Wedstrijden in dit stadion

Camp Nou bezoeken

Als voetballiefhebber moet je eens in je leven een bezoek hebben gebracht aan dit geweldige stadion van FC Barcelona. Een bezoek aan het Camp Nou is goed te combineren met een bezoek aan de stad Barcelona. Vanaf de diverse luchthavens in Nederland en in de grensstreek van België en Duitsland kun je eenvoudig en redelijk betaalbaar vliegen naar Barcelona. Neem nou een vlucht vanaf Schiphol, voor een prikkie sta je in iets meer dan twee uur in Catalaanse hoofdstad.

Camp Nou is één van de grootste Europese stadions en is er populair onder de Nederlanders. Jaarlijks reizen vele duizenden voetballiefhebbers af naar Barcelona om een bezoek te brengen aan deze voetbaltempel.

De reis naar Camp Nou

Camp Nou is goed te bereiken. Wel is het advies om tijdig te vertrekken naar het stadion. Rondom een wedstrijd van FC Barcelona kan het namelijk erg druk zijn. Het beste reis je per metro naar het stadion. Met de groene lijn L3 reis je in korte tijd vanaf het centrum naar de halte Les Corts. Vanaf deze halte is het een korte tijd lopen naar het stadion.

Per taxi is de rit ook goed te doen, echter moet je rekening houden met wegafzettingen waardoor jet ook met de taxi altijd nog een stuk moet wandelen om het stadion binnen te gaan.

Tickets Camp Nou

Je kunt het stadion van FC Barcelona Camp Nou bijna het gehele jaar bezoeken. Het leukste is natuurlijk een wedstrijd, echter mocht dit niet tot de mogelijkheden behoren dan kun je ook een stadiontour ondernemen. Je ziet dan alle bijzondere plekken van het stadion, waaronder zeker het kapelletje niet gemist mag worden.

Voetbalreizen.com biedt voor alle wedstrijd van FC Barcelona mogelijkheden om op basis van officiële tickets een bezoek te brengen aan Camp Nou.

Nieuwe Camp Nou

El Clásico zal vanaf 2022 nooit meer hetzelfde zijn. Camp Nou gaat flink op de schop, het cultstadion wordt omgetoverd tot een hypermoderne voetbaltempel. Waar in het huidige Camp Nou fans nog wel eens nat worden tijdens een flinke regenbui, zal dat in de toekomst niet meer voorkomen. Alle tribunes worden overdekt. Dit alles gaat niet ten kosten aan de speelminuten in het stadion. Er wordt gewoon doorgevoetbald aangezien de verbouwing in fases plaatsvindt. Alsof de ruim 99 duizend plekken nog niet genoeg zijn, zal er na de verbouwing plaats zijn voor 105.000 toeschouwers.

Adres Camp Nou

C. d'Arístides Maillol, 12
08028 Barcelona, Spanje

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

Camp Nou

Capaciteit: 99.354