Onze voordelen

19 jaar ervaring

Voetbalreizen.com bestaat inmiddels 19 jaar. Vanuit een studieopdracht en de passie voor sport en reizen is de organisatie opgericht. In het begin werd er gewerkt vanuit de eigen studentenkamer, inmiddels zijn wij gevestigd in hartje Arnhem en werken wij met een team van specialisten aan een unieke beleving voor onze klanten!

99 procent van de klanten beveelt ons aan

De klant staat bij Voetbalreizen.com centraal. Hoe de klant de voetbalreis heeft ervaren is voor ons het belangrijkste. Daarom is het extra prettig om te lezen dat de klant ons beoordeelt met gemiddeld een 9.0! Dat niet alleen: Maar liefst 99% van de klanten beveelt Voetbalreizen.com aan.

Klanten vertellen:

Zeer goed bereikbaar.
Denken mee in oplossingen/ mogelijkheden.
Betrouwbaar.
Vriendelijk.

Aanbod van reizen en trips is zeer goed.
Alles top geregeld zonder zorgen.
Beschrijving van de reis was goed.
Zoals altijd goed tot in de puntjes uitgewerkt. Alles klopt, geweldig.

Wil je alle klantbeoordelingen lezen? Klik dan op de volgende link: https://www.kiyoh.nl/voetbalreizen_com/.

Boek jouw unieke voetbalreis bij Voetbalreizen.com en wordt een fantastische ervaring rijker, zoals vele klanten jou voorgingen.

Altijd bij elkaar in het stadion

Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! Ook als je boekt met 3 personen verzekeren wij dat je met 3 personen bij elkaar zit (naast elkaar, onder elkaar of schuin). Boek je met 4 personen of meer, dan kan het zijn dat je 2 aan 2 zit. Uiteraard doen wij onze uiterste best wij je als reisgezelschap bij elkaar te plaatsen, echter zijn wij hierbij afhankelijk van de mogelijkheden de club ons biedt. Hoofdregel is dat je nooit alleen komt te zitten.

Jouw onvergetelijke voetbalervaring boek je bij ons

Een voetbalreis moet een unieke positieve ervaring zijn. Wij van Voetbalreizen.com hebben meer dan 18 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen, waardoor wij als geen ander weten hoe wij je naar de mooiste en spannendste Europese voetbalcompetities kunnen brengen.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Je kunt ons altijd bellen voor vrijblijvend en persoonlijk advies of om samen met jou een boeking offline door te voren. Langskomen op kantoor of een mail sturen kan uiteraard ook.

Flexibel

Via het formulier ‘reis op maat’ kun je een arrangement geheel op maat samenstellen. Hierdoor kun je als klant, samen met ons, inspelen op jouw wensen. Eenvoudig, snel en goedkoop geregeld. Kies je vlucht, hotel en zitplaats. Arrangementen bestaan uit één of meerdere overnachtingen, een retourvlucht (inclusief belastingen en heffingen) en een wedstrijdticket.

Kwaliteit

De aangeboden hotelaccommodaties zijn minimaal 3 sterren hotels. Wij bieden jou de garantie dat de wedstrijd vanaf een goede zitplaats te aanschouwen is, die minimaal 2 aan 2 zijn. Mocht je met 3 personen gaan, dan krijgt je de garantie dat jullie met zijn allen bij elkaar zitten.

Onze sterke focus op persoonlijk contact, flexibiliteit en kwaliteit zijn onmisbaar voor een unieke beleving voor de klant. Boek je onvergetelijke voetbalreis bij Voetbalreizen.com.

Persoonlijk contact

Als Voetbalreizen.com hechten wij veel aandacht aan persoonlijk contact met de klant. Zowel tijdens de oriëntatie periode, periode van boeken, de voorbereiding op de reis als tijdens de periode na de reis willen wij graag met de klant in persoonlijk contact treden.

Een voetbalreis moet een unieke positieve experience zijn. Als organisatie hebben wij als doel de klant hierbij te ontzorgen.

Je kunt ons altijd bellen voor persoonlijk advies of om een boeking offline door te voeren. Onze medewerkers staan geheel vrijblijvend klaar voor advies, tips of de organisatie van de reis.

Persoonlijk reisplan

Voetbalreizen.com verzorgt naast het vervoer, verblijf en het entree tot het stadion ook een op maat gemaakt reisplan om de reis goed voorbereid te ondergaan.

De voorbereidingen bestaan uit;

  • online check in voor de vlucht (je ontvangt de instapkaarten digitaal)
  • voucher voor het hotel
  • geheel op maat gemaakte routing ter plaatse (dit op basis van tijden en opstapplaatsen voor het OV)
  • verdere informatie en reistips betreffende de speelstad

Tijdens uw reis 24u per dag bereikbaar

Als je met Voetbalreizen.com op reis gaat dan bieden wij je niet alleen de service in de voorbereiding van de reis. Ook als je met ons op reis bent zijn wij 24.7 bereikbaar. In het geval van nood of een urgente vraag, kun je ons bellen op het noodnummer dat je van ons gekregen hebt.