Wedstrijden in dit stadion

Er zijn op dit moment geen wedstrijden bekend, wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwe mogelijkheden in het seizoen 2021 - 2022 en profiteren van de scherpste prijzen en volledige beschikbaarheid ?
Laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter . Zodra het nieuwe speelschema bekend is gemaakt zullen wij op basis van jouw gegevens vrijblijvend een offerte sturen of contact opnemen.

Santiago Bernabéu bezoeken

Het Santiago Bernabéu is de thuishaven van Real Madrid. Het Real in de naam van de Madrilenen staat voor koninklijk en ze doen hun naam meer dan eer aan. Al tijden zijn de Koninklijken recordhouder in het aantal Champions League-titels. Daarnaast heeft het stadion ook iets weg van een koninklijk paleis, want imposant is het zeer zeker. Met Cristiano Ronaldo, Roberto Carlos, Raúl, Van Nistelrooij en Zidane hebben een van de grootste sterren op het veld gestaan bij Los Blancos.

De reis naar Santiago Bernabéu

Met het openbaar vervoer is het stadion van Real Madrid makkelijk bereikbaar. De blauwe lijn (10) stopt bij station Santiago Bernabéu. Vanaf daar is het stadion meteen zichtbaar. Kom je vanaf het centrum, stap dan op bij de halte Plaza de España, dat een directe verbinding heeft met het station bij het stadion. De metro doet er vanaf daar ongeveer een kwartier over. Met de auto naar de wedstrijd komen is absoluut niet aan te raden. Parkeerplaatsen rondom het stadion zijn zeer schaars en het kan op een wedstrijddag nog wel eens enorm hectisch zijn.

Tickets Santiago Bernabéu

Officiële wedstrijdtickets van Real Madrid behoren tot ons assortiment. Aarzel dus niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Mocht je in Madrid zijn voor een wedstrijd van Atlético Madrid of gewoon voor een bezoek aan de stad, is het natuurlijk altijd mogelijk om een stadiontour te ondernemen. Op Eerste Kerstdag en nieuwjaarsdag na, is het stadion het hele jaar open voor tours.

Het nieuwe Santiago Bernabéu

Wanneer FC Barcelona het Camp Nou gaat vernieuwen, mag Real Madrid natuurlijk niet achterblijven. Het stadion spreekt nu al tot de verbeelding maar hoe het er in 2023 uit komt te zien, is ronduit futuristisch te noemen. Er komt een uitschuifbaar dak, een 360-graden beeldscherm en een dakterras. De capaciteit is een van de weinige dingen waar niks aan veranderd wordt. Met deze plannen is de club niet enkel op voetbalgebied vooruitstrevend te noemen. Ook op stadionniveau zullen de Madrilenen ver voorlopen op hun concurrentie.

Adres Santiago Bernabéu

Avenida de Concha Espina,
28036 Madrid, Spanje

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

Estadio Santiago Bernabéu

Capaciteit: 81.044