Trainingskamp Terborg

Trainingskamp Terborg in Nederland

Terborg is een plaats in de Achterhoek tussen Doetinchem en de Duitse grens. Terborg heeft 6.000 inwoners en ligt op 7 kilometer van Doetinchem, dat 57.105 inwoners telt op dit moment.

Terborg is een klein en knus stadje aan de rand van De Paasberg, een mooie natuurlijke omgeving. Het centrum bestaat uit een kleine winkelstraat met enkele winkeltjes. De kern van het stadje is het Sint Jorisplein. Aan dit plein vind je enkele horecagelegenheden en ook het hotel dat tijdens het trainingskamp wordt gebruikt.

Door goede contacten met de lokale voetbalclubs in en rondom Terborg is een oefenwedstrijd op elk niveau mogelijk.

Het verblijf tijdens het trainingskamp in Terborg

In Terborg maken wij gebruik van een hotel in het centrum van het stadje. Je wandelt gemakkelijk naar de winkelstraatjes en horecagelegenheden op het Sint Jorisplein. Het hotel heeft 34 hotelkamers verspreid over 2 vleugels. De kamers zijn allemaal voorzien van WiFi.

Het is mogelijk om in het hotel te verblijven op basis van ontbijt, halfpension of volpension. Voor voetbalteams worden ontbijt, lunch en diner altijd in buffetvorm in een speciale afgeschermde privéruimte voor het team aangeboden.

In het hotel is het ook mogelijk om de kegelbaan af te huren met je voetbalteam. Dit is een leuke en unieke beleving. De kegelbaan is in een apart gebouw naast het hotel te vinden en is inclusief muziekinstallatie, tap faciliteiten en toiletten.

Trainingsfaciliteiten tijdens het trainingskamp in Terborg

Tijdens het trainingskamp in Terborg worden de velden van de plaatselijke voetbalvereniging gebruikt. Deze liggen op loopafstand van het hotel. De route van het hotel naar de velden loopt langs De Paasberg, een natuurlijk en rustgevend bos in Terborg.

De voetbalvelden van v.v. Terborg zijn allemaal natuurgrasvelden. Indien het weer het niet toelaat om op de velden te trainen is er altijd een mogelijkheid om uit te wijken naar een kunstgrasveld in de buurt.

De velden van Terborg liggen op Sportcomplex De Paasberg. Naast voetbalvelden vind je hier ook een sportschool, binnenzwembad, buitenzwembad, tennisbanen en een sporthal. Al deze sportfaciliteiten zijn ook met het team te gebruiken.

Begeleiding & service tijdens het trainingskamp in Terborg

Vanuit Voetbalreizen.com is er altijd iemand op locatie aanwezig. Hij of zij zal jullie als groep begeleiden bij het inchecken van het hotel, vervoer ter plaatse, trainingen, wedstrijden en eventuele extra georganiseerde activiteiten. Zodoende kunnen jullie optimaal genieten van een goed georganiseerd trainingskamp. Tevens biedt het de mogelijkheid om in overleg te kijken naar gewenste aanpassingen in het programma.

Vervoer tijdens het trainingskamp in Terborg

Vervoer naar Terborg is vaak op eigen gelegenheid. Wij merken dat teams Terborg liever per auto bezoeken dan met een georganiseerde touringcar. Indien je toch liever gebruik zou willen maken van een touringcar voor je team, vernemen wij dat graag.

Omdat de voetbalvelden dicht bij het hotel liggen is de afstand tussen het veld en het hotel prima lopend te doen.

Uitgaan en activiteiten tijdens je trainingskamp in Terborg

Terborg is met slechts 6.000 inwoners een klein plaatsje. Het heeft twee leuke kroegen maar voor het echte nachtleven is het te adviseren om Doetinchem te bezoeken. In Doetinchem vind je in de Grutstraat en op Simonsplein leuke kroegen, restaurants en clubs tot in de late uurtjes.

Naast het uitgaan zijn er tal van andere activiteiten mogelijk in Doetinchem. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een potje golf te spelen, te winkelen of om een wedstrijd te bezoeken van De Graafschap. De Graafschap speelt haar thuiswedstrijden in stadion De Vijverberg dat middenin de gelijknamige wijk ligt. De sfeer in en rondom het stadion is als erg gezellig te omschrijven en dit maakt een wedstrijd van De Graafschap het bezoeken absoluut waard!

De persoonlijke begeleiding van Voetbalreizen was net als vorig jaar in Salou erg goed en altijd aanwezig.

Wij hebben dit jaar gekozen voor een trainingskamp in Nederland. Via Voetbalreizen.com zijn we terecht gekomen in Terborg. Daar hebben we 2 nachten verbleven in Hotel De Roode Leeuw in Terborg, een erg gezellig stadshotel met goede kamers en een leuke aparte ruimte waar we een gezellige avond gehad hebben. Het trainingsveld was op loopafstand bij de plaatselijke voetbalclub met alle voorzieningen die je nodig hebt voor je trainingen. De persoonlijke begeleiding van Voetbalreizen was net als vorig jaar in Salou erg goed en altijd aanwezig. Buiten het voetbal zijn er daar in de omgeving genoeg activiteiten om je zelf te vermaken. Denk dan aan het uitgangsleven in Doetinchem of aan de leuke 9-hols voetgolfbaan in het plaatsje Voorst daar vlakbij. Voor een kort trainingskamp van een weekend is dit trainingskamp zeker een aanrader.

DOSR (2e klasse) januari 2018