Tickets Segunda Division Spanje | Voetbalreizen.com

De Segunda Division huisvest behoorlijk wat clubs met een grote naam in het Spaanse voetbal. Denk aan clubs als RCD Espanyol en Malaga CF. Beiden hebben een rijke historie inclusief deelname in het Europees voetbal. Dat het inmiddels sportief wat minder gaat, wil niet zeggen dat de beleving ook verloren is gegaan. Sterker nog, een voetbalreisje inclusief wedstrijdtickets van een van deze clubs is de moeite meer dan waard.

Georganiseerde voetbalreizen

Voetbalreizen.com heeft bewust de keuze gemaakt om géén losse tickets te verkopen. Wij geloven dat wij jullie meer te bieden hebben dan enkel een ticket. Met onze kennis en ervaring kunnen wij jullie een onvergetelijke reis aanbieden. Daarnaast stellen ook behoorlijk wat clubs de eis om enkel tickets aan te bieden in combinatie een vlucht en hotelovernachting. Zo kan voorkomen worden dat tickets op de zwarte markt terecht komen. Ook hebben pakketreizen nog het voordeel dat ze door de Stichting Garantiefonds Reisgelden gedekt worden.

Stel online geheel naar eigen wil je voetbalreis samen op onze website. Maak een keuze uit zitplaatsen in het stadion, verschillende hotels en vluchten. Mochten er voor, tijdens of na het boekingsproces nog vragen ontstaan; dan staan onze werknemers klaar om je te helpen.

Voetbaltickets Segunda Division

Voetbalreizen.com heeft jarenlange ervaring in de organisatie van geheel georganiseerde voetbalreizen naar Spanje. Wil jij graag een voetbalwedstrijd in de Segunda Division bezoeken? Wij werken al jaren samen met diverse voetbalclubs uit de Segunda Division. Een geldig ticket is een belangrijk onderdeel van jouw voetbalreis naar het Spaanse voetbal. Maar waar koop ik nou geldige tickets?

Tickets worden op naam uitgegeven en worden als E-ticket of fysiek ticket geleverd. De fysieke tickets worden bij de receptie van het hotel via een lokale koerier geleverd. De E-tickets worden per mail mee gestuurd met de reisbescheiden. Voetbalreizen.com werkt nooit op basis van seizoenskaarten of swipecards.

Wijzigingen in speelschema Spanje

Belangrijk te weten is dat de wedstrijden in Spanje onderhevig zijn aan veranderingen in speeldata en aanvangstijden. Ook in Spanje zijn de invloeden van de TV-maatschappijen groot. Zo worden de wedstrijden verspreid over het weekend gespeeld. Oftewel op de vrijdag, de zaterdag, de zondag en maandag.

Aanbod voetbaltickets Segunda Division Spanje

Voetbalreizen.com biedt vele reizen aan naar clubs uit de Spaanse Segunda Division aan. Hieronder tref je het actuele aanbod aan:
Tickets & Voetbalreizen RCD Espanyol
Tickets & voetbalreizen Malaga CF

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen