Voetbalreis Barcelona FC

FC Barcelona tickets

FC Barcelona tickets kopen

FC Barcelona tickets boek je bij Voetbalreizen.com in combinatie met een geheel verzorgd pakket. Beleef Barça met vrienden of familie tijdens een weekendje weg. Je boekt kaartjes voor een plek naar keuze. Afhankelijk van de plek op tribune zal hierbij de prijs op- of aflopen. Lange zijde dichter aan het veld is logischerwijs duurder dan op de korte zijde bovenaan de tribune. Vanaf de tribunes van Camp Nou heb je overal fantastisch zicht. Er zijn geen palen die het dak ondersteunen die het zicht zullen belemmeren.

Tickets inclusief hotelovernachting en vlucht

Bij een weekend in Barcelona hoort een uitstekend hotel. Tijdens het boekingsproces heb je daarom ook de mogelijkheid om zelf een keuze te maken uit talloze hotels. Of je nu graag in het centrum zit, dichtbij een metrohalte óf juist in een wat rustiger gedeelte buiten de stad verblijft. FC Barcelona tickets en een hotel naar keuze zorgen voor een heerlijk weekend weg naar de Spaanse zon en topvoetbal. Wil je graag dat wij ook de retourvlucht voor je boeken? Dan is dat ook mogelijk tijdens het boeken. Vanaf verschillende luchthavens in Nederland, België en de grensstreek van Duitsland vertrekken ieder weekend vluchten naar Barcelona. Kies een retourvlucht die het beste past bij jouw wensen en programma.

FC Barcelona tickets voor wedstrijd naar keuze

Bij Voetbalreizen.com wordt jaarlijks voor honderden reizigers een reis geboekt naar het Camp Nou. Wedstrijden van Blaugrana zijn al decennialang enorm in trek bij Nederlandse sportfans. Sinds Johan Cruyff de club op de kaart heeft gezet, is het wederzijdse respect groot. Onder leiding van Nederlandse trainers als Rinus Michels, Louis van Gaal en Frank Rijkaard werden de grootste prijzen binnengehaald. Ook op spelersgebied is Barcelona redelijk vernederlandst. Om slechts een greep uit de sterren die ooit van het grote FC Barcelona speelden te nemen: Ronald Koeman, Philip Cocu, Johan Neeskens en Frank de Boer.

Voetbalreis naar El Clásico

Boek je een voetbalreis naar FC Barcelona inclusief tickets? Dan heb je de keus uit ruim twintig wedstrijden per seizoen. Ook een bezoek aan El Clásico behoort tot de mogelijkheden. FC Barcelona - Real Madrid wordt internationaal gezien als een van de grootste wedstrijden ter wereld. Door de jaren heen stonden tijdens deze klassieker vele grote namen recht tegenover elkaar. Denk aan Ronaldinho tegen Raúl en Messi tegen Cristiano Ronaldo.

Op zoek naar FC Barcelona tickets inclusief volledig georganiseerde reis? Klik op deze link voor de mogelijkheden.