Trainingskamp Valkenburg

Trainingskamp Valkenburg in Nederland

Valkenburg is een van de bekendste toeristische plaatsen van Nederland. Hoewel het plaatsje in het zuiden van Limburg slechts 16.470 inwoners telt, is het van alle gemakken voorzien. Grote steden als Maastricht (10 km), Heerlen (13 km) en zelfs het Duitse Aken (30 km) liggen op steenworp afstand van Valkenburg aan de Geul.

Valkenburg is een pittoresk stadje met een sprookjesachtige omgeving. Al voor de Romeinse tijd leefden er mensen in de stad. Het blijkt wel dat men destijds ook al oog had voor schoonheid. Inmiddels is Valkenburg uitgegroeid tot een prachtig stadje met gezellige cafés, kroegen en restaurants. Naast het bezoeken van verscheidene horecagelegenheden, zijn er ook nog genoeg andere dingen te doen zoals mountainbiken.

Door de centrale ligging van Valkenburg zijn er veel opties in het plannen van een oefenwedstrijd.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

Het verblijf tijdens het trainingskamp in Valkenburg

Je verblijft tijdens je trainingskamp in Valkenburg in een hotel aan de rand van het centrum. Binnen enkele minuten lopen sta je in het hart van de stad en heb je de cafés en terrasjes voor het uitzoeken. Het hotel is voorzien van een grand café en lounge. Daarnaast kun je in het hotel ook gebruik maken van gratis WiFi. Het verblijf in Valkenburg is voorzien van een ontbijt in buffetvorm en kan uitgebreid worden met een smakelijk diner in het grand café.

Nabij het hotel is een golf-, bowling- en minigolfbaan aanwezig. Er is dus genoeg te doen in en rondom jullie verblijfplaats. Ga met het hele team de bowlingbaan op en ontdek wie jullie Kingpin is.

Trainingsfaciliteiten tijdens het trainingskamp in Valkenburg

Tijdens het trainingskamp in Valkenburg maken wij gebruik van de velden van een lokale voetbalvereniging. Er kan zowel op kunst- als natuurgras getraind en gespeeld worden. Het sportcomplex is te bereiken door een korte wandeling van maximaal tien minuten. Tijdens deze sfeervolle wandeling steek je de rivier de Geul over en maak je een korte wandeling door een van de hoofdstraten van Valkenburg aan de Geul.

Naast de voetbalvelden zijn er ook enkele tennisvelden te vinden in de naaste omgeving van het hotel. Mocht er interesse zijn in het gebruikmaken van een of meerdere tennisbanen dan vernemen wij dat graag! Dan kijken wij samen met jullie naar de mogelijkheden.

Begeleiding & service tijdens het trainingskamp in Valkenburg

Tijdens het trainingskamp in Valkenburg zal er te alle tijde iemand op locatie aanwezig zijn. Dit is om jullie volledig te ontzorgen. Bij vragen of ideeën kun je op deze manier altijd direct bij ons terecht. Jullie zullen begeleid worden tijdens het inchecken in het hotel, het vervoer ter plaatse, trainingen, wedstrijden en eventuele extra georganiseerde activiteiten. Een goed georganiseerd trainingskamp is dus een zekerheid.

Op zoek naar extra randactiviteiten of hebben jullie andere wensen? Schroom vooral niet en vraag het. Wellicht zijn er nog opties om wat aanpassingen in het programma te maken.

Vervoer tijdens het trainingskamp in Valkenburg

Vervoer naar Valkenburg gaat over het algemeen op eigen gelegenheid. Veelal merken wij dat spelers en staf het liefst met de eigen auto Valkenburg bezoeken in plaats van met een georganiseerde touringcar. Natuurlijk bieden wij jullie wél de optie om met een bus af te reizen naar de verblijfplaats.

Aangezien de afstanden tijdens het trainingskamp gering zijn, is het vervoer met een bus ter plekke overbodig. Vrijwel alle activiteiten zijn nabij het hotel en dus prima lopend te doen.

Uitgaan en activiteiten tijdens je trainingskamp in Valkenburg

Valkenburg mag met iets meer dan 16.000 inwoners wel een kleine stad zijn, maar er is meer dan genoeg te doen. Vanwege het rijke verleden van de stad is er genoeg te zien. Breng een bezoek aan het kasteel of bekijk de mergelgrotten. Wil je een bezoek aan de grotten combineren met iets sportiefs? Er is een mogelijkheid om met een speciale mountainbike onder begeleiding de grotten te verkennen. Zo ben je actief bezig en leer je ook nog wat.

Naast het sportieve gedeelte van het trainingskamp in Valkenburg moet er natuurlijk ook tijd zijn voor ontspanning en teambuilding. Laten we eerlijk zijn, waar kan dat nu beter dan in een kroeg? In het pittoreske stadje zijn genoeg cafés en kroegjes te vinden om op een gezellige wijze de avond door te komen. Ook studentenstad Maastricht ligt op maar 10 kilometer afstand van jullie verblijfplaats, wat ons betreft zijn er maar weinig plekken in Nederland met een beter nachtleven.