Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Programma Genoa CFC 2021/22

Er zijn een aantal wedstrijden op het speelschema van Genoa CFC die er bovenuit steken. Toch is er een duel in het bijzonder populair onder voetballiefhebbers en reizigers: de Derby van Genua, of Il Derby della Lanterna zoals het in de volksmond ook wel eens wordt genoemd. Iedereen in de havenstad is al weken voorafgaand aan het duel volledig gefocust op dit heetgebakerde duel. Wie gaat er met de trots van de stad vandoor? Wil jij er live bij zijn in Stadio Luigi Ferraris? Boek dan nu je voetbalreis via Voetbalreizen.com inclusief wedstrijdtickets, een of meerdere hotelovernachting(en) en een retourvlucht.

Op zoek naar het volledige speelschema van Genoa CFC of de gehele Serie A? Klik dan op de naam van de club of competitie.

De mooiste wedstrijden van Genoa CFC

Genoa CFC - UC Sampdoria
De derby tussen Genoa CFC en UC Sampdoria is een absoluut hoogtepunt van het programma van de Serie A. Het Stadio Luigi Ferraris is tweemaal per seizoen het decor van een van de meest interessante en unieke derby's ter wereld. Genoa CFC, dat vijftig jaar eerder werd opgericht dan aartsrivaal Sampdoria en voor lange tijd als enige club van de stad goldt, heeft in Il Doria een geduchte stadsgenoot gekregen. Wil jij live getuige zijn van de Genuaanse tweestrijd? Klik dan op een van de linkjes hieronder!

Boek nu je voetbalreis naar:
Genoa CFC - UC Sampdoria >>>
UC Sampdoria - Genoa CFC >>>

Genoa CFC - Juventus
Op zo'n twee uur rijden van Genua speelt Juventus haar thuiswedstrijden. De successen van Juventus zijn altijd met argusogen gevolgd door de aanhang van Genoa CFC. Waar de Genuanen tot de jaren '20 van de vorige eeuw dé grootste club van Italië waren, heeft een eeuw later Juventus die titel overgenomen. Wanneer streekgenoot Juventus op bezoek komt in Stadio Luigi Ferraris, zal de sfeer bijzonder zijn. Met name de fanatieke fanschare van Genoa CFC zal zich voor én tijdens de wedstrijd van zijn beste kant willen laten zien. Het duel tussen Genoa CFC en Juventus is in ieder geval een garantie voor spektakel en jij kunt er bij zijn!

Boek nu je voetbalreis naar:
Genoa CFC - Juventus >>>
Juventus - Genoa CFC >>>

Stel nu je eigen voetbalreis samen

Persoonsgegevens

Reisgegevens

Geef hier aan welke wedstrijd of club u wil bezoeken.
Vul hier uw gewenste vertrekdatum in
Vul hier uw gewenste datum van terugkeer in
Vul hier uw gewenste luchthaven van vertrek in
Velden met een * zijn verplicht

We gebruiken jouw gegevens alleen om contact met jou op te nemen.

Onze wedstrijdtips