Trainingskamp Barcelona

Trainingskamp Barcelona in Spanje

Barcelona, een prachtige stad in het noordoosten van Spanje is al jaren de populairste stad onder de toeristen. De stad biedt voor iedereen vermaak, dit komt mede door de fantastische ligging van de stad. Barcelona beschikt onder andere over vele mooie winkelstraten, bezienswaardigheden en leuke restaurantjes. Om de rust op te zoeken is het altijd mogelijk om een dagje naar zee te gaan of uit te rusten in een van de vele parken die Barcelona rijk is!

Barcelona telt ruim 1,6 miljoen inwoners, die op een oppervlakte van 101,4 vierkante kilometer wonen. In de metropool Barcelona wonen ongeveer 3,2 miljoen inwoners. Na hoofdstad Madrid is Barcelona de tweede stad van Spanje als het neerkomt op het aantal inwoners.

Barcelona heeft een gunstig klimaat. Met een gemiddelde temperatuur van 14 graden is het heerlijk trainen hier. Bovendien biedt de stad naast de trainingen vele andere mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een leuke fietstour langs de highlights van de stad, een stadion rondleiding, een wedstrijd van FC Barcelona of Espanyol bezoeken of gewoon heerlijk winkelen in het centrum.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

Het verblijf tijdens het trainingskamp in Barcelona

In Barcelona hebben wij meerdere mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een hotel midden in het centrum van de stad maar ook aan de rand. Het voordeel van een hotel midden in de stad is dat je overal snel bent en dus het maximale uit je trainingskamp kunt halen en optimaal kunt genieten van de stad.

In tegenstelling tot andere locaties, hebben wij in Barcelona wel de mogelijkheid om hotels aan te bieden op basis van een verblijf inclusief ontbijt, halfpension of volpension. De hotelkamers zijn standaard tweepersoonskamers met twee verschillende bedden.

Trainingsfaciliteiten tijdens je trainingskamp in Barcelona

In Barcelona maken wij gebruik van verschillende velden. Zo kan het soms zijn dat er een training plaatsvindt op een voetbalveld aan het strand, maar ook op een veld midden in de stad. Naar de velden dient het team wel gebruik te maken van shuttles. Dit omdat de velden net te ver liggen om te lopen. Voetbalreizen.com organiseert het vervoer en zorgt ervoor dat het team op tijd bij de trainingsvelden zijn.

Spaanse steden maken vaak gebruik van kunstgrasvelden, dit komt omdat er veel gebruik wordt gemaakt van de velden. De velden die gebruikt worden zijn dan ook altijd kunstgrasvelden.

Begeleiding & service tijdens het trainingskamp in Barcelona

Vanuit Voetbalreizen.com is er altijd iemand op locatie aanwezig. Hij of zij zal jullie als groep begeleiden bij het inchecken* van de vlucht, hotel, vervoer ter plaatse, trainingen, wedstrijden en eventuele extra georganiseerde activiteiten. Zodoende kunnen jullie genieten van een optimaal georganiseerd trainingskamp. Tevens biedt het de mogelijkheid om in overleg te kijken naar gewenste aanpassingen in het programma.

*Op basis van de doorgegeven gegevens worden alle reizigers door ons ingecheckt. Als extra service is er ook altijd een contactpersoon van Voetbalreizen.com aanwezig bij het incheckproces op het vliegveld. Indien er zich dan onverhoopt toch een probleem voordoet, kunnen wij als organisatie snel schakelen en hierbij verder assisteren.

Vervoer & vlucht tijdens het trainingskamp in Barcelona

Voetbalreizen.com verzorgt de reis van A tot Z. Wij werken voor de vluchten samen met diverse maatschappijen. Dit geeft ons als organisatie goede voorwaarden en prijzen om te reizen inclusief bagage of het aanpassen van de namen en de gegevens. Naar Spanje vliegen wij voornamelijk met Vueling, Transavia en Ryanair.

Vanuit Nederland en de grensstreek zijn er vele vluchten direct op Barcelona El Prat en tevens op Girona (reistijd ongeveer 45 minuten). Dit biedt de mogelijkheden om een brede variatie qua vluchten, luchthaven van vertrek en tijden aan te bieden.

Uitgaan en activiteiten tijdens je trainingskamp Barcelona

Barcelona is de tweede stad van Spanje. Door de omvang van de stad is er genoeg te doen in Barcelona. Zo kent de stad ook een bruisend uitgaansleven. Je kunt er tot in de vroege uurtjes genieten van diverse muzieksmaken en uitgaansgelegenheden. Vooral in het gebied rondom de Puerto Olympic zijn veel clubs en discotheken te vinden.

Naast het uitgaan zijn er ook vele andere mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een leuke fietstour langs de highlights van de stad, een stadion rondleiding doen, een wedstrijd van FC Barcelona of Espanyol bezoeken of gewoon heerlijk winkelen in het centrum.

Alles was perfect geregeld en fijn dat er een persoonlijke reisleider mee was!

"In januari 2018 een leuk trainingskamp gehad. Alles was goed geregeld en het was fijn dat er persoonlijke begeleiding bij aanwezig was. Een aanrader in een stad als Barcelona is wel om veel activiteiten in te plannen en niet te veel extra vrije tijd mee te nemen in het programma."

PSV amateurs (1e klasse) januari 2018.