Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Servië voetbalreizen & tickets

Aanbod
  • Aanbod
  • Sfeerimpressie
Club
Tegenstander
Vervoer
Wedstrijd datum

Er zijn op dit moment geen wedstrijden bekend, wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwe mogelijkheden in het seizoen 2022 - 2023 en profiteren van de scherpste prijzen en volledige beschikbaarheid?
Laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter. Zodra het nieuwe speelschema bekend is gemaakt zullen wij op basis van jouw gegevens vrijblijvend een offerte sturen of contact opnemen.

Boek je voetbalreis Servië

Als je van een voetbalreis met een rauw randje houdt, is Servië met uitstek de bestemming voor jou. De SuperLiga staat bol van de cultclubs met hun fanatieke aanhang. De Eternal Derby tussen Rode Ster Belgrado en Partizan Belgrado staat bij ontzettend veel voetballiefhebbers bovenaan op het lijstje. Maak een voetbalreis naar Rode Ster of Partizan en beleef de unieke sfeer in een van de intimiderende stadions van Belgrado.

Voetbalreizen & voetbaltickets Servië

Voetbalreizen.com is over het algemeen meer gericht op andere competitie's maar ook wij beseffen natuurlijk dat een voetbalreis naar de Eternal Derby een wedstrijd is waar je eens in leven bij moet zijn. Dus maken wij voor dit duel een uitzondering. Een voetbaltrip inclusief vlucht, hotel en wedstrijdtickets voor een van de grootste wedstrijden ter wereld is te boeken op onze site.

Voetbalreizen naar voetbalsteden Servië

Iedereen weet dat Londen meer dan tien profclubs huisvest en de meerderheid is er ook van op de hoogte dat er in Madrid zeven profclubs spelen. Toch zal bijna niemand in Nederland weten dat er maarliefst acht profclubs actief zijn in Belgrado. Daarmee is de hoofdstad van Servië een echte voetbalstad. Met vijf teams op het hoogste niveau is er zowat iedere twee weken wel een stadsderby. Uniek om mee te maken!

Wedstrijd in Servië bezoeken

Pyro, fanatiek gezang en sfeeracties ontbreken nooit tijdens de Eternal Derby tussen FK Partizan en Crvena Zvezda. Boek nu je voetbalreis naar de mooiste wedstrijd van Servië én misschien ook wel van Europa via Voetbalreizen.com.

Sfeerimpressie