De partner voor je voetbal trainingskamp naar Spanje

Voetbalreizen.com biedt tevens trainingskampen aan. In de afgelopen 2 jaar zijn wij voor vele clubs uit Nederland partner geweest voor de organisatie van hun trainingskamp. Op basis van persoonlijke wensen, budget en periode kijken wij geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Inmiddels hebben wij 5 bestemmingen in ons aanbod.

Deze bestemmingen zijn geselecteerd op basis van budget, kwaliteit, klimaat en reisafstand. Wil je vrijblijvend meer informatie? Bekijk dan de afzonderlijke mogelijkheden per locatie hieronder.

Trainingskampen voetbal naar Salou in Spanje

Een succesvol seizoen start met een georganiseerde voorbereiding tijdens de zomer- en/of winterstop. Voetbalreizen.com biedt een compleet en verzorgd trainingskamp aan in Spanje. Het sportcomplex in Salou is de ideale locatie voor elke voetballiefhebber die zijn vaardigheden wil verbeteren, bereid is hard te trainen en een onvergetelijke tijd wil beleven!

Het complex is geheel ingericht om de sporter op de perfecte wijze het trainingskamp faciliteren. Naast het trainingscomplex met een variatie aan velden (kunstgras / natuurgras en hybride velden), kent het park ook een geheel ingericht fitnesscomplex en SPA (stoombad / bubbelbad / sauna en klein zwembad). Tevens worden de mogelijkheden geboden om andere sporten te beoefenen.

Het complex wordt al jaren gebruikt door de vele sportbonden (waaronder de KNVB, DFB en FA) om de diverse opleidingsteams een onvergetelijke, kwalitatieve trainingskamp te bezorgen. Het trainingskamp onderscheid zich dan ook met name vanwege haar kwaliteit.

Meer info over het trainingskamp in Salou >>>

Saloutrainingskampen

Trainingskampen voetbal naar Benidorm in Spanje

Een succesvol seizoen start met een georganiseerde voorbereiding tijdens de zomer- en/of winterstop. Voetbalreizen.com biedt een compleet en verzorgd trainingskamp aan in Spanje. Benidorm is de ideale bestemming om op trainingskamp te gaan. Het weer, de accommodatie centraal in de stad en de velden op loopafstand zorgen voor de ideale omstandigheden.

Benidorm ligt gunstig ten opzichte van Valencia en Alicante. Zodoende zijn er vele vluchten, dit gecombineerd met het grote aanbod aan hotels, zorgt dat de locatie een goede combinatie biedt tussen teambuilding, uitgaan en sportieve prestaties. Oftewel alle juiste ingrediënten voor een onvergetelijk trainingskamp zijn aanwezig!

Benidorm kent het hele jaar door een levendige boulevard; diverse strandtentjes zijn geopend en bieden de mogelijkheid om in een heerlijk zonnetje te genieten van een drankje.

Meer info over het trainingskamp in Benidorm >>>

Benidorm Trainingskampen

Trainingskampen voetbal Torremolinos (Malaga) in Spanje

Een succesvol seizoen start met een georganiseerde voorbereiding tijdens de zomer- en/of winterstop. Voetbalreizen.com biedt een compleet en verzorgd trainingskamp aan in Spanje. Torremolinos is de ideale bestemming om op trainingskamp te gaan wanneer je van een goede combinatie houdt van teambuilding en kwalitatieve velden. Het weer, de accommodatie centraal in de stad en de velden op korte reisafstand zorgen voor de ideale omstandigheden.

Een trainingskamp in Torremolinos is goed te combineren met de stad Malaga. Deze levendige stad biedt vele opties om het trainingskamp extra aan te kleden en te verrijken. Geweldige kleine oude straatjes gaan over in levendige pleinen met zonnige terrasjes. Aangezien deze regio altijd erg in trek is, zal het in verhouding ten opzichte van de locaties Salou en Benidorm duurder zijn.

Meer info over het trainingskamp in Torremolinos >>>

Dsc 0071

Trainingskampen voetbal Barcelona in Spanje

Een succesvol seizoen start met een georganiseerde voorbereiding tijdens de zomer- en/of winterstop. Voetbalreizen.com biedt een compleet en verzorgd trainingskamp aan in Spanje. De stad Barcelona is de ideale bestemming om op trainingskamp te gaan wanneer je naast sportieve prestaties oog hebt voor het uitgaan en gezellige uitstapjes.

De stad Barcelona heeft alles te bieden; stranden, gezellige pleinen, oude straten en buurten, De stad Barcelona is op vele manieren te ontdekken. Te denken valt hierbij aan een (georganiseerde) sportieve fietstour door de nauwe straatjes en mooie wijken van Barcelona. Uiteraard is een citytour met de bus ook mogelijk.

Ook de vele vluchten op Barcelona El Prat en Girona maken het mogelijk om vanaf vele verschillende locaties in Nederland, België en Duitsland deze locatie aan te vliegen. Oftewel een geweldige combinatie tussen een trainingskamp en een citytrip.

Meer info trainingskamp in Barcelona >>>

A84229F2 5331 4178 A959 E0Bf4B81D792

Trainingskampen voetbal Terborg (Achterhoek) in Nederland

Een succesvol seizoen start met een georganiseerde voorbereiding tijdens de zomer- en/of winterstop. Voetbalreizen.com biedt een compleet en verzorgd trainingskamp aan in Terborg. Terborg is de ideale locatie in de Achterhoek om tegen een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding een georganiseerd trainingskamp te ondergaan.

Het hotel de Rode Leeuw staat bekend om haar gastvrijheid en flexibiliteit. Terborg ligt op korte rijafstand van Doetinchem. Deze stad biedt met name op de vrijdag en zaterdag een goede mogelijkheid om een bezoek te brengen aan leuke gezellige kroegen of nachtclubs. Ook op sportief gebied biedt de locatie een rijke diversiteit aan mogelijkheden. De velden van VV Terborg liggen op loopafstand en tevens heeft de locatie de mogelijkheden om andere sporten & activiteiten te plannen. Zo ligt er op korte loopafstand een fitnesscentrum, binnenzwembad en een sporthal. Ook zijn er diverse verenigingen in de buurt met de nieuwste kunstgrasvelden.

Terborg ligt daarnaast in een prachtige omgeving! Een mooie wandeltocht door de omgeving is dan ook zeker te adviseren. Kortom; de locatie om tegen zeer goede prijs en kwaliteit jouw trainingskamp te organiseren.

Meer info trainingskamp in Terborg >>>

Afbeelding Terborg

Onze trainingskampen

  • 