Programma Everton FC 2020/21

Het programma van Everton staat voor de fans vooral in het teken van de wedstrijden tegen Liverpool. Toch zijn alle duels van komende seizoenen extra bijzonder. Goodison Park, het huidige stadion van The Toffees lijkt binnen afzienbare tijd vervangen te gaan worden door een hypermodern voetbalbolwerk aan de rivier de Mersey. Jammer, aangezien het huidige stadion uniek is in vele opzichten. Een van de dingen die het Goodison Park speciaal maakt is de ligging ten opzichte van Anfield, het stadion van stadsgenoot Liverpool FC. Slechts een park scheidt beide stadion van elkaar. Wil jij nog een wedstrijd op Goodison Park bijwonen? Bekijk dan snel ons hele aanbod omtrent Everton FC.

Op zoek naar het gehele programma van de Premier League, de FA Cup of de League Cup. Maak dan je keuze uit de linkjes hieronder.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Everton

Everton FC - Liverpool FC
De derby der derby's. De Merseyside Derby is een geweldige wedstrijd om eens mee te maken. In Anfield is het prachtig, maar in het met historie overgoten Goodison Park is deze wedstrijd tussen Everton en Liverpool minstens zo mooi. Bekijk nu het programma van Everton en ga op zoek naar een van de allerlaatste Merseyside Derby's in Goodison Park. Deze bijzondere derby kan na de verhuizing naar de haven van Liverpool nog wel eens zijn charme verliezen. Waarom? Beide clubs zijn nu vrijwel buren door de nabijheid van de stadions. Enkel een park scheidt het blauwe hart van de stad van het rode epicentrum van Liverpool.

Boek nu je voetbalreis naar:
Everton FC - Liverpool FC >>>
Liverpool FC - Everton FC >>>

Everton - Manchester United
The Toffees kennen enkel in Liverpool FC een echte rivaal. Toch zijn er absoluut meerdere wedstrijden per jaar de moeite waard om te bezoeken. Zo is het natuurlijk een groot feest wanneer de sterren van Manchester United of City op bezoek komen. Het Goodison Park is vrijwel altijd volledig gevuld en zij zullen tijdens deze wedstrijden net wat harder zingen dan normaal om hun club dat extra zetje in de rug te geven. Bezoek een voetbalwedstrijd van Everton tegen United en zie live sterren als Paul Pogba, Marcus Rashford en Bruno Fernandes aan het werk in een iconisch Engels stadion.

Boek nu je voetbalreis naar:
Everton FC - Manchester United >>>
Manchester United - Everton FC >>>