Boek met zekerheid jouw voetbalreis! Meer informatie

Programma UC Sampdoria 2021/22

Ieder jaar wachten veel voetballiefhebbers, en in het bijzonder voetbalreizigers, op het programma van UC Sampdoria. Niet voor de wedstrijd tegen Juventus of Internazionale, al zijn dat natuurlijk ook prachtige duels. Het lot uit de lotterij is natuurlijk de Derby della Lanterna tussen UC Sampdoria en Genoa CFC. Een goed gevuld Stadio Luigi Ferraris zal dan compleet in het teken staan van de tweestrijd van Genua. Wil jij dit seizoen een bezoek brengen aan de derby van Genua of een andere thuiswedstrijd van UC Sampdoria? Bekijk dan via deze link ons gehele aanbod omtrent wedstrijden van Il Doria. Bekijk je toch liever het hele programma van de Serie A? Klik dan hier!

De mooiste wedstrijden van UC Sampdoria

UC Sampdoria - Genoa CFC
De derby van Genua oftewel Il Derby della Lanterna is het absolute hoogtepunt van het speelschema van UC Sampdoria. Genoa CFC en Il Doria delen het Stadio Luigi Ferraris en strijden tijdens de derby om de eer van de stad. Hoewel Genoa inmiddels een behoorlijke staat van dienst heeft met negen landstitels ten opzichte van die ene scudetto van Sampdoria, heeft dit duel geen uitverkoren favoriet. Zie jij jezelf op de tribune zitten bij een van de meest beladen derby's van Italië? Boek dan nu je voetbalreis via Voetbalreizen.com.

Boek nu je voetbalreis naar:
UC Sampdoria - Genoa CFC >>>
Genoa CFC - UC Sampdoria >>>

UC Sampdoria - Juventus
Hoewel de meeste fans van Sampdoria volledig opgaan in de derby tegen Genoa CFC, is er nog een andere grote rivaal van Il Doria. Het ten noorden van Genua gelegen Juventus uit Turijn is al sinds jaar en dag een van de succesvolste clubs van Italië, iets waar bij Sampdoria met argusogen naar wordt gekeken. Wanneer Cristiano Ronaldo en consorten op bezoek komen in Stadio Luigi Ferraris, zijn de fans dan ook behoorlijk uitgelaten. Durft Sampdoria voor een stunt te zorgen en jij bent aanwezig bij dit duel, dan zul je getuigen zijn van een waar volksfeest.

Boek nu je voetbalreis naar:
UC Sampdoria - Juventus >>>
Juventus - UC Sampdoria >>>Stel je eigen voetbalreis samen

Persoonsgegevens

Reisgegevens

Geef hier aan welke wedstrijd of club u wil bezoeken.
Vul hier uw gewenste vertrekdatum in
Vul hier uw gewenste datum van terugkeer in
Vul hier uw gewenste luchthaven van vertrek in
Velden met een * zijn verplicht

We gebruiken jouw gegevens alleen om contact met jou op te nemen.