Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Voetbalreis & Tickets Olympique Marseille - Olympique Lyon

Voetbalreis Olympique Marseille - Olympique Lyonnais

Een van de meest populaire bestemmingen van stedentrips is op het moment Marseille. De prachtige Franse havenstad bruist van het leven en daarnaast geniet je er ook nog van een Mediterraan klimaat. Dat klinkt allemaal heel leuk, maar voor voetballiefhebbers is er nog één zaak die ontbreekt namelijk: wordt er ook gevoetbald? Het antwoord daarop is: absoluut! Boek een voetbalreis naar Olympique Marseille - Olympique Lyonnais en ben van alle gemakken voorzien. Voetbalreizen.com regelt voor jou de perfecte trip naar deze Franse topwedstrijd onder de zon!

Tickets Olympique Marseille - Olympique Lyonnais

De voetbalreis naar Olympique Marseille - Olympique Lyon wordt door Voetbalreizen.com volledig ontzorgd. Wat houdt dat in? Allereerst kies je op onze website zelf uit ons aanbod een hotel uit. Ook de keuze omtrent het vliegveld van vertrek en de reisdata heb je in eigen hand. Tijdens het boeken zie je direct wat je voorkeuren kosten en of ze nog beschikbaar zijn. Dat geldt ook bij het boeken van de tickets voor Olympique Marseille - Olympique Lyonnais. Je kiest in ons online boekingsproces zelf uit op welke tribune je zit. Vind je het prima om achter het doel plaats te nemen? Of ben je bereid om wat extra's neer te leggen voor perfecte plekken op de lange zijde. Aan jou de keus!

Aanbod
 • Aanbod
 • Sfeerimpressie
 • Historie
 • Klantbeoordelingen
Vervoer
Wedstrijd datum

Er zijn op dit moment geen wedstrijden bekend, wil je als eerste op de hoogte worden gebracht van de nieuwe mogelijkheden in het seizoen 2022 - 2023 en profiteren van de scherpste prijzen en volledige beschikbaarheid?
Laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter. Zodra het nieuwe speelschema bekend is gemaakt zullen wij op basis van jouw gegevens vrijblijvend een offerte sturen of contact opnemen.

Sfeerimpressie

Historie

De geschiedenis van Olympique Marseille - Olympique Lyonnais

Olympique Marseille werd in haar historie maarliefst negen keer kampioen van Frankrijk. Iets wat alleen Paris Saint-Germain(9) en AS Saint-Étienne(10) vooralsnog nadeden. L'OM heeft daarnaast een trofee in haar prijzenkast staan waar menig club jaloers op is. In 1993 won het als eerste en tevens laatste Franse club de UEFA Champions League.

Het succesverhaal van Olympique Lyonnais is niet te vergelijken met de historie van thuisploeg Marseille. Waar L'OM al decennialang meestrijdt om het landskampioenschap en in 1937 haar eerste titel bijschreef, vond dat moment voor Lyon pas in 2001 plaats. Toch is men in het Parc Olympique Lyonnais maar al te trots op hun successen. De club van onder meer Memphis Depay heeft een uniek record in handen: het wist als enige Franse club zeven landstitels op rij te winnen! Saillant detail: het waren ook direct de enige zeven kampioenschappen van Olympique Lyonnais.

Op basis van onderling resultaat moet over het algemeen Olympique Marseille ondanks haar stevige historie toch hun meerdere erkennen aan de bezoekers uit Lyon. Behalve als L'OM ook daadwerkelijk thuis speelt. Van de 32 duels in Marseille werden er 12 gewonnen door de thuisploeg, 12 gelijkgespeeld en slechts 9 gewonnen door Olympique Lyonnais.

Laatste drie edities van Olympique Marseille - Olympique Lyonnais in Stade Velodrome

Datum

CompetitieUitslag

Doelpuntenmakers

28 februari 2021Ligue 11-1Arkadiusz Milik (OLM), Karl Toko Ekambi (OL)
10 november 2019Ligue 12-12x Dimitri Payet (OLM), Moussa Dembélé (OL)
12 mei 2019
Ligue 10-3Maxwel Cornet (OL), Moussa Dembélé (OL)
 • Er kunnen op dit moment geen reviews opgehaald worden.
 • Voetbalreizen.com totaal score

  [[ company.averageRating ]]

  Laatste beoordeling
  [[ latestReview ]]
  Totaal aantal beoordelingen
  [[ company.numberReviews ]] beoordelingen
 • [[ result.customer.name ]]
  [[ result.customer.place ]]
  [[ result.customer.date | formatdate ]]
  Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]
  [[ result.author ]]
  [[ result.city ]]
  [[ result.date | formatdate ]]
  Aanbeveling: [[ result.recommendation ]]
  [[ result.total_score ]]

  Bezochte club
  [[ result.club ]]

  Ervaring
  [[ result.description ]]

  Pluspunten
  [[ result.positive ]]

  Verbeterpunten
  [[ result.negative ]]


  • [[ rating.question ]]