Voetbalreizen vergelijken

Betrouwbare voetbalreizen & tickets

Een voetbalreis naar een club in het buitenland is iets bijzonders, wie droomt er nu niet van een bezoek aan zijn idool in het buitenland? Genieten van een andere voetbalcultuur en een ongekende voetbalsfeer. Op het internet tref je dan ook veel partijen aan die jou kunnen ondersteunen bij het organiseren van jouw voetbalreis. Zoals in iedere branche heb je te maken met professionele partijen en "cowboys", oftewel overweeg voor jezelf goed met welke partij je een deal aan gaat.

Betrouwbare voetbalreis organisaties

Waar let je op bij het boeken van je voetbalreis? Met welke organisatie ga jij jouw voetbalreis organiseren?
Onderzoek ten eerste online reviews. Een organisatie heeft vaak al vele klanten mogen voorzien van een unieke voetbalreis. Kijk of van deze aanbieder onafhankelijke reviews beschikbaar zijn. Kanalen hiervoor zijn Kiyoh, Klantenvertellen, Google of TrustPilot. Dit zijn onafhankelijke instanties waarbij recensies niet zomaar kunnen worden aangepast door de aanbieder.

Let op eventuele keurmerken en garantiefondsen. Thuiswinkel.org, SGR of GGTO. Dit zijn instanties die opkomen voor de rechten van de klant. Mocht je een geschil hebben met een aanbieder, dan kan de stichting Thuiswinkel.org als onafhankelijke partij bemiddelen. De SGR en GGTO zijn garantiefondsen. Je dient als reisbureau bij deze of soortgelijke garantiefondsen te zijn aangesloten. Oftewel een voetbalreis aanbieder dient ten alle tijden een financieel vangnet te hebben voor haar klanten indien de organisatie niet langer aan haar financiële verplichten kan voldoen.

Als laatste is het ook belangrijk goed te kijken van welke tickets organisaties gebruik maken. Zo is het gebruik van seizoenskaarten of swipecards verboden. Je krijgt soms zelfs de instructies om in het stadion aan te geven dat je deze kaarten hebt "geleend" van een vriend. Niet echt een fijn gevoel wanneer je zorgeloos een voetbalreis wil maken. Daarnaast leggen ze vaak ook het eventueel kwijtraken van deze kaarten bij jou als klant. Zeker bij top wedstrijden en bij clubs als Arsenal FC en Liverpool FC wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van deze werkwijze.

Als laatste; gebruik je gezonde verstand en je onderbuik gevoel. Voelt iets niet vertrouwd, doe het dan niet!

Voetbalreizen Engeland

Voetbalreizen naar Engeland zijn qua internationale voetbalreizen het populairst. Wie droomt er als voetbalfan niet van een unieke voetbalreis naar Engeland waarbij een wedstrijd wordt gecombineerd met het bezoeken van de traditionele Engelse pub. Start jouw dag met een Engels ontbijt en een Engels pintje. Een voetbalreis naar Engeland staat gerand voor strijd, passie en sfeer. Juist daarom worden voetbalreizen naar Engeland veelvuldig gemaakt.

Je kunt een voetbalreis maken naar de Premier League, de Championship of de League One. Clubs als Arsenal, Chelsea, Liverpool en Manchester United worden vaak bezocht vanwege de historie en status, maar vergeet ook zeker clubs als Fulham, QPR of Millwall niet. Zij spelen vaak in kleinere authentieke stadions en zijn qua prijs vaak een stuk goedkoper! Bekijk hier het aanbod in voetbalreizen Engeland

Voetbalreizen Spanje

Voetbalreizen naar Spanje is een ultieme combinatie tussen een heerlijk klimaat, lekker eten en een city trip naar de mooiste Europese steden. Qua voetbal maakt het samen met Engeland en Duitsland de laatste jaren Europees de dienst uit. De traditionele top 3 bestaande uit FC Barcelona, Real Madrid en Atlectio Madrid wordt steeds vaker uitgedaagd door clubs als Sevilla en Valencia. Dit zorgt voor leuke gelijkwaardiger wedstrijden en meer spanning in de competitie.

In Spanje wordt verzorgd voetbal gespeeld. Vele Nederlanders zijn er actief en het land en de stede lenen zich prima voor een verblijf van 3 of 4 dagen. Bekijk hier het aanbod in voetbalreizen naar Spanje.

Voetbalreizen Duitsland

Voetbalreizen naar Duitsland liggen op zeer korte reisafstand van de Nederlandse grens. De clubs in het Ruhrgebied zijn eenvoudig aan te rijden en staan garant voor veel ambiance en sfeer. Schalke 04, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen, Borussia Mönchen Gladbach,, 1. FC Köln of Fortuna Düsseldorf spelen allen in grote stadions en zijn met ongeveer 1 tot 1,5 uur goed te bezoeken.

Ben je van plan wat langer te reizen en langer te verblijven in de speelstad, dan zijn de steden Hamburg, Berlijn en München zeer aan te bevelen. Je reist er per trein, auto of vliegtuig met korte reistijd heen. Combineer in dat geval een voetbalreis met een korte citytrip. Bekijk hier het aanbod in voetbalreizen naar Duitsland

Voetbalreizen Italië

Voetbalreizen naar Italië worden steeds populairder. Steeds meer Nederlandse voetballers zijn er actief en het spel wordt steeds aantrekkelijker om te bezoeken. Clubs als AC Milan, Inter Milan, AS Roma, Lazio, Napoli en Juventus strijden ieder jaar weer om het kampioenschap. In de stadions is het altijd sfeervol en de supporters staan bekend om de passie qua supporten.

Geniet van het heerlijke eten, de cultuur een de bezienswaardigheden die de steden te tonen hebben. Je reist in nog geen 3 uur per vliegtuig van één van de luchthavens in Nederland en combineert een voetbalreis met een citytrip. Een voetbalreis naar Italië moet je echt meegemaakt hebben. Bekijk hier het aanbod in voetbalreizen naar Italië

Voetbalreizen Frankrijk

Parijs is de voetbal hoofdstad van Frankrijk. Sinds de inmenging van het grote geld is in Frankrijk PSG overheersend. Een bezoek aan Paris Saint Germain combineer je met een bezoek aan de stad Parijs. Parijs is eenvoudig met de auto of trein te bereiken. Geniet van het overweldigende stadion Parc Des Princes en bezoek de meest bekendste bezienswaardigheden van de stad.

De stad van de liefde heeft veel te bieden. Gezellige winkeltjes, leuke restaurantjes en mooie hotels. Doe jezelf en je partner een plezier en boek die reis naar Parijs. Bekijk hier het aanbod in voetbalreizen naar Frankrijk

Voetbalreizen Schotland

Voetbalreizen naar Schotland. Bezoek de steden Glasgow of Edinburgh. Het land van de whiskey's en de vele verschillende bieren. Steden in Schotland kennen vele leuke en traditionele pubs. Voetbal maakt er onderdeel uit van het dagelijks leven. Supporters zijn dan ook erg betrokken en zorgen in de verschillende stadions van een ongekende sfeer.

Clubs als Celtic FC, Glasgow FC of Hibernian FC zijn clubs die internationaal erg bekend zijn en ook erg populair zijn onder de internationale voetbalfans. De schotse competitie is dan ook een echte aanrader als vriendenuitje. Maak er samen met je vrienden een geweldig voetbalweekend van. Bekijk hier het aanbod naar Schotland.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen