Wedstrijden in dit stadion

Er zijn op dit moment geen wedstrijden bekend, wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwe mogelijkheden in het seizoen 2021 - 2022 en profiteren van de scherpste prijzen en volledige beschikbaarheid ?
Laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter . Zodra het nieuwe speelschema bekend is gemaakt zullen wij op basis van jouw gegevens vrijblijvend een offerte sturen of contact opnemen.

Signal Iduna Park bezoeken

Wie aan Borussia Dortmund denkt, zal negen van de tien keer vrijwel direct aan de Gelbe Wand denken. De fanatieke fans geven op hun karakteristieke tribune de club nog wat extra kleur. Dat tussen de vaste supporters van Dortmund ook behoorlijk wat Nederlanders zitten is niet gek als je beseft dat de club zijn thuiswedstrijden op slechts anderhalf uur rijden van de Nederlandse grens speelt. Tip: neem ook eens een kijkje in stadion Rote Erde, dat recht naast het Signal Iduna Park ligt en de thuishaven is van het tweede elftal van Borussia Dortmund. Dit stadion, dat plaats biedt aan ruim 25.000 fans, is een nostalgisch voetbalbolwerk. Tot 1974 speelde ook het eerste elftal haar wedstrijden in het cultstadion.

De reis naar Signal Iduna Park

Signal Iduna Park is makkelijk te bereiken. Wel is het slim om te zorgen dat je op tijd bij het stadion bent. Het kan behoorlijk druk zijn op wedstrijddagen. Met de metro (U-bahn) is het stadion goed te bereiken. Lijn 45 en 46 komen uit op halte Stadion, wat zoals de naam doet vermoeden precies voor het Signal Iduna Park is gepositioneerd. Met de auto zal het stadion wat lastiger direct bereikbaar zijn. Er zijn zo'n 10.000 parkeerplaatsen nabijgelegen het stadion. Wel zijn er gelukkig genoeg alternatieven. Zo kun je op wedstrijddagen je auto parkeren bij de universiteit en vanaf daar een shuttlebus nemen die je bij het Dortmund-stadion afzet.

Tickets Signal Iduna Park

Het Signal Iduna Park moet je als voetballer ooit gezien hebben in je leven. Het is natuurlijk het mooiste om een wedstrijd bij te wonen. Mocht dit om uiteenlopende redenen niet lukken dan is het ook mogelijk een stadiontour te ondernemen. Let op! Rondleidingen worden alleen gegeven op dinsdag om 12:00, vrijdag om 16:00, zaterdag en zondag om 14:00. In een uur tijd krijg je ontzettend veel te zien. Zo neemt de gids je mee langs de kleedkamers, de spelerstunnel, de VIP gebieden, de fanzone en het clubmuseum.

Voetbalreizen.com biedt voor alle wedstrijden van Borussia Dortmund opties om met officiĆ«le tickets een wedstrijd in Signal Iduna Park te bezoeken.

De Gelbe Wand - sfeertribune Signal Iduna Park

Borussia Dortmund is enorm populair onder voetbalreizigers. Heel gek is dat natuurlijk niet. Het Signal Iduna Park ligt op slechts anderhalf uur rijden van de Nederlandse grens en heeft daarnaast ook nog eens het ultieme kunststukje onder de voetbaltribunes; namelijk de Gelbe Wand. De enorme tribune biedt plek aan maar liefst 25.000 uitzinnige Borussen en is daarmee de grootste staantribune van Europa. Met name tijdens de Kohlenpott-derby, Der Klassiker en Europese wedstrijden is de sfeer fenomenaal.

Adres Signal Iduna Park

Strobelallee, 50
44139 Dortmund, Duitsland

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

Signal Iduna Park

Capaciteit: 81.359