Trainingskamp Torremolinos

Trainingskamp Torremolinos & Malaga in Spanje

Torremolinos is een plaats in de Spaanse provincie Malaga in Andalusië. Torremolinos heeft een mooie ligging in het zuiden van Spanje en ligt slechts op 18 kilometer afstand van Malaga. Torremolinos is bekend om haar massatoerisme in de zomer. Ook in de winter overwinteren veel mensen in Torremolinos. Op dit moment wonen er (in de zomer) ruim 68.000 mensen in Torremolinos. Dit is een opmerkelijke groei. In 1991 woonden hier nog 34.000 mensen.

De Costa del Sol, de kuststrook waarin Torremolinos zich bevindt, is de bekendste bestemming voor Nederlandse voetbalteams voor een trainingskamp. Veel teams verblijven hier de eerste en vooral de tweede week van januari vanwege het gunstige klimaat. Met een gemiddelde temperatuur van 16-17 graden in januari is het natuurlijk ideaal trainen.

Torremolinos heeft een oud gedeelte en een nieuw gedeelte. Het oude gedeelte ligt zo’n 50 meter boven de zeespiegel, waardoor het strand per trap naar beneden te bereiken is. Het nieuwe gedeelte kenmerkt zich door een lange boulevard. Hier bevinden zich enkele Nederlandse kroegen.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

Het verblijf tijdens je trainingskamp in Torremolinos

In Torremolinos maken wij gebruik van een 4* hotel direct aan het strand. Het strand is via het hotel te bereiken. Het hotel ligt in een rustige buurt en op ongeveer 1 kilometer van het centrum van Torremolinos. De luchthaven van Malaga ligt op slechts 20 minuten afstand. Dit betekent dat je als team na het landen snel op de locatie bent.

Alle kamers zijn voorzien van een balkon. Tijdens het trainingskamp verblijf je hier op basis van Volpension; ontbijt, lunch en diner in buffetvorm. In het buffetrestaurant worden tal van internationale gerechten geserveerd. Het hotel beschikt ook over een leuke bar.

Trainingsfaciliteiten tijdens het trainingskamp in Torremolinos

Voor het trainingskamp worden de velden gebruikt in hartje Torremolinos. Het sportcomplex bestaat uit 2 velden, kleedkamers en een kleine kantine / bar voor eventuele supporters en/of sponsoren. De velden liggen op ongeveer 2 kilometer afstand vanaf het hotel. Voetbalreizen.com zorgt ervoor dat het vervoer van het hotel naar het sportcomplex (en andersom) geregeld wordt.

Een training heeft een standaard duur van 90 minuten. Naast trainingen is het ook mogelijk om een oefenwedstrijd te spelen. Dit kan een lokale opponent zijn, echter ook een andere club. Een oefenwedstrijd kan zowel op de vaste velden worden gespeeld als op een ander topveld in de regio, bijvoorbeeld bij de lokale opponent. Voetbalreizen.com beschikt over de juiste plaatselijke contacten en organiseert graag een oefenwedstrijd voor je team.

Begeleiding & service tijdens het trainingskamp in Torremolinos

Vanuit Voetbalreizen.com is er altijd iemand op locatie aanwezig. Hij of zij zal jullie als groep begeleiden bij het inchecken* van de vlucht, hotel, vervoer ter plaatse, trainingen, wedstrijden en eventuele extra georganiseerde activiteiten. Zodoende kunnen jullie genieten van een optimaal georganiseerd trainingskamp. Tevens biedt het de mogelijkheid om in overleg te kijken naar gewenste aanpassingen in het programma.

*Op basis van de doorgegeven gegevens worden alle reizigers door ons ingecheckt. Als extra service is er ook altijd een contactpersoon van Voetbalreizen.com aanwezig bij het incheckproces op het vliegveld. Indien er zich dan onverhoopt toch een probleem voordoet, kunnen wij als organisatie snel schakelen en hierbij verder assisteren.

Vervoer & vlucht tijdens je trainingskamp in Torremolinos

Voetbalreizen.com verzorgt de reis van A tot Z. Wij werken voor de vluchten samen met diverse maatschappijen. Dit geeft ons als organisatie goede voorwaarden en prijzen om te reizen inclusief bagage of het aanpassen van de namen en de gegevens. Naar Spanje vliegen wij voornamelijk met Vueling, Transavia en Ryanair.

Ook tijdens het vervoer ter plaatse maken wij gebruik van luxe touringcars zodat je ook ter plaatse op een goede wijze wordt vervoerd.

Uitgaan en activiteiten tijdens je trainingskamp in Torremolinos

Torremolinos ligt op ongeveer 25 minuten rijden van Malaga. Malaga is de op 5 na grootste stad van Spanje. Een trainingskamp in Torremolinos is daarom ideaal te combineren met de stad Malaga.

Malaga zelf heeft bijna 600.000 inwoners en mag zich de op vijf na grootste stad van Spanje noemen. Malaga heeft net als de meeste Spaanse steden een oud historisch centrum. Hier vind je verschillende leuke pleinen. Het Plaza de la Merced plein wordt gezien als het gezelligste plein van Malaga.

Vooral bij voetbalwedstrijden in het weekend verzamelen veel voetbalfans zich hier om samen de wedstrijd te kijken. Rondom het plein zijn veel cafés te vinden. Naast dit gezellige plein is ook Plaza de Uncibay waardevol om te benoemen. Dit plein ligt midden in het historische centrum van Malaga. Op dit plein zijn veel populaire bars, discotheken en clubs te vinden. Kortom, het bezoeken zeker waard!

Wij zijn blij dat we gekozen hebben voor deze organisatie en als Cas Bekken weer aansluit als begeleider zal de 3e keer zeker een feit worden!

Het 1e elftal van SV Otterlo is afgelopen winterstop voor de 2e keer op trainingskamp geweest onder begeleiding van VoetbalReizen.com. Nadat we vorige keer Salou bezochten hebben we dit jaar onze ogen laten vallen op het een stuk zuidelijker gelegenTorremolinos-Malaga.

In hartje Torremolinos lag het Hotel Cerventes waar we op basis van vol pension overnacht hebben. Hotel ligt op super locatie dicht bij het strand. De begeleiding van Cas was iets wat onze keuze nog gemakkelijker heeft gemaakt. We hebben 2 keer getraind en 1 keer gespeeld. Beide keren stond er keurig netjes een bus voor ons klaar voor de heen en terugreis. Vervoer van en naar vliegveld was perfect geregeld net als het inchecken van de vluchten. De maaltijden waren prima evenals de kamers. Dat het in de eerste week van januari een temperatuur van 26 graden was, hebben we gehoopt maar dat is wel het voordeel van deze zuidelijke locatie. Een strandtraining was dus als extra snel geregeld. Het trainingskamp beleven wij op ons niveau zoals wij dat graag willen. Overdag lekker sporten en in de avond genieten van alles wat Torremolinos en Malaga ons te bieden heeft. Torremolinos met Cafe de Brabander met live muziek en een taxi naar Malaga centrum op een kwartier afstand maakt onze trainingskamp compleet. Wij zijn blij dat we gekozen hebben voor deze organisatie en als Cas Bekken weer aansluit als begeleider zal de 3e keer zeker een feit worden!

SV Otterlo (3e klasse) januari 2018