Tickets Bundesliga Duitsland | Voetbalreizen.com

De Bundesliga is altijd al in trek geweest bij Nederlandse voetbalfans. Korte rijafstanden naar clubs al Borussia Mönchengladbach, Borussia Dortmund en Schalke 04 en topvoetbal bij Bayern München zijn vaak de drijfveer om een voetbalreis naar de Bundesliga te maken. Naast het voetbal is de beleving in en rondom de Duitse voetbalstadions ook fantastisch om mee te maken. Nergens ter wereld is er voorafgaand aan de wedstrijd al zoveel leven rondom de stadions als in Duitsland.

Georganiseerde voetbalreizen

Het verkopen van losse wedstrijdtickets is een behoorlijk risico, voor ons, maar wellicht nog meer voor onze klant. Hierom heeft Voetbalreizen.com besloten géén losse tickets te verkopen. Regelgeving vanuit een behoorlijk aantal clubs keurt de verkoop van losse tickets af; daarnaast wordt de aankoop van een los kaartje niet gedekt door de Stichting Garantie Reisgelden (SGR). Naast deze redenen geloven wij in het aanbieden van een totaalpakket. Als organisatie kan Voetbalreizen.com jullie meer bieden dan een los ticket. Met onze expertise en kennis kunnen wij zorgen voor een unieke ervaring voor iedere klant.

Toch op zoek naar wat vrijheid in het kiezen van je hotel, vlucht of wedstrijdticket? Voetbalreizen.com biedt jullie de kans om je voetbalreis via onze site volledig zelf samen te stellen. Daarnaast staan wij graag mensen bij die wat hulp nodig hebben tijdens het boeken. Op basis van jouw persoonlijke wensen, onze kennis en ervaring stellen wij dan een reis op maat samen.

Voetbaltickets Bundesliga

Voetbalreizen.com heeft al 16 jaar ervaring in het aanbieden van georganiseerde voetbalreizen naar Duitsland. Reis af naar de Gelbe Wand in Dortmund of zie de sterren van Bayern München live aan het werk in de Allianz Arena. Onze samenwerking met betaald voetbalclubs in Duitsland zorgt ervoor dat jij altijd zeker bent dat je binnenkomt. Hoe onze tickets worden uitgegeven is afhankelijk van de clubs. Soms wordt er gekozen voor E-tickets, andere keer krijg je een fysiek ticket aangeleverd.

Wijzigingen in speelschema Duitsland

De Bundesliga is onderhevig aan veranderingen in wedstrijddata en aanvangstijden. De invloeden van TV-maatschappijen zijn ook in Duitsland dermate groot dat ze het programma kunnen beïnvloeden. Mede hierdoor worden de wedstrijden verspreid gespeeld over het weekend. De meeste speelrondes beginnen op vrijdag en worden afgesloten op maandag. Met normaliter de meeste gespeelde duels op zaterdag en zondag.

Aanbod voetbaltickets Bundesliga Duitsland

Voetbalreizen.com biedt veel reizen aan naar de Bundesliga in Duitsland. Hieronder tref je het actuele aanbod op basis van de clubs aan:
Tickets & voetbalreizen 1. FC Köln
Tickets & voetbalreizen Bayer 04 Leverkusen
Tickets & voetbalreizen Bayern München
Tickets & voetbalreizen Borussia Dortmund
Tickets & voetbalreizen Borussia Mönchengladbach
Tickets & voetbalreizen FC Schalke 04
Tickets & voetbalreizen FC Union Berlin
Tickets & voetbalreizen Hertha BSC

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen