Wedstrijden in dit stadion

Er zijn op dit moment geen wedstrijden bekend, wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwe mogelijkheden in het seizoen 2021 - 2022 en profiteren van de scherpste prijzen en volledige beschikbaarheid ?
Laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter . Zodra het nieuwe speelschema bekend is gemaakt zullen wij op basis van jouw gegevens vrijblijvend een offerte sturen of contact opnemen.

Allianz Arena bezoeken

De Allianz Arena werd in 2006 geopend tijdens een WK-wedstrijd tussen Duitsland en Costa Rica. Direct na het wereldkampioenschap werd het stadion in gebruik genomen door Bayern München en TSV 1860 München. De laatstgenoemde heeft inmiddels haar biezen gepakt en is teruggekeerd naar hun oude stadion. Bayern is wel nog steeds trots bespeler van de Allianz Arena, of zoals de Duitsers het zo mooi noemen das Schlauchboot, vernoemd naar een opblaasbare boot. De arena biedt plaats aan ruim 75.000 toeschouwers en is daarmee na het Signal Iduna Park van Borussia Dortmund het grootste stadion van Duitsland.

De reis naar Allianz Arena

Wanneer je besluit de Allianz Arena met de auto te bezoeken, zul je het grote gevaarte al vanaf de snelweg dichterbij zien komen. Het stadion, dat bedekt lijkt te zijn met luchtkussens, ligt kort langs de A9 en wordt in de avond extra zichtbaar door de verlichting. Voor een bedrag van vijf euro buiten wedstrijddagen en tien euro tijdens wedstrijddagen kun je gebruik maken van de bijna 10.000 parkeerplaatsen rondom het stadion. Géén zin om zelf te rijden? Dat is geen enkel probleem want het openbaar vervoer rondom het stadion is erg goed geregeld. Vanaf het Marienplatz, dat midden in het centrum van München ligt, reis je met metrolijn U6 in slechts zestien minuten naar halte Fröttmaning. Vanaf de metrohalte is het slechts enkele minuten lopen naar de Allianz Arena.

Tickets Allianz Arena

Bayern München volgt de meeste andere clubs in de Bundesliga. Over het algemeen liggen de ticketprijzen niet heel hoog, waardoor het stadion eigenlijk altijd tot de nok toe is gevuld. Sterker nog, sinds de opening van het stadion was het tot dusver maar drie keer niet uitverkocht tijdens een wedstrijd van Bayern. Mocht je net naast tickets voor een wedstrijd grijpen en toch het stadion van binnen willen zien? Geen enkel probleem. Er zijn genoeg opties om een stadiontour te nemen. Enkel op wedstrijddagen is het niet mogelijk om een tour te maken. Alle andere dagen zijn ze geopend van 10:00 tot 17:15.

Voetbalreizen.com biedt voor alle wedstrijden van Bayern München opties om met officiële tickets een wedstrijd in Allianz Arena te bezoeken.

De Südkurve - sfeertribune Allianz Arena

Hoewel de Allianz Arena nog vrij jong is voor een voetbalstadion, lijken de supporters van Bayern München hun plekje al gevonden te hebben. Met name de Südkurve is al een echt begrip geworden onder de voetballiefhebber. De sfeer in het stadion is typerend voor de Duitse voetbalcultuur. Georganiseerde sfeeracties, vuurwerk, vlaggen en veel, heel veel bier.

Adres Allianz Arena

Werner-Heisenberg-Allee, 25
80939 München, Duitsland

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

Allianz Arena

Capaciteit: 75.024