voetbalreis met rolstoel

Op voetbalreis met een rolstoel voelt vaak als een onmogelijke opgave. Hoe regel je een vlucht? Hoe kom ik aan tickets voor een rolstoelplek in het stadion? En welk hotel beschikt over speciale rolstoelkamers? Zomaar drie vragen die spelen bij het organiseren van een voetbalreis wanneer je in een rolstoel zit.

Voetbalreis met rolstoel laten organiseren

Voetbalreizen.com heeft met 20 jaar ervaring aan het organiseren van voetbalreizen al meer dan eens een reis uitgestippeld voor iemand in een rolstoel. Met behulp van persoonlijk contact met de boeker stippelen wij het gewenste pad tot het bezoeken van een voetbalwedstrijd uit. Wij nemen graag samen je wensen door. Van hotelkeuze tot vluchtmogelijkheden. 

voetbalreis met rolstoelDziurek / Shutterstock.com

Accommodaties voor rolstoelgebruikers tijdens jouw voetbalreis

Niet ieder hotel beschikt over de faciliteiten voor een rolstoelgebruiker. Hierdoor kan je beperkt zijn in de hotelkeuze. Wij kijken graag met je mee bij het uitzoeken van een geschikte accommodatie met de juiste faciliteiten. 

Kom je er niet uit met het vinden van een geschikte voetbalreis? Zoek niet verder en neem contact met ons op over de mogelijkheden. Wij assisteren je graag bij het vinden van jouw droomreis. Jouw sportdroom is onze wedstrijd!

Tickets rolstoelplekken voetbalwedstrijd

In de meeste voetbalstadions hebben ze speciale plekken ingericht voor rolstoelgebruikers. De capaciteit van deze speciaal ingerichte plekken is beperkt, waardoor het soms lastig is om zelf aan tickets te komen. Zeker gezien eigen leden en seizoenkaarthouders hier voorrang in krijgen.

Dat wil niet zeggen dat het onmogelijk is om aan rolstoel tickets te komen voor wedstrijden van bijvoorbeeld Arsenal FC, FC Barcelona en AC Milan. Voetbalreizen.com koopt zijn tickets via officiĆ«le kanalen en heeft de nodige connecties om een voetbalreis voor een rolstoelgebruiker te organiseren. 

Voetbalreis met rolstoel inclusief vlucht

Ga je met een rolstoel op reis, dan kom je voor veel uitdagingen te staan. Waaronder het vinden van een geschikte vlucht. Boeken wij voor je de vlucht, dan gaat dit uiteraard ook in overleg met de vliegmaatschappij. Hier zal dan de benodigde assistentie aanwezig zijn. Daarnaast zal het personeel van de vliegmaatschappij voorbereidingen treffen om jou op zijn best te kunnen ontvangen. 

voetbalreizen met rolstoelFormatoriginal / Shutterstock.com