Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Voetbalreis & Tickets Olympique Lyon - Paris Saint-Germain

Voetbalreis Olympique Lyonnais - Paris Saint-Germain

Hoewel Lyon niet de eerste stad is waar je aan denkt bij een tripje naar Frankrijk, is een bezoek aan deze plek een absolute aanrader. Groot fan van voetbal? Maak dan de combinatie van het bezoeken van een voetbalwedstrijd en een stedentrip. Bij Voetbalreizen.com boek je heel gemakkelijk een voetbalreis naar Olympique Lyonnais - Paris Saint-Germain inclusief een of meerdere hotelovernachting(en), wedstrijdtickets en een retourvlucht naar Lyon. Geniet van een ideaal weekend weg inclusief een bezoek aan een Franse topwedstrijd!

Tickets Olympique Lyonnais - Paris Saint-Germain

Voetbalreizen.com ontzorgd je volledige reis door je niet alleen te voorzien van tickets voor Olympique Lyonnais - Paris Saint-Germain, maar ook van een of meerdere hotelovernachting(en) en een retourvlucht naar Lyon. Binnen nog geen anderhalf uur vlieg je van Amsterdam Schiphol naar Lyon, een reisje van niks! Geniet van topvoetbal in de Ligue 1 en beleef een heerlijk weekend weg in een van de verborgen parels van Frankrijk!

Aanbod
 • Aanbod
 • Sfeerimpressie
 • Historie
 • Klantbeoordelingen
Vervoer
Wedstrijd datum

Er zijn op dit moment geen wedstrijden bekend, wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwe mogelijkheden in het seizoen 2022 - 2023 en profiteren van de scherpste prijzen en volledige beschikbaarheid?
Laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter. Zodra het nieuwe speelschema bekend is gemaakt zullen wij op basis van jouw gegevens vrijblijvend een offerte sturen of contact opnemen.

Sfeerimpressie

Historie

De geschiedenis van Olympique Lyonnais - Paris Saint-Germain

Olympique Lyonnais, de club van de gouden jaren '00. Zelden weet één club een heel decennium te overheersen in de competitie. Lyon lukte het. Met 7 landstitels in 8 jaar tijd waren ze heer en meester in Frankrijk. Een bizar gegeven, zeker als je beseft dat hetzelfde Olympique Lyonnais voorafgaand nog geen enkele titel behaalde en daarna ook niet een kampioenschap wist te behalen.

Bezoekende ploeg Paris Saint-Germain heeft zijn prijzen wat meer gespreid behaald. In totaal behaalden de Parijzenaren 9 landskampioenschappen en daarmee loopt het gelijk met rivaal Olympique Marseille en loopt het nog een titel achter op recordkampioen AS Saint-Etienne. Tevens is PSG een van de twee Franse clubs met een Europese hoofdprijs. Les Parisiens wonnen in 1996 de Europa Cup voor bekerwinnaars.

Hoewel Paris Saint-Germain over de Franse voetbalhistorie wat succesvoller was dan thuisploeg Olympique Lyonnais, is dat aan de onderlinge resultaten nauwelijks te zien. Sterker nog, in Lyon wint de ploeg uit Parijs zelden. Van de 39 edities van Olympique Lyonnais - Paris Saint-Germain won de bezoekende ploeg er slechts 12.

Laatste drie edities van Olympique Lyonnais - Paris Saint-Germain in Parc Olympique Lyonnais

Datum

CompetitieUitslag

Doelpuntenmakers

21 maart 2021Ligue 12-4Islam Slimani (LYO), Maxwel Cornet (LYO), Kylian Mbappé (PSG), Danilo Pereira (LYO), Ángel Di Maria (PSG)
4 maart 2020Coupe de France1-5Martin Terrier (LYO), Kylian Mbappé (PSG), Neymar (PSG), Pablo Sarabia (PSG)
22 september 2019Ligue 10-1Neymar (PSG)
 • Er kunnen op dit moment geen reviews opgehaald worden.
 • Voetbalreizen.com totaal score

  [[ company.averageRating ]]

  Laatste beoordeling
  [[ latestReview ]]
  Totaal aantal beoordelingen
  [[ company.numberReviews ]] beoordelingen
 • [[ result.customer.name ]]
  [[ result.customer.place ]]
  [[ result.customer.date | formatdate ]]
  Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]
  [[ result.author ]]
  [[ result.city ]]
  [[ result.date | formatdate ]]
  Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]
  [[ result.total_score ]]

  Bezochte club
  [[ result.club ]]

  Ervaring
  [[ result.description ]]

  Pluspunten
  [[ result.positive ]]

  Verbeterpunten
  [[ result.negative ]]


  • [[ rating.question ]]