Programma Liverpool F.C. 2020/21

Anfield, het walhalla voor zowat iedere liefhebber van een goede sfeer, is een van de mooiste plekken op aarde. Alles wat het hart van een voetbalfan begeert komt hier samen. Topvoetbal, een fantastische sfeer, een prachtig stadion en een gezellige stad. Het is dan ook niet gek dat er menig voetbalreizigers ieder jaar weer de overtocht naar Liverpool maakt. Ook bij Voetbalreizen.com zijn alle thuiswedstrijden uit het speelschema van Liverpool F.C. te boeken in combinatie met een retourvlucht en een hotelovernachting. Twijfel niet en pak het programma van de Premier League erbij. Eens in je leven moet je Anfield in al zijn glorie bezoeken. Het mooiste is natuurlijk mét publiek. Mocht je een wedstrijd van Everton gaan bekijken, dan is het ook meer dan de moeite waard om een stadiontour te boeken bij Liverpool F.C.

Op zoek naar het speelschema van de gehele Premier League? Of toch benieuwd naar het programma in de FA Cup, League Cup of UEFA Champions League? Hieronder staan de linkjes naar deze programmapagina's op een rijtje.

Voor twee wedstrijdtips van Liverpool is het aanbevolen om nog even door te lezen op deze pagina. Toch benieuwd naar het gehele programma van Liverpool? Klik dan hier.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Liverpool

Liverpool FC - Everton FC
De Merseyside Derby is een van de mooiste derby's van Engeland. De historie van beide clubs lopen kriskras door elkaar heen. Zo opende niet Liverpool maar Everton Anfield als bespeler en zijn de huidige stadions slechts een park van elkaar verwijderd. Zowat iedere familie in Liverpool heeft een rode en een blauwe kant waardoor de haat jegens elkaar niet de proporties aanneemt van bijvoorbeeld de Northwest Derby. Toch is de Merseyside Derby een van de mooiste wedstrijden van het speelschema van de Premier League. Zie jij het wel zitten om de Merseyside Derby te bezoeken? Boek dan nu via Voetbalreizen.com een complete reis inclusief wedstrijdtickets, een hotelovernachting en een retourvlucht.

Boek nu je voetbalreis naar:
Liverpool FC - Everton FC >>>
Everton FC - Liverpool FC >>>

Liverpool FC - Manchester United
Liverpool en Manchester United zijn elkaars allergrootste rivalen. Beide clubs hebben stadsgenoot op het hoogste niveau waar ze ook een prachtige derby tegen spelen, toch is de Northwest Derby naast de North London Derby dé grootste wedstrijd van Engeland. Beide clubs zijn afkomstig uit het noordwesten van Engeland en hebben allebei een overvolle prijzenkast. Zo won Liverpool bijvoorbeeld maar liefst zes keer de Champions League. Ook Manchester United wist drie keer de cup met de grote oren te prolongeren. In de afgelopen jaren bleek Liverpool wat fortuinlijker in het behalen van prijzen in vergelijking met United, toch zal de eeuwige rivalenstrijd tussen beide clubs nooit ophouden. Dit jaar bij deze bijzondere wedstrijd zijn? Boek dan hieronder en verzeker jezelf van het bijwonen van een van de grootste wedstrijden uit het Engels voetbal.

Boek nu je voetbalreis naar:
Liverpool FC - Manchester United >>>
Manchester United - Liverpool FC >>>