij zowat iedere club loopt de hele stad uit om hun spelers het te zien opnemen tegen de sterren van Juventus. Bij Udinese is dat niet anders. Met een volledig uitverkochte Dacia Arena is Udine alles behalve de gemakkelijkste plek voor grote clubs om met drie punten te vertrekken. De gepassioneerde fans van Udinese zullen 90 minuten lang alles geven voor hun elftal op het veld. Onder begeleiding van luid gezang en rond fladderende vlaggen is de Dacia Arena op dat moment een van de meest indrukwekkende en sfeervolle plekken die je kunt vinden in Italië. Ben jij overtuigd dat je het authentieke Udinese live wil zien spelen? Dan is een duel tegen Juventus, of eventueel tegen Internazionale, Napoli, AC Milan of AS Roma een uitgelezen kans om de spelers én fans op hun best te zien.

Boek nu je voetbalreis naar:
Udinese - Juventus >>>
Juventus - Udinese >>>

Udinese - Hellas Verona
Udine, waar Udinese haar thuiswedstrijd speelt, is vrij ver van de alle andere Serie A-speelsteden vandaan. Helaas is daardoor de kans op een derby ook niet heel groot. Echte rivaliteit kennen de supporters vooral tegen Triestina en Hellas Verona. Aangezien de eerst genoemde club helaas niet op het hoogste niveau van Italië speelt, zullen we in deze rubriek de wedstrijd tegen rivaal Hellas Verona bespreken. Udine ligt zo'n 2 uur en 30 minuten van Verona vandaan, dus over een echt lokale derby kunnen we niet spreken. Toch is de wedstrijd altijd enorm beladen. Hellas en Udinese hebben voor een groot deel van de geschiedenis ongeveer gelijk gepresteerd waardoor de belangen tijdens onderlinge duels vaak hoog waren. Dat sentiment is ook de voorbijgaande jaren goed blijven hangen bij de fans. Dit duel is dus een mooi voorbeeld van hoe wedijver in het verleden uit kan groeien tot rivaliteit in het heden. Van alle wedstrijden die Udinese speelt is die tegen Hellas Verona een van meest interessante op het programma.

Boek nu je voetbalreis naar:
Udinese - Hellas Verona >>>