Tickets DFB Pokal Duitsland | Voetbalreizen.com

De DFB Pokal is in alle opzichten een fantastisch toernooi. Of je nu tickets voor Fortuna Düsseldorf of Bayern München hebt, de unieke bekerkoorts is altijd aanwezig op de tribunes. In de afgelopen jaren bleek niks zeker tijdens het Duitse bekertoernooi. Ieder seizoen zagen we één of meerdere teams stuntten. Zoals FC Saarbrücken afgelopen seizoen tot de halve finale wist te reiken.

Georganiseerde voetbalreizen

Een voetbalreis naar een bekeravondje in Duitsland is voor iedere Nederlandse of Belgische voetballiefhebber natuurlijk een verademing. Volle stadions met een geweldige sfeer is iets dat iedereen ongetwijfeld kan waarderen. Om jullie extra van dienst te zijn op basis van onze kennis en expertise verkopen wij géén losse tickets en alleen pakketreizen inclusief wedstrijdticket en hotelovernachting. Zo hoef je dus nooit laat op de avond nog terug naar huis te rijden en heb je nog de tijd om de speelstad te verkennen.

Maar hoe kom ik aan mijn wedstrijdtickets? Afhankelijk van de werkwijze van de club zal er gekozen worden voor het uitgeven van fysieke of E-tickets. Wanneer de club er voor kiest om een E-ticket te versturen, zullen wij hem tegelijk aan je doorsturen met de reisbescheiden. Als er een fysiek ticket wordt uitgegeven, kun je die tijdens je voetbalreis ophalen in je hotel ter plekken.

Voetbaltickets DFB Pokal

Met 16 jaar aan ervaring weten wij bij Voetbalreizen.com precies wat je wel en niet moet doen tijdens een voetbalreisje. In ons aanbod zijn de meest geschikte hotels en vluchten opgenomen, zodat jullie naast het aanschaffen van tickets ruim de keuze hebben. In ons online boekingsproces krijg je de kans om zelf je perfecte voetbalreis samen te stellen. Mocht je toch op zoek zijn naar extra informatie of ondersteuning, dan staan onze werknemers altijd voor je klaar.

Wijzigingen in speelschema Duitsland

Houdt er rekening mee dat het programma in DFB Pokal onderhevig is aan wijzigingen. De TV-maatschappijen hebben dermate invloed op het speelschema dat er zo nu en dan een wedstrijd wordt verplaatst. Dit is om er voor te zorgen dat zoveel mogelijk wedstrijden live op televisie zijn. Normaliter worden wedstrijden in de DFB Pokal op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond gespeeld.

Aanbod voetbaltickets DFB Pokal Duitsland

Voetbalreizen heeft een ruim aanbod in voetbalreizen inclusief tickets voor de DFB Pokal. Klik op een van de linkjes hieronder voor meer informatie.

Tickets & voetbalreizen 1. FC Köln
Tickets & voetbalreizen 1. FC Union Berlin
Tickets & voetbalreizen Bayer 04 Leverkusen
Tickets & voetbalreizen Bayern München
Tickets & voetbalreizen Borussia Mönchengladbach
Tickets & voetbalreizen Borussia Dortmund
Tickets & voetbalreizen FC Schalke 04
Tickets & voetbalreizen Fortuna Düsseldorf
Tickets & voetbalreizen Hamburger SV
Tickets & voetbalreizen Hertha BSC

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen