Manchester City wedstrijden beleven

Manchester City wedstrijden populair

Manchester City wedstrijden behoren tot ons lijstje met populaire reisbestemmingen. Door de jaren heen werd de club op sportief gebied groter en groter. Het vertrouwen van de fans wordt na decennia eindelijk terugbetaald. Manchester City behoort tot een van de succesvolste clubs van de 21e eeuw. 

Rivalen Manchester City

Er zijn op sportief vlak een aantal rivalen voor de Citizens. Toch is er maar een club tegen wie de wedstrijden van Manchester City extra speciaal zijn. Stadgenoot en concurrent Manchester United is en blijft dé club waar men in het Etihad Stadium altijd met een schuin oog naar zal kijken. Het leedvermaak is dan ook enorm wanneer Manchester United een wedstrijd verliest.

Ook kent Manchester City een andere semi-regionale rivaal. Liverpool FC heeft de afgelopen jaren regelmatig een titelstrijd uitgevochten met de Citizens. Door deze strijd zijn de clubs en de supporters steeds meer elkaar in de gaten gaan houden. Inmiddels kun je de wedstrijd een heuse kraker noemen. Wil je de sfeer in het Etihad Stadium op zijn best ervaren? Dan is een wedstrijd tegen Liverpool FC een goede keuze. 

Stadion Manchester City

Het Etihad Stadium van Manchester City is de speelgrond van een van de meest succesvolle clubs van de afgelopen jaren geworden. Het City of Manchester Stadium werd in 1999 gebouwd en is sinds 2003 in gebruik tijdens wedstrijden van Manchester City. Inmiddels is het stadion nauwelijks meer terug te herkennen ten opzichte van hoe het er vroeger uitzag. De nodige verbouwingen hebben het tot een multifunctionele voetbaltempel gemaakt.

Manchester City wedstrijden Etihad Stadium4kclips / Shutterstock.com
Manchester City wedstrijden bezoekenVerveridis Vasilis / Shutterstock.com