Voetbalreis Borussia Mönchengladbach | Bezoek Borussia Park

Voetbalreis Borussia Mönchengladbach boeken?

Een voetbalreis naar Borussia Mönchengladbach maken is populair onder Nederlandse voetbalfans. De 1. Bundesliga mag met recht een van de meest spectaculaire competities ter wereld genoemd worden. Dat Borussia Mönchengladbach naast Borussia Dortmund en Schalke 04 veel wordt bezocht door Nederlanders heeft met de ligging van de club te maken. Vanaf Venlo en Nijmegen is het Borussia-Park binnen een half uur te bereiken. Boek nu een voetbalreis naar Borussia Mönchengladbach voor het ideale weekendje weg.

Voetbalreis inclusief tickets Borussia Mönchengladbach

Door de minimale reistijd vanuit Nederland naar Mönchengladbach zijn Borussia Mönchengladbach tickets enorm in trek. Bij Voetbalreizen.com boek je heel gemakkelijk tickets in combinatie met een hotelovernachting in of vlakbij het stadscentrum. Je krijg zo niet alleen de kans om een voetbalwedstrijd in de Bundesliga te bekijken maar hebt hierdoor ook geruim de tijd om de pure voetbalbeleving te ervaren.

Kaarten Borussia Mönchengladbach kopen

Voetbalreizen.com verkoopt enkel Borussia Mönchengladbach kaarten in combinatie met een hotelovernachting. Wij geloven dat een verblijf in de stad zorgt voor een echte beleving en denken zo een meerwaarde te bieden. Daarnaast eist de club dat wij geen losse kaarten verkopen in verband met het tegengaan van de zwarte handel in wedstrijdtickets. Door deze constructie is de aankoop van je wedstrijdticket beveiligd en hoef nooit bang te zijn dat je voor een gesloten stadionpoort komt te staan.

Ben je op zoek naar het gehele aanbod van voetbalreizen van Borussia Mönchengladbach? Klik dan op deze link!

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen