Trainingskamp Barcelona

Trainingskamp Benidorm in Spanje

Benidorm is een badplaats aan de Spaanse Costa Blanca. Benidorm ligt op 41 km afstand van Alicante en heeft 69.058 inwoners. De stad behoort tot een van de bekendste badplaatsen van Europa en was een van de eerste steden dat zich op toerisme richtte. ‘Beni-York’ kenmerkt zich door de schitterende skyline langs het strand. De skyline van Benidorm geeft aan hoe belangrijk het toerisme voor deze stad is. Het nieuwe gedeelte van Benidorm is sterk beïnvloed door de vele Engelse toeristen die hier jaarlijks op vakantie gaan. De Engelse buurt is hier een goed voorbeeld van. Naast de Engelse buurt heeft Benidorm ook nog een authentiek Spaans centrum die oud-Benidorm wordt genoemd.

Dat de stad zo bekend is onder de toeristen heeft Benidorm met name te danken aan het gunstige Middellandse Zeeklimaat. In de zomer kunnen de temperaturen hier oplopen tot 30 graden. In de maanden januari en februari ligt de gemiddelde temperatuur rond de 16 graden en heeft het gemiddeld 5 zonuren per dag. Deze omstandigheden bieden dan ook de uitgelezen mogelijkheid om onder de juiste condities een trainingskamp te beleven

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

Het verblijf tijdens het trainingskamp in Benidorm

Het hotel waar jullie zullen verblijven ligt in centrum van Benidorm. Toeristische winkeltjes, horecagelegenheden en het casino liggen allemaal op loopafstand. Ook het Playa de Levante strand ligt op enkele minuten lopen. Door de gunstige ligging van het hotel ten opzichte van het veld is er geen shuttledienst nodig voor een training.

Het hotel zelf beschikt over een buitenzwembad, een lobby, een bar, een restaurant, speelruimte met speelautomaten en biljartmogelijkheden. De maaltijden in het hotel zijn op basis van buffetvorm in het restaurant. De maaltijden bestaan uit een grote diversiteit aan gerechten uit de mediterrane en continentale keuken. Vanuit het restaurant hebben jullie uitzicht op het buitenzwembad en het terras.

Het hotel heeft enkel pas gerenoveerde tweepersoonskamers verdeeld over 10 verdiepingen. De kamers zijn voorzien van een complete badkamer, een balkon, airconditioning, verwarming, telefoon, televisie en een huurkluisje. Alle kamers zijn voorzien van een goede én gratis Wifi-verbinding.

Wassen is ook mogelijk. Het hotel maakt namelijk gebruik van een externe wasservice. Indien de was voor 19:00 is ingeleverd wordt het keurig binnen 24 uur gewassen. Zo heb je als team de beschikking over fris gewassen kleding.

Trainingsfaciliteiten tijdens het trainingskamp in Benidorm

Voor het trainingskamp worden de velden gebruikt in het centrum van Benidorm. Het sportcomplex bestaat uit 2 velden, kleedkamers en een kleine kantine / bar voor eventuele supporters en/of sponsoren. Vorig jaar zijn deze velden voorzien van nieuw kunstgras, hierdoor behoren de velden tot een van de betere kunstgrasvelden in de regio van Benidorm. De velden liggen op 400 meter afstand van het hotel. Deze afstand is dus prima als team te belopen. Doordat de velden in het centrum van Benidorm liggen zijn ze omringd door hoogbouw en hebben jullie tijdens de trainingen altijd de prachtige skyline van Benidorm en de schitterende bergen op de achtergrond.

Een training heeft een standaard duur van 90 minuten. Naast trainingen is het ook mogelijk om een oefenwedstrijd te spelen. Dit kan een lokale opponent zijn, echter ook een andere club. Een oefenwedstrijd kan zowel op de vaste velden worden gespeeld als op een ander topveld in de regio, bijvoorbeeld bij de lokale opponent. Voetbalreizen.com beschikt over de juiste plaatselijke contacten en organiseert graag een oefenwedstrijd voor je team.

