Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Voetbalreis & Tickets Olympique Lyon - Olympique Marseille

Voetbalreis Olympique Lyon - Olympique Marseille

De Ligue 1 staat bekend om de grote sterren die wekelijks de competitie net wat extra kleur geven. Maak een voetbalreis naar Olympique Lyon - Olympique Marseille en geniet van sterren van Memphis Depay, Moussa Dembélé en Dimitri Payet. Naast het bezoeken van deze topwedstrijd uit de Ligue 1 heb je alle tijd om het prachtige centrum van Lyon te verkennen. Je boekt namelijk niet alleen je tickets bij Voetbalreizen.com, maar voorziet jezelf van een complete voetbalreis naar Olympique Lyon - Olympique Marseille inclusief hotelovernachting(en) en retourvlucht.

Tickets Olympique Lyon - Olympique Marseille

Een voetbalreis boek je altijd inclusief kaartjes. Boek je tickets voor Olympique Lyon - Olympique Marseille en kies zelf op welke tribune je plaats wil nemen. Het Parc Olympique Lyonnais staat bekend als een van de meest sfeervolle arena's van de Ligue 1 en zal je doen verbazen bij je binnenkomst. Het enorme stadion biedt plaats aan een kleine 60.000 toeschouwers. Je kunt jezelf dus best voorstellen dat een vol stadion wel voor een geweldige sfeer moet zorgen!

Aanbod
 • Aanbod
 • Sfeerimpressie
 • Historie
 • Klantbeoordelingen
Vervoer
Wedstrijd datum

Er zijn op dit moment geen wedstrijden bekend, wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwe mogelijkheden in het seizoen 2022 - 2023 en profiteren van de scherpste prijzen en volledige beschikbaarheid?
Laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter. Zodra het nieuwe speelschema bekend is gemaakt zullen wij op basis van jouw gegevens vrijblijvend een offerte sturen of contact opnemen.

Sfeerimpressie

Historie

De geschiedenis van Olympique Lyon - Olympique Marseille

Zowel Olympique Lyon als Olympique Marseille staan bekend als een van de meest succesvolle clubs van Frankrijk. De thuisploeg moet het vooral hebben van de succesvolle jaren '00 van deze eeuw. In een tijdsbestek van zeven seizoenen werden zeven landstitels behaald, dat nog altijd een record is in de Ligue 1. Daarnaast was de club in de afgelopen twintig jaar geregeld van de partij in de UEFA Champions League.

Olympique Marseille is op een landstitel na recordkampioen van Frankrijk. Negen keer mochten zij zich de beste van de Ligue 1 noemen. Het eerste kampioensfeestje werd in 1937 gevierd. 73 jaar later volgde de negende en tevens laatste landstitel voor Marseille. Na wat mindere jaren lijkt L'OM langzaam weer op de weg terug. Toch is men in het Stade Velodrome nog altijd het meest trots op de Champions League-winst van 1993. Daarmee is het nog altijd de enige Franse club met een Europa Cup I-titel in de prijzenkast.

Op basis van de onderlinge resultaten is toch vrij verrassend Olympique Lyon de sterkere. Hoewel de Lyonnais slechts een korte periode de succesvolste club van Frankrijk waren, hebben ze toch het overwicht ten opzichte van Olympique Marseille. In totaal werd de clash der Olympiques 69 keer gespeeld. 26 keer stapte Olympique Lyon als winnaar van het veld, 25 keer eindigde de wedstrijd in een gelijkspel en 18 keer won L'OM.

Laatste drie edities van Olympique Lyon - Olympique Marseille in Parc Olympique Lyonnais

Datum

CompetitieUitslag

Doelpuntenmakers

4 oktober 2020Ligue 11-1Houssem Aouar (OL), Dimitri Payet (OLM)
12 februari 2020Coupe de France1-0Houssem Aouar (OL)
23 september 2018Ligue 14-2

2x Bertrand Traore (OL), Houssem Aouar (OL), Nabil Fekir (OL), Florian Thauvin (OLM), Clinton N'Jie (OLM)

 • Er kunnen op dit moment geen reviews opgehaald worden.
 • Voetbalreizen.com totaal score

  [[ company.averageRating ]]

  Laatste beoordeling
  [[ latestReview ]]
  Totaal aantal beoordelingen
  [[ company.numberReviews ]] beoordelingen
 • [[ result.customer.name ]]
  [[ result.customer.place ]]
  [[ result.customer.date | formatdate ]]
  Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]
  [[ result.author ]]
  [[ result.city ]]
  [[ result.date | formatdate ]]
  Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]
  [[ result.total_score ]]

  Bezochte club
  [[ result.club ]]

  Ervaring
  [[ result.description ]]

  Pluspunten
  [[ result.positive ]]

  Verbeterpunten
  [[ result.negative ]]


  • [[ rating.question ]]