Trainingskamp Gaanderen

Trainingskamp Gaanderen in Nederland

Een trainingskamp in Gaanderen is een keuze voor een verblijf in het hart van de Achterhoek. Het dorpje kent een groene omgeving en ligt slechts zes kilometer van Doetinchem vandaan. Daarnaast zijn de dorpskernen van Silvolde en Terborg ook op steenworp afstand te vinden.

Gaanderen is een klein dorpje met ongeveer 5.500 inwoners in een natuurrijke omgeving. Het dorp kent een hechte gemeenschap met een echt ons-kent-ons-cultuurtje. Het is bij dorpsfeesten en de kermis dan ook erg gezellig. Door de geringe afstand tot Doetinchem zoekt men ook geregeld de stad op voor een bezoekje aan een kroeg of restaurant.

Door goede contacten met de lokale voetbalclubs in en rondom Gaanderen is een oefenwedstrijd op elk niveau mogelijk.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

Het verblijf tijdens het trainingskamp in Gaanderen

In Gaanderen maakt Voetbalreizen.com gebruikt van een groepsaccommodatie aan de rand van het dorp. De accommodatie biedt plek aan 32 personen en is volledig afgeschermd van anderen. Er is dus genoeg ruimte voor privacy en is een geweldige locatie om helemaal op te gaan in de eigen groep. Tevens is er op de hele accommodatie Wifi-verbinding aanwezig.

Er is op de accommodatie een grote keuken aanwezig waar prima voor een hele groep gekookt kan worden. Wij snappen heel goed dat het niet altijd een praktisch is om zelf voor het eten te zorgen. Daarom geven wij jullie de optie om te kiezen voor een georganiseerde cateraar. Wij ontzorgen jullie volledig tijdens jullie trainingskamp in Gaanderen.

Het verblijf is erg ruimtelijk ingericht en zo is er genoeg plek voor allerlei verschillende activiteiten. Ook is de groepsaccommodatie voorzien van een dartsbord en tafeltennistafel. Er is dus genoeg te doen!

Trainingsfaciliteiten tijdens het trainingskamp in Gaanderen

Tijdens het trainingskamp in Gaanderen wordt er gebruikt gemaakt van de voetbalvelden van de plaatselijke voetbalverenigingen. Zo is er de keuze om op een modern kunstgras veld te spelen of op een goed onderhouden veld van natuurgras. Alle velden zijn op maximaal tien minuten rijden van de groepsaccommodatie vandaan.

Naast de voetbalvelden is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van faciliteiten als een sportschool, binnenzwembad, buitenzwembad, tennisbaan of sporthal.

Begeleiding & service tijdens het trainingskamp in Gaanderen

Voetbalreizen.com zorgt dat er altijd iemand van ons op locatie aanwezig is. Jullie zullen door onze collega worden begeleid bij het inchecken, tijdens trainingen, wedstrijden en eventuele extra georganiseerde activiteiten. Op deze manier kunnen jullie optimaal genieten van een goed georganiseerd trainingskamp. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om in overleg te kijken naar gewenste aanpassingen in het programma.

Vervoer tijdens het trainingskamp in Gaanderen

Vervoer naar Gaanderen is vaak op eigen gelegenheid. Wij merken dat teams Gaanderen liever per auto bezoeken dan met een georganiseerde touringcar. Indien je toch liever gebruik zou willen maken van een touringcar voor je team, vernemen wij dat graag.

De voetbalvelden liggen allemaal op maximaal tien minuten rijden van de groepsaccommodatie. Van welk complex gebruik gemaakt wordt, is afhankelijk van de keuze voor natuur- of kunstgras.

Uitgaan en activiteiten tijdens je trainingskamp in Gaanderen

Gaanderen is een klein dorpje en heeft naast een aantal evenementen per jaar niet echt een bruisend nachtleven. Dat hoeft echter helemaal geen probleem te vormen tijdens je trainingskamp. Doetinchem is om de hoek en daar is het prima vertoeven. Een tip van ons: breng eens een bezoek aan de Grutstraat of het Simonsplein. Daar zijn genoeg leuke kroegen, restaurants en clubs te vinden waar je prima de avond vol kunt maken.

Uitgaan is in de avonduren natuurlijk nummer één in vermaak, toch zijn er nog genoeg andere activiteiten in Doetinchem te bedenken. Speel een potje golf op een van de prachtige golfbanen die de Achterhoek kent, maak een wandeling door een van de gezellige winkelstraten of breng een bezoek aan stadion De Vijverberg van De Graafschap.