Programma UC Sampdoria 2020/21

Ieder jaar wachten veel voetballiefhebbers, en in het bijzonder voetbalreizigers, op het programma van UC Sampdoria. Niet voor de wedstrijd tegen Juventus of Internazionale, al zijn dat natuurlijk ook prachtige duels. Het lot uit de lotterij is natuurlijk de Derby della Lanterna tussen UC Sampdoria en Genoa CFC. Een goed gevuld Stadio Luigi Ferraris zal dan compleet in het teken staan van de tweestrijd van Genua. Wil jij dit seizoen een bezoek brengen aan de derby van Genua of een andere thuiswedstrijd van UC Sampdoria? Bekijk dan via deze link ons gehele aanbod omtrent wedstrijden van Il Doria. Bekijk je toch liever het hele programma van de Serie A? Klik dan hier!

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van UC Sampdoria

UC Sampdoria - Genoa CFC
De derby van Genua oftewel Il Derby della Lanterna is het absolute hoogtepunt van het speelschema van UC Sampdoria. Genoa CFC en Il Doria delen het Stadio Luigi Ferraris en strijden tijdens de derby om de eer van de stad. Hoewel Genoa inmiddels een behoorlijke staat van dienst heeft met negen landstitels ten opzichte van die ene scudetto van Sampdoria, heeft dit duel geen uitverkoren favoriet. Zie jij jezelf op de tribune zitten bij een van de meest beladen derby's van Italiƫ? Boek dan nu je voetbalreis via Voetbalreizen.com.

Boek nu je voetbalreis naar:
UC Sampdoria - Genoa CFC >>>
Genoa CFC - UC Sampdoria >>>

UC Sampdoria - Juventus
Hoewel de meeste fans van Sampdoria volledig opgaan in de derby tegen Genoa CFC, is er nog een andere grote rivaal van Il Doria. Het ten noorden van Genua gelegen Juventus uit Turijn is al sinds jaar en dag een van de succesvolste clubs van Italiƫ, iets waar bij Sampdoria met argusogen naar wordt gekeken. Wanneer Cristiano Ronaldo en consorten op bezoek komen in Stadio Luigi Ferraris, zijn de fans dan ook behoorlijk uitgelaten. Durft Sampdoria voor een stunt te zorgen en jij bent aanwezig bij dit duel, dan zul je getuigen zijn van een waar volksfeest.

Boek nu je voetbalreis naar:
UC Sampdoria - Juventus >>>
Juventus - UC Sampdoria >>>