Trainingskamp Haarlem

Trainingskamp Haarlem in Nederland

Haarlem is een bijzondere stad met een rijke (sport)historie en uiterst geschikt voor een georganiseerd trainingskamp. Met ruim 161.000 inwoners is het een van de grotere steden van Noord-Holland en is daardoor van alle gemakken voorzien. Daarnaast heeft Haarlem een gunstige ligging ten opzichte van de kust en wereldstad Amsterdam.

Met meer dan 1100 rijksmonumenten en een historisch centrum is Haarlem een geweldige plek om een aantal dagen te verblijven. De trainingsfaciliteiten zijn goed en er is ook buiten de trainingsuren om genoeg te doen.

Door goede contacten met de lokale voetbalclubs in de regio is een oefenwedstrijd op elk niveau mogelijk.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

Het verblijf tijdens het trainingskamp in Haarlem

Tijdens een trainingskamp in Haarlem verblijf je in een hotel direct gelegen aan de sportboulevard. Met een ijsbaan als overburen en een sporthal in de straat heb je allerlei faciliteiten zo bij de hand. Door de speciale ligging van het hotel is er gekozen voor een inrichting geheel in het teken van sport. Verblijf in een van de betere hotels van Haarlem en geniet van een goede nachtrust en een heerlijk ontbijt.

Het hotel is centraal gelegen en ligt nog geen twee kilometer van het centrum van Haarlem vandaan. Prima dus als je graag een avondje de kroeg in duikt tijdens het trainingskamp.

Trainingsfaciliteiten tijdens het trainingskamp in Haarlem

Voor het trainingskamp in Haarlem kan er gebruik gemaakt worden van zowel natuur- als kunstgras. Daarbij maken wij gebruik van een sportcomplex op maximaal tien minuten rijden van het hotel vandaan. Er gaat zo geen onnodige tijd verloren aan het reizen naar de velden.

Naast goede voetbalvelden kan het zo zijn dat jullie op zoek zijn naar meer. Zo is het al eens voorgekomen dat er een voetbalploeg graag gebruik maakte van een sporthal, zwembad of fitnesslocatie. Wij helpen jullie graag bij het vinden van dergelijke alternatieve trainingslocaties in Haarlem. Uiteraard wordt er ook een oefenduel gepland tegen een tegenstander uit de regio om eens goed te pijlen hoe jullie ploeg ervoor staat.

Begeleiding & service tijdens het trainingskamp in Haarlem

Begeleiding & service tijdens het trainingskamp in Haarlem

Voetbalreizen.com zorgt dat er altijd iemand van ons op locatie aanwezig is. Jullie zullen door onze collega worden begeleid bij het inchecken, tijdens trainingen, wedstrijden en eventuele extra georganiseerde activiteiten. Op deze manier kunnen jullie optimaal genieten van een goed georganiseerd trainingskamp. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om in overleg te kijken naar gewenste aanpassingen in het programma.

Vervoer tijdens het trainingskamp in Haarlem

Vervoer tijdens het trainingskamp in Haarlem

Vervoer naar Haarlem is vaak op eigen gelegenheid. Wij merken dat teams Haarlem liever per auto bezoeken dan met een georganiseerde touringcar. Indien je toch liever gebruik zou willen maken van een touringcar voor je team, vernemen wij dat graag.

De voetbalvelden liggen allemaal op maximaal tien minuten rijden van het hotel. Van welk complex gebruik gemaakt wordt, is afhankelijk van de keuze voor natuur- of kunstgras.

Uitgaan en activiteiten tijdens je trainingskamp in Haarlem

Uitgaan en activiteiten tijdens je trainingskamp in Haarlem

Haarlem is met ruim 1100 rijksmonumenten de zevende monumentenstad van Nederland en is daarmee de vijfde stad van Nederland als het gaat toeristenaantallen. Het gezellige centrum en de goede ligging ten opzichte van de kust en Amsterdam is voor velen een reden om Haarlem te bezoeken. Ook tijdens een trainingskamp bestaat er de mogelijkheid om deze stad wat beter te leren kennen. Volg een tour onder begeleiding van een gids of wandel op eigen houtje door de stad.

Haarlem is overdag een mooie stad, maar 's avonds komt het helemaal tot leven. De stad heeft vele gezellige caf├ęs en kroegen en is een prima plek om een avondje te stappen. Wij raden aan zeker eens een bezoekje te brengen aan de Grote Markt, Riviervismarkt, Botermarkt, Kruisstraat of Smedestraat. Deze plekken staan bekend om hun gemoedelijkheid en verscheidene uitgaansgelegenheden.