Interesse trainingskampen 2021 - 2022

Wil jij dit jaar met jouw club de zon opzoeken? Voetbalreizen.com organiseert ook in januari 2022 weer trainingskampen naar diverse locaties in Spanje. Omdat wij trainingskampen graag geheel op maat maken en je zodoende persoonlijk willen voorzien van de informatie in de mogelijkheden en kosten, vragen wij je het volgende formulier in te vullen.

Je wordt dan geheel vrijblijvend op de hoogte gesteld van de mogelijkheden door Michael of Roy!

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

Jan 2019: VV Eemdijk

Dit jaar zijn wij met VV Eemdijk voor het eerst met Voetbalreizen.com op trainingskamp geweest. We kunnen niets anders zeggen dat we daarmee een uitstekende keuze hebben gemaakt. Met iets meer dan 50 personen verbleven we vier dagen in het mooie Benalmadena. Het hotel zat op een prima locatie en ook het sportcomplex lag op een acceptabele afstand van het hotel. De omgeving van Benalmadena/Torremolinos/Malaga biedt alle ingrediƫnten voor een geslaagd trainingskamp! Wat niet onvermeld mag blijven is de uitstekende begeleiding van voetbalreizen.com in de persoon van Cas Bekken. De lijntjes waren kort, voor vragen was Cas altijd beschikbaar en zaken werden uiterst snel en naar volle tevredenheid opgelost. Zelfs toen we last-minute toch nog een wedstrijd van Malaga wilden bezoeken wist Cas dat snel en soepel te regelen voor ons. We kijken met VV Eemdijk terug op een fantastisch trainingskamp!

Jan 2019 - Stormvogels

Ook dit jaar hadden wij met IJVV Stormvogels ons trainingskamp met voetbalreizen.com.

Voor de 2e keer naar Benidorm met bijna 50 man. En net als vorig jaar, en het jaar daarvoor naar Salou, was alles tot in de puntjes geregeld. Vanaf de voorbereiding tot en met de terugreis. Een prima organisatie, uitermate flexibel, een leuk afwisselend programma met een mooie balans tussen inspanning (op de velden) en ontspanning (buiten de velden) en een perfecte begeleiding. Ons damesteam heeft ook ontzettend genoten van hun trip naar Torremolinos in dezelfde periode, ook viavoetbalreizen.com.Ook volgend jaar gaan wij vanuit Stormvogels onze trip boeken via voetbalreizen.com omdat wij zeer tevreden zijn over de totale dienstverlening in combinatie met de prijs.

Jan 2018 - PSV Amateurs

"In januari 2018 een leuk trainingskamp gehad. Alles was goed geregeld en het was fijn dat er persoonlijke begeleiding aanwezig was. Een aanrader in een stad als Barcelona is om veel activiteiten in te plannen en niet te veel extra vrije tijd mee te nemen in het programma." - PSV amateurs (1e klasse), januari 2018

Jan 2019 - Otterlo

SV Otterlo 1 is dit jaar voor het 3e achtereenvolgende jaar op trainingskamp geweest naar Spanje. 3 x Spanje en 3 x via Voetbalreizen.com. Na het 1e jaar Salou nu voor de 2e maal Malaga/Torremolinos. Met 25 man op stap. Altijd een prettig gevoel dat er bij het inchecken op Schiphol iemand van de organisatie (in dit geval Tom) aanwezig is om toe te zien dat alles goed verloopt en iedereen ingecheckt is. Datzelfde verhaal bij aankomst waar ons vaste begeleider Cas (3e keer op rij) ons op het vliegveld opwacht om ons met bus naar het hotel in Torremolinos te brengen. Keurig hotel direct aan het strand op loopafstand afstand van de gezellige plaatsen

Carihuela en Benalmadena. Wij zijn daar op basis van volpension 4 nachten verbleven. Op een schitterend sportcomplex hebben we op vrijdag en zondag getraind en zaterdags een wedstrijd gespeeld.