Programma Paris Saint-Germain 2020/21

Het programma van Paris Saint-Germain staat bomvol met prachtige wedstrijden. De Franse competitie kent relatief veel topwedstrijden en er is ook genoeg ruimte voor de Champions League op het speelschema van PSG. De Franse grootmacht vormt al jaren een perfecte uitvalsbasis voor de grootste sterren uit het voetbal. Zo spelen nu onder meer toppers als Neymar, Kylian Mbappé en Mauro Icardi in het shirt van Les Parisiens. Tijdens iedere thuiswedstrijd kun je genieten van de bloedfanatieke fans die absoluut niet te beroerd zijn om al hun energie in een geweldige sfeer te steken. Met enige regelmaat zijn in het Les Parc des Princes fenomenale sfeeracties te aanschouwen en zoals het hoort in de Ligue 1, worden die begeleid met enorm veel vuurwerk. Voor het gehele speelschema van Paris Saint-Germain klik je op deze link.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain - Olympique Marseille
Le Classique is een van de meest beladen wedstrijden van Frankrijk. Bij het treffen staan beide clubs op vele vlakken lijnrecht tegenover elkaar. Zo is het een wedstrijd tussen de twee grootste steden van het land: Parijs tegen Marseille. Daarnaast is het ook nog eens het noorden tegen het zuiden van Frankrijk. Om het af te maken staat ook nog de eer van de hoofdstad op het spel, want verliezen van een club uit 'de provincie' doet de Parijzenaren altijd net wat extra pijn. De Franse klassieker is absoluut een wedstrijd die je eens in leven mee moet maken. Dit verhitte duel is een garantie op spektakel en doet menig voetbalhart sneller kloppen. Vooral als je fan bent van gigantische sfeeracties en uitbundig uitgevoerde pyro's ben je bij Le Classique aan het goede adres.

Boek nu je voetbalreis naar:
Paris Saint-Germain - Olympique Marseille >>>

Paris Saint-Germain - Olympique Lyonnais
Voordat PSG op het programma verscheen in Lyon, stond men helemaal niet stil bij een verhitte pot tegen de hoofdstedelingen. Tot de oprichting van Paris Saint-Germain in 1970 was het louter AS Saint-Etienne, Olympique Marseille en Girondins de Bordeaux waar men rekening mee moest houden. Tegenwoordig zijn deze topclubs in de vergetelheid geraakt door de opmars van Les Parisiens. Ook Lyonnais moet al enkele jaren het onderspit delven in de competitie en daardoor worden de supporters van Lyon absoluut niet minder fanatiek. Op vocaal vlak gaan de fans van het miljoenenequipe uit Parijs dan ook maar al te graag de strijd aan met de fans van Olympique Lyon. Dat zorgt voor prachtige taferelen in een vol Les Parc des Princes. Bekijk het programma van Paris Saint-Germain en verzeker jezelf van tickets voor een van de mooiste wedstrijden van het Franse voetbalseizoen.

Boek nu je voetbalreis naar:
Paris Saint-Germain - Olympique Lyonnais >>>