Goedkope voetbalreizen Barcelona

Goedkope voetbalreizen

Goedkope voetbalreizen boeken bij Voetbalreizen.com

Een georganiseerde voetbalreis kan voor verschillende tarieven georganiseerd worden. Uiteraard hangt de prijs af van de periode waarin je reist, de wedstrijd die je wenst te bezoeken of welke keuzes je maakt in het boekingsproces. En wat is goedkoop en wat is duur? Bij Voetbalreizen.com bepaal je uiteindelijk zelf wat je betaald.

Een goedkope voetbalreis bij aankoop hoeft niet altijd direct een goedkope voetbalreis te zijn. Let goed op voor eventuele bijkomende kosten; zo dien je rekening te houden met het vervoer ter plaatse (luchthaven – hotel en hotel – stadion), of het hotel inclusief of exclusief ontbijt is, maar ook of de vlucht inclusief of exclusief de bagage is. Ons advies; ga voor kwaliteit!

Goedkope voetbalreizen; dit zijn de clubs die je kunt bezoeken!

Newcastle United staat bekend om haar scherpe prijzen. Een geheel georganiseerde 4-daagse reis begint al vanaf € 179,- per persoon. Dit is inclusief je reis naar Newcastle, je verblijf in een 3* hotel met ontbijt en tickets voor het bezoeken van een wedstrijd.

Ook diverse voetbalclubs in Londen bieden de mogelijkheid een goedkope voetbalreis samen te stellen. Clubs als Fulham FC, West Ham United FC en Crystal Palace FC hebben door het seizoen heen leuke wedstrijden tegen scherpe prijzen.

Ga je liever naar de wat zonnige bestemmingen? Dan zijn de voetbalreizen naar Italië en Spanje zeker ook de moeite waard. Vanwege de vele vluchten op Milaan en Barcelona zijn clubs als Inter Milan, AC Milan en FC Barcelona relatief goedkoop te bezoeken.

Hoe boek ik een goedkope voetbalreis?

  • Indien mogelijk mijdt vakantieperiodes voor een voetbalreis. Tijdens vakanties gaan er meer mensen op reis en zodoende zijn de prijzen voor de vluchten en accommodaties veelal een stuk duurder.
  • Boek tijdig; vaak zijn de prijzen een stuk voordeliger als je lang van te voren boekt. Op dit moment is er nog een ruim aanbod in vliegtickets, hotelkamers en tickets voor het bezoeken van de wedstrijd.
  • Hotels aan de rand van het centrum van de stad hebben vaak een goede verbinding met het centrum van de stad. Met enkel +/- 10 a 15 minuten reizen met de metro kom je direct in hartje van de stad. Centraler gelegen hotels zijn veelal een stuk duurder dan de hotels gelegen aan de rand van de stad.
  • Stadions met een grotere capaciteit hebben over het algemeen ook meer tickets voor de vrije handel. Stadions als Camp Nou, Olympic Stadium, San Siro en Stadio Olympico hebben een grote capaciteit.
  • Indien mogelijk bezoek een wedstrijd doordeweeks. Zeker in Engeland scheelt dit voor de topclubs enorm veel. Veelal zijn de wedstrijdtickets veel goedkoper dan in voor een wedstrijd in het weekend.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen