Programma Fulham FC 2020/21

Een bezoek aan een wedstrijd van Fulham FC is een bezoek aan traditioneel Engeland. Ook een groot deel van de Engelse voetballerij is gebaseerd op tradities. Nergens in Engeland zie je dat zo goed terug als in het stokoude Craven Cottage. Begrijp het niet verkeerd, het stadion van Fulham mag dan wel oud zijn, maar dat doet niks af aan de charmes en pracht. Met name de hoofdtribune is een huzarenstukje voor elke Engels voetballiefhebber. Craven Cottage is prachtig en voldoet aan het totaalplaatje van traditionele Britse stadionarchitectuur. Dat Fulham een traditieclub is, is niet alleen te danken aan het stadion. Ook de aanhang helpt daar aan mee. Waar het bezoeken van een voetbalwedstrijd een familieaangelegenheid is in Engeland, zie je dat nergens zo goed terug als bij Fulham. Het beeld van een opa, vader en zoon zij-aan-zij gehuld in een Fulham-shirt is de vaker dan waar dan ook de realiteit. Wil jij een keer deel uit maken van deze traditieclub en een wedstrijd bezoeken in Craven Cottage? Bekijk dan hier het volledige programma van The Cottagers en boek een wedstrijd naar keus.

Toch op zoek naar nog wat wedstrijdtips? Lees dan vooral verder op deze pagina. Op zoek naar het gehele speelschema van de Premier League, League Cup of FA Cup? Klik dan op de linkjes hieronder.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Fulham FC

Fulham FC - Chelsea FC
Londense derby's zijn er in overvloed. Sommige zijn speciaals, anderen wat minder. Dat een duel tussen Fulham en Chelsea bijzonder is, moge duidelijk zijn. Stamford Bridge is gelegen op steenworp afstand van Craven Cottage. Het is nog net niet zo dichtbij dat je een extra thuiswedstrijd kunt rekenen op het programma van Fulham FC. Om precies te zijn ligt Stamford Bridge op slechts één metrohalte van het stadion van Fulham. Na een korte periode in de Championship mogen The Cottagers zichzelf weer opmaken voor een seizoen Premier League. Wil jij Fulham FC live in actie zien tegen stadsgenoot Chelsea? Bekijk dan een van de linkjes hieronder!

Boek nu je voetbalreis naar:
Fulham FC - Chelsea FC >>>
Chelsea FC - Fulham FC >>>

Fulham FC - Arsenal FC
Er staan enorm veel stadsderby's op het programma van Fulham FC. Tegenstanders als Crystal Palace, West Ham United en Tottenham Hotspur passeren sinds de terugkeer in de Premier League weer de revue. Ook de kraker tegen Arsenal wordt dit seizoen weer gespeeld. Een wedstrijd waar men Fulham ieder jaar enorm naar uitkijken. Waar The Cottagers nog nooit wonnen tijdens een uitwedstrijd tegen Arsenal, gaat het ze tijdens thuisduels een stuk beter af. Dus je snapt wel dat men op Craven Cottage graag The Gunners op bezoek ziet komen.

Boek nu je voetbalreis naar:
Fulham FC - Arsenal FC >>>
Arsenal FC - Fulham FC >>>