Serie A wedstrijden boeken

Serie A wedstrijden populair

Serie A wedstrijden kennen een enorme groei aan populariteit. Waar Italië voorheen het land was van verdedigend voetbal en veel te grote lege stadions, is de competitie uitgegroeid tot een van de pareltjes van de Europese voetbalsport. Sfeervolle stadions vol met passionele fans, attractief voetbal en wereldspelers maken een bezoek aan Serie A wedstrijden meer dan de moeite waard. 


Welke clubs zijn populair voor een Serie A-wedstrijdbezoek?


Serie A wedstrijden voor bekende clubs

AC Milan ziet ieder jaar weer een flinke toename aan bezoekers. Deze club is hot om verschillende redenen. Uiteraard is het voetbal een van de redenen. Door de jaren heen streken sterren als Rafael Leão, Christian Pulisic en Tijani Reijnders neer in San Siro. Ook de fenomenale sfeer is een reden om een bezoek te brengen aan een AC Milan wedstrijd.


Andere populaire Serie A wedstrijden om te bezoeken, zijn die van AS Roma en Lazio. Een verblijf in Rome is alleen al de moeite waard. Daar komt dan een bezoek aan een van de mooiste clubs van het Italiaanse voetbal bij. Bezoek Serie A wedstrijden in Stadio Olimpico en zie AS Roma of Lazio SS live aan het werk. Geniet van de passie van de fans en zie topvoetbal in Rome.

Serie A wedstrijden bekijkenRuggiero Scardigno / Shutterstock.com

Speelsteden Serie A wedstrijden

Er is een brede verscheidenheid aan clubs in Italië. Dit brengt ook talloze bestemmingen met zich mee. Milaan, Rome, Turijn, Napels, Bologna en Florence zijn slechts een greep uit de mogelijkheden die je hebt bij Voetbalreizen.com. Reis af naar de Italiaanse oudheid vanaf een vliegveld naar keuze.


Bij het bezoeken van Serie A wedstrijden kies je naast een geschikte club ook een leuke bestemming. Het is dan ook heerlijk om een aantal dagen te genieten van een leuke stad, het heerlijke eten en topvoetbal. Of je nu naar het noordelijk gelegen Milaan of Turijn afreist óf geniet van het Zuid-Italiaanse Napels of Lecce; het belooft een geweldig weekend weg te zijn.


Vervoer naar Serie A wedstrijden

Italië is met de eigen auto te bereiken. Toch is het meer voor de hand liggend om het vliegtuig te nemen. Binnen een paar uur sta jij op plaats van bestemming. Hiermee geniet je van alle gemakken die in Italië te vinden zijn. Geniet van een heerlijke pizza, een top pasta of een ander goed Italiaans gerecht. Voor jouw voetbalreis kies je bij Voetbalreizen.com zelf vanaf welk vliegveld je vertrekt (afhankelijk van de mogelijkheden).


Georganiseerde voetbalreizen naar de Serie A boeken

Georganiseerde voetbalreizen naar Serie A wedstrijden zijn in trek. Met clubs als AC Milan, Inter Milan en AS Roma is de keuze divers. Tijdens een voetbalreis met Voetbalreizen.com ben je van alle gemakken voorzien. Je boekt tijdens het boekingsproces zelf een hotel naar keuze, een retourvlucht en wedstrijdtickets. Je maakt zelf een keuze uit verschillende vakken om plaats te nemen tijdens de wedstrijden. 


Wil je een volledig op maat gemaakte reis? Neem dan contact met ons en wij bekijken samen de mogelijkheden. Van hotelkeuze tot vip-mogelijkheden in het stadion. Vrijwel alles is bespreekbaar.

Serie A wedstrijden bezoekenph.FAB / Shutterstock.com

Veelgestelde vragen over het bijwonen van Serie A wedstrijden


Hoe kan ik kaartjes kopen voor Serie A wedstrijden?

Kaarten kopen voor Serie A wedstrijden kan op eigen titel lastig zijn. De meeste clubs werken met lidmaatschappen. Zeker voor grotere wedstrijden zoals derby’s en toppers is het vrijwel niet mogelijk om zonder lidmaatschap (tessera del tifosi) een ticket te bemachtigen. Door het professionele netwerk van Voetbalreizen.com hebben wij ingangen bij de clubs via officiële wegen. Al onze tickets zijn legaal, op goede plekken in het stadion en via officiële kanalen verkregen! Maak het jezelf eenvoudig en boek die complete voetbalreis bij Voetbalreizen.com!


Wat zijn de beste plekken om de wedstrijd te bekijken?

Afhankelijk van in welk stadion je plaatsneemt, zijn de plekken wisselend qua zicht. AC Milan en Inter Milan spelen bijvoorbeeld in het enorme San Siro. Vanaf de bovenste ring is het zicht goed, maar kan het worden ervaren als ver van het veld. Ben je bereid om in dat geval een upgrade te doen, dan weet je zeker dat je vanaf de eerste ring of achter de goal uitstekend zicht hebt op het spektakel. Tijdens het boekingsproces heb je zelf de keuze uit verschillende tribunes om plaats te nemen.


Wat moet ik doen als een wedstrijd wordt geannuleerd of verplaatst?

Voetbalreizen.com heeft een voetbalgarant-regeling. Dit is in het leven geroepen om alle klanten met een gerust hart te kunnen laten boeken. Bij een geannuleerde of verplaatste wedstrijd zorgen wij voor een geschikt alternatief. Afhankelijk van de situatie zullen wij een voorstel doen. Voor meer informatie over onze voetbalgarant-regeling, klik je hier!


Zijn er speciale regels voor fans die een Serie A wedstrijd bezoeken?

In ieder stadion gelden er huisregels. Over het algemeen zijn die vanzelfsprekend. Hierin staan zaken als het verbod op drugsgebruik, regels omtrent het gebruik van een camera en het wel of niet toelaten van rugzakken of andere tassen. Toch raden wij aan om voorafgaand aan je bezoek aan Serie A wedstrijden altijd de huisregels van de club te raadplegen. Deze zijn doorgaans te vinden op de website van de club.


Bezoek Serie A wedstrijden van een club naar keuze:

AC Milan wedstrijden

Inter Milan wedstrijden

Juventus wedstrijden

AS Roma wedstrijden

Napoli SSC wedstrijden

Lazio SS wedstrijden

Bologna FC wedstrijden

Fiorentina wedstrijden

Udinese wedstrijden

Torino AC wedstrijden

Atalanta BC wedstrijden