Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Tsjechië voetbalreizen & tickets

Aanbod
  • Aanbod
  • Sfeerimpressie
Club
Tegenstander
Vervoer
Wedstrijd datum

Er zijn op dit moment geen wedstrijden bekend, wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwe mogelijkheden in het seizoen 2022 - 2023 en profiteren van de scherpste prijzen en volledige beschikbaarheid?
Laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter. Zodra het nieuwe speelschema bekend is gemaakt zullen wij op basis van jouw gegevens vrijblijvend een offerte sturen of contact opnemen.

Boek je voetbalreis Tsjechië

Tsjechië is een echt voetballand. Hoewel de huidige generatie Tsjechische voetballers niet meer van het niveau Pavel Nedved of Milan Baros is, leeft de sport nog altijd enorm in het land. Neem de derby van Praag als voorbeeld. Wanneer Slavia Praag en Sparta Praag elkaar treffen in een competitiewedstrijd staat het leven in de stad voor heel even alleen in het teken van deze machtig mooie derby. Tsjechië, en in het bijzonder Praag, is een heerlijke plek om je onder te dompelen in een van de mooiste (voetbal)culturen van Europa.

Voetbalreizen & voetbaltickets Tsjechië

De Tsjechische hoofdstad Praag is makkelijk te bereiken vanuit Nederland en België. Vrijwel vanaf alle vliegvelden in Nederland vertrekken vluchten richting Praag. Aan jou dus de keuze of je liever via Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam vliegt. Ook vanuit Brussel en Düsseldorf is de Tsjechische hoofdstad gemakkelijk te bereiken. Het bezoeken van een wedstrijd in de Tsjechische 1. Liga is een ware belevenis die niet te vergelijken is met een wedstrijd in de Premier League, Serie A of La Liga. Wij bieden onze klanten dan ook graag de kans om deze unieke competitie van dichtbij te beleven. Bij een voetbalreis naar Sparta en/of Slavia Praag zorgt Voetbalreizen.com voor de wedstrijdtickets, een of meerdere hotelovernachting(en) en de retourvlucht.

Voetbalreizen naar voetbalsteden Tsjechië

Een voetbalreis naar Praag is natuurlijk de blikvanger. Hoewel in steden als Brno en Plzen ook redelijk sterke ploegen spelen, raden wij jullie aan om Praag te bezoeken. De historie van de stad en clubs is in alle opzichten bijzonder te noemen. Praag staat bekend als een enorm gastvrije stad met bijzonder lage prijzen als het gaat om eten, drinken en openbaar vervoer. Geniet in volle teugen van het sympathieke Tsjechië en beleef het voetbal als een local bij een van de topclubs van het land.

Wedstrijd in Tsjechië bezoeken

Een voetbalreis naar de Tsjechische 1. Liga is een garantie voor spektakel. De fans leven zich op oost-Europese wijze uit met fakkels en enorme spandoeken. Absoluut iets dat je ooit in je leven als voetbalsupporter meegemaakt moet hebben. Boek nu je voetbalreisje naar Sparta Praag of Slavia Praag en ben verzekerd van een geweldig weekend weg in een van de mooiste steden van Europa.

Sfeerimpressie