Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Voetbalreis & Tickets AC Milan - Juventus FC

Voetbalreis AC Milan - Juventus

Een voetbalreis naar AC Milan - Juventus staat garant voor een ervaring die je nooit vergeet. Beide ploegen spelen in het noordelijke deel van Italië. Je kan spreken van een derby, toch heeft de wedstrijd geen officiële benaming. Het spel zorgt wel voor een derby sfeertje. De uitbundige fans, de harde tackles en de mooie goals zorgen voor een eigen verhaal bij iedere editie. AC Milan - Juventus is het Serie A-duel tussen twee ploegen die elkaar al jaren treffen. De wedstrijd stond alleen in de competitie al 171 keer op de kalender.

Tickets AC Milan - Juventus

Door de jaren heen hebben de grootste voetballers AC Milan - Juventus gespeeld. Namen als Ronaldinho, Gullit, Van Basten, Zidane, Del Piero, Cristiano Ronaldo en ga zo nog maar even door. Al deze spelers kwamen in actie in dit affiche. In het San Siro kijken jaarlijks 80.000 enthousiaste voetballiefhebbers naar de wedstrijd tussen deze twee Italiaanse grootmachten.

Wanneer jij jouw voetbalreis naar AC Milan - Juventus boekt krijg je diverse keuzes. In welk hotel wil je slapen? Op welke tribune wil je het spektakel ervaren? En zelfs de plek van vertrek bepaal jij! Met veel ervaring organiseert Voetbalreizen.com al jaren de beste reizen over de hele wereld!

Aanbod
 • Aanbod
 • Historie
 • Klantbeoordelingen
Vervoer
Wedstrijd datum

Er zijn op dit moment geen wedstrijden bekend, wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwe mogelijkheden in het seizoen 2022 - 2023 en profiteren van de scherpste prijzen en volledige beschikbaarheid?
Laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter. Zodra het nieuwe speelschema bekend is gemaakt zullen wij op basis van jouw gegevens vrijblijvend een offerte sturen of contact opnemen.

Historie

De geschiedenis van AC Milan - Juventus

De eerste editie van AC Milan - Juventus dateert van 8 december 1929. En tot op de dag van vandaag staan deze schitterende teams vrijwel jaarlijks tegenover elkaar. In de 92 jaar die zijn verstreken troffen de ploegen elkaar 219 maal. De uitploeg Juventus is statisch gezien in het voordeel. 87 keer wonnen zij in Milaan, 69 keer pakte beide ploegen een punt. De Milanezen gingen er 63 keer met de volle buit vandoor. 462 keer werd er gescoord bij AC Milan - Juventus. Een clash tussen deze ploegen is altijd een groot doelpuntenfestijn.

De prijzenkast van deze historische Serie A-ploegen is goed gevuld. Wanneer je de aantal gewonnen Scudetto’s bij elkaar optelt kom je uit op 54 landskampioenschappen. Dat is iets minder dan de helft van alle bekers die de clubs uit de hele competitie binnen konden slepen! Ook internationaal hebben de ploegen de kasten goed gevuld. tweemaal won Juventus de Champions League, AC Milan wist dit kunstje zeven keer te flikken! Na Real Madrid is dit de meest succesvolle ploeg in beste competitie van Europa.

Ook spelers uit Nederland hebben sporen achtergelaten in deze beladen wedstrijd. Marco van Basten om maar eens een mooi voorbeeld te geven. San Marco speelde met AC Milan in het seizoen 1989-1990 de thuiswedstrijd tegen Juventus. In zijn eigen San Siro kreeg de Nederlandse aanvaller het op zijn heupen. In de vorige editie had Van Basten al twee assists gegeven, nu was hij op zoek om zelf het net te vinden. Die middag is Van Basten twee keer trefzeker en dat levert zijn ploeg de overwinning op. Samen met zijn kompaan Frank Rijkaard verslaat AC Milan - Juventus.

Laatste drie edities AC Milan - Juventus:

Datum

Competitie

Uitslag

Doelpuntenmakers

6 januari 2021

Serie A

1-3

Davide Calabria (ACM), 2x Federico Chiesa (JUV), Weston McKennie (JUV)

7 juli 2020

Serie A

4-2

Zlatan Ibrahimovic (ACM), Franck Kessié (ACM), Rafael Leão (ACM), Ante Rebic (ACM), Adrien Rabiot (JUV), Cristiano Ronaldo (JUV)

6 januari 2021

Serie A

1-3

Davide Calabria (ACM), 2x Federico Chiesa (JUV), Weston McKennie (JUV)

 • Er kunnen op dit moment geen reviews opgehaald worden.
 • Voetbalreizen.com totaal score

  [[ company.averageRating ]]

  Laatste beoordeling
  [[ latestReview ]]
  Totaal aantal beoordelingen
  [[ company.numberReviews ]] beoordelingen
 • [[ result.customer.name ]]
  [[ result.customer.place ]]
  [[ result.customer.date | formatdate ]]
  Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]
  [[ result.author ]]
  [[ result.city ]]
  [[ result.date | formatdate ]]
  Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]
  [[ result.total_score ]]

  Bezochte club
  [[ result.club ]]

  Ervaring
  [[ result.description ]]

  Pluspunten
  [[ result.positive ]]

  Verbeterpunten
  [[ result.negative ]]


  • [[ rating.question ]]