Begeleiding & service tijdens het trainingskamp in Benidorm

Vanuit Voetbalreizen.com is er altijd iemand op locatie aanwezig. Hij of zij zal jullie als groep begeleiden bij het inchecken* van de vlucht, hotel, vervoer ter plaatse, trainingen, wedstrijden en eventuele extra georganiseerde activiteiten. Zodoende kunnen jullie genieten van een optimaal georganiseerd trainingskamp. Tevens biedt het de mogelijkheid om in overleg te kijken naar gewenste aanpassingen in het programma.

*Op basis van de doorgegeven gegevens worden alle reizigers door ons ingecheckt. Als extra service is er ook altijd een contactpersoon van Voetbalreizen.com aanwezig bij het incheckproces op het vliegveld. Indien er zich dan onverhoopt toch een probleem voordoet, kunnen wij als organisatie snel schakelen en hierbij verder assisteren.

Vervoer & vlucht tijdens het trainingskamp naar Benidorm

Voetbalreizen.com verzorgt de reis van A tot Z. Wij werken voor de vluchten samen met diverse maatschappijen. Dit geeft ons als organisatie goede voorwaarden en prijzen om te reizen inclusief bagage of het aanpassen van de namen en de gegevens. Naar Spanje vliegen wij voornamelijk met Vueling, Transavia en Ryanair.

Benidorm ligt gunstig ten opzichte van de luchthaven van Alicante en Valencia. Zodoende kunnen wij een breed scala aan vluchten aanbieden om deze locatie te bereiken.

Uitgaan en activiteiten tijdens het trainingskamp in Benidorm

Benidorm ligt op ongeveer 1,5 uur rijden van Valencia. Een trainingskamp in Benidorm is daarom ideaal te combineren met de stad Valencia.

Valencia is de op 4 na grootste stad van Spanje. De stad kenmerkt zich door een goede mix tussen nieuwe en oude historische gebouwen. Het weer is er het gehele jaar door zeer aangenaam en de mensen zijn over het algemeen erg vriendelijk en behulpzaam. In Valencia is voor iedereen wel wat te beleven, of je nu de hele dag in de leuke binnenstad wilt winkelen, lekker uit wilt gaan, je wilt verdiepen in de kunst of cultuur, het strand wilt bezoeken of een bezoek brengen aan de plaatselijke voetbalclub CF Valencia. Het kan allemaal.

Mocht Valencia toch te ver weg liggen, dan is ook Alicante op ongeveer 30 minuten rijden een leuk alternatief. Alicante vormt een leuke mix van het dagelijkse leven met het toerisme. Het centrum van de stad bestaat naast de drukke winkelstraat vooral uit kleine en knusse pleintjes. De stad Alicante heeft ook een goed uitgaansleven. Het nachtleven kun je het best ontdekken in het gedeelte van Alicante bekend als “Al Barrio”.

Ook dit jaar was het weer TOP geregeld!

Ook dit jaar maakten wij gebruik van de dienstverlening van voetbalreizen.com na de zeer goede ervaringen van vorig jaar met hen. Nu was Benidorm onze bestemming. Het was wederom een heerlijk trainingskamp met prachtige faciliteiten zowel qua sportaccommodatie als ook qua hotelaccommodatie. Naast de sportieve inspanning was er ook volop gelegenheid voor de nodige ontspanning. Het eten was prima geregeld (3 x per dag), het weer was schitterend en de organisatie vanuit voetbalreizen.com voortreffelijk. Begeleiding vooraf, tijdens de reizen en het trainingskamp was erg goed en zeer persoonlijk. Wensen en veranderingen van onze kant werden zeer flexibel opgepakt en er werd goed meegedacht. Een absolute aanrader! Volgend jaar gaan we zeker weer met voetbalreizen.com.

IJVV Stormvogels (3e klasse) januari 2018