Trainingskamp Düsseldorf

Trainingskamp Düsseldorf in Duitsland

Op trainingskamp in Düsseldorf is een ware belevenis. Met bijna 620.000 inwoners is Düsseldorf de zevende grootste stad van Duitsland. Naast Keulen is het ook de enige grote stad in de grensstreek van Nederland. De hoofdstad van deelstaat Nordrhein-Westfalen is in al haar glorie een geweldige locatie om te bezoeken. Met haar sprookjesachtige Altstadt en moderne wijken heeft het voor ieder wat wils.

Düsseldorf heeft voor zowel de sporter als de toerist enorm veel te bieden. Uitgaan is hier iedere dag van de week mogelijk en aan restaurants is er ook absoluut geen tekort. Dit is in alle opzichten natuurlijk ideaal tijdens je trainingskamp, maar zijn er ook goede sportfaciliteiten? Die zijn er zeker. Of je nu een natuur- of kunstgrasveld ter beschikking wil hebben. Het kan geregeld worden door Voetbalreizen.com.

Onze collega's zullen ook voor jullie op zoek gaan naar een geschikte tegenstander voor een oefenwedstrijd tijdens een trainingskamp in Düsseldorf.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

Het verblijf tijdens het trainingskamp in Düsseldorf

Voor Düsseldorf geldt: de keuze is reuze. Wij passen ons aan naar jullie wensen. Zo krijgen clubs de keuze of zij een hotel in het centrum van de stad willen hebben waarbij bijvoorbeeld uitgaansgelegenheden op loopafstand zijn; of toch liever een hotel buiten het centrum voor wat extra rust. Op het gebied van eten kunnen wij jullie ook de nodige opties aanbieden. Aan jullie dus de keuze om een verblijf te boeken met enkel ontbijt, half-pension of volpension.

Alle hotels zijn door ons nauwkeurig nagelopen en wij kunnen jullie dus verzekeren van een goede verzorgde accommodatie. Deze hotels zijn door ons geselecteerd op basis van de ligging, kwaliteit, faciliteiten en beschikbare verzorging.

Trainingsfaciliteiten tijdens het trainingskamp in Düsseldorf

Tijdens het trainingskamp in Düsseldorf maken wij gebruik van hoogwaardige trainingslocaties. Wij snappen dat het belangrijk is om jezelf onder perfecte omstandigheden voor te bereiden op het seizoen. Ook kun je denken aan extra trainingen in een sportschool, sporthal of zwembad. Wij houden uiteraard rekening met een prima reisafstand tussen hotel en trainingslocatie.

Een trainingskamp is natuurlijk niet compleet zonder oefenwedstrijd. Voetbalreizen.com beschikt over de nodige contacten in en rondom Düsseldorf. Dat maakt het voor ons gemakkelijk om een geschikte tegenstander te vinden voor een oefenwedstrijd op welk niveau dan ook.

Begeleiding & service tijdens het trainingskamp in Düsseldorf

Vanuit Voetbalreizen.com is er altijd iemand op locatie aanwezig. Hij of zij zal jullie als groep begeleiden bij het inchecken bij het hotel, vervoer ter plaatse, trainingen, wedstrijden en eventuele extra georganiseerde activiteiten. Zodoende kunnen jullie genieten van een optimaal georganiseerd trainingskamp. Tevens biedt het de mogelijkheid om in overleg te kijken naar gewenste aanpassingen in het programma.

Vervoer tijdens het trainingskamp in Düsseldorf

Voetbalreizen.com geeft de teams graag zelf de ruimte om te kiezen voor een georganiseerde busreis of een reis op basis van eigen vervoer. Wij vernemen graag of jullie gebruik willen maken van een touringcar tijdens jullie trainingskamp. Daarnaast is er uiteraard ook de mogelijkheid om een busreis te plannen van en naar jullie club zodat alles van A tot Z is verzorgd.

Uitgaan en activiteiten tijdens je trainingskamp in Düsseldorf

Als zevende stad van Duitsland heeft Düsseldorf veel te bieden. Met haar gezellige oude centrum en prachtige moderne nieuwbouw heeft het voor ieder wat wils. Duitsland zou Duitsland niet zijn als er geen biergartens, cafés of kroegen zouden zijn. Ook tijdens een trainingskamp in Düsseldorf is er genoeg keuze als het gaat om uitgaansgelegenheden. Met ruim 200 cafés en bars is de Altstadt van Düsseldorf de place-to-be om een geslaagde avond te beleven. Daarnaast gaat een avondje in het centrum ook hand-in-hand met het bezoeken van een van de vele discotheken en clubs die de stad heeft. Keuze genoeg dus!

Wie een beetje voetbalminded is zal al snel denken aan Fortuna bij het vallen van de naam Düsseldorf. De Bundesliga-club speelt tweewekelijks tegen de beste clubs van Duitsland in hun moderne sportarena. Met ruim 54.000 plaatsen is de Esprit-Arena een van de grotere stadions van Duitsland en het bezoeken meer dan waard. Hebben jullie net de pech dat Fortuna Düsseldorf niet thuis speelt? Dan bestaat er ook nog de mogelijkheid om een stadiontour te plannen.