Trainingskamp Valencia

Trainingskamp Valencia in Spanje

Genieten van de Spaanse zon, een fantastische stad, een heerlijk strand en je tegelijkertijd optimaal voorbereiden op de tweede seizoenshelft. Voetbalreizen.com biedt je de uitgelezen mogelijkheid om in Valencia te profiteren van alle bovengenoemde facetten en tegelijkertijd gebruik te maken van onze hoogwaardige trainingsfaciliteiten.

Valencia is een stad gelegen aan het Spaanse Costa del Ahazar. De stad Valencia telt bijna 800.000 inwoners en staat op nummer 3 van economische steden in Spanje.

Valencia heeft een uitgebreide geschiedenis, is de geboorteplaats van Paella en staat ook wel bekend als de 'sinaasappelstad'. Wat betreft het uitgaansleven biedt Valencia uitgebreide mogelijkheden. Daarnaast is Valencia met Valencia CF en Levante UD met twee voetbalclubs vertegenwoordigd in de Primera Division. Kortom, bij uitstek een locatie om jouw trainingskamp te organiseren.

Het verblijf tijdens je trainingskamp in Valencia

In Valencia maken wij gebruik van een aantal hoogwaardige hotels. Deze hotels worden geselecteerd op basis van kwaliteit, ligging, faciliteiten en beschikbare verzorging. De hotels beschikken over alle benodigde faciliteiten om het verblijf tijdens het trainingskamp succesvol te maken. Zo heb je met jouw team in alle hotels de beschikking over full-board service, fitnessmogelijkheden, en mooie tweepersoonskamers.

Wij selecteren de hotels ook op basis van de ligging. Uit ervaring blijkt dat het belangrijk is dat het hotel gunstig is gelegen ten opzichte van de trainingsfaciliteiten, de binnenstad, het strand en de luchthaven. Wij zorgen er dan ook voor dat de transfers van hotel naar deze faciliteiten altijd goed bereisbaar zijn.

Trainingsfaciliteiten tijdens het trainingskamp in Valencia

In Valencia maken wij gebruik van verschillende, hoogwaardige, trainingslocaties. Het is voor ons belangrijk dat de accommodaties beschikken over alle benodigde faciliteiten om goede trainingen af te kunnen werken. Daarnaast moeten de accommodaties op een goede reisafstand liggen van het hotel.

Een training heeft een standaard duur van 90 minuten. Naast trainingen is het ook mogelijk om een oefenwedstrijd te spelen. Dit kan een lokale opponent zijn, echter ook een andere club. Een oefenwedstrijd kan zowel op de vaste velden worden gespeeld als op een ander topveld in de regio, bijvoorbeeld bij de lokale opponent. Voetbalreizen.com beschikt over de juiste plaatselijke contacten en organiseert graag een oefenwedstrijd voor je team.

Begeleiding & service tijdens het trainingskamp in Valencia

Vanuit Voetbalreizen.com is er altijd iemand op locatie aanwezig. Hij of zij zal jullie als groep begeleiden bij het inchecken* van de vlucht, hotel, vervoer ter plaatse, trainingen, wedstrijden en eventuele extra georganiseerde activiteiten. Zodoende kunnen jullie genieten van een optimaal georganiseerd trainingskamp. Tevens biedt het de mogelijkheid om in overleg te kijken naar gewenste aanpassingen in het programma.

*Op basis van de doorgegeven gegevens worden alle reizigers door ons ingecheckt. Als extra service is er ook altijd een contactpersoon van Voetbalreizen.com aanwezig bij het incheckproces op het vliegveld. Indien er zich dan onverhoopt toch een probleem voordoet, kunnen wij als organisatie snel schakelen en hierbij verder assisteren.

Vervoer & vlucht tijdens het trainingskamp in Valencia

Voetbalreizen.com verzorgt de reis van A tot Z. Wij werken voor de vluchten samen met diverse maatschappijen. Dit geeft ons als organisatie goede voorwaarden en prijzen om te reizen inclusief bagage of het aanpassen van de namen en de gegevens. Naar Spanje vliegen wij voornamelijk met Vueling, Transavia en Ryanair.

Ook tijdens het vervoer ter plaatse maken wij gebruik van luxe touringcars zodat je ook ter plaatse op een goede wijze wordt vervoerd.

In Valencia maken wij altijd gebruik van de luchthaven van Valencia. Vanuit Nederland is het mogelijk om te vertrekken vanaf verschillende luchthavens.

Uitgaan en activiteiten tijdens je trainingskamp in Valencia

Valencia biedt legio mogelijkheden op het gebied van uitgaan. Een groot voordeel van Valencia is dat het uitgaansleven het hele jaar doorgaat! Dit mede dankzij het mooie weer natuurlijk. Het uitgaansleven in Spanje begint in het weekend na het diner en gaat door tot in de late uurtjes. De caf├ęs en kroegen zijn geopend tot 03.30 en de discotheken zelfs tot 07.30.

Er zijn verschillende wijken waar je het vertier kunt opzoeken. De voornaamste hotspots zijn te vinden in de volgende wijken: El Carmen, Ruzafa en Marina de Valencia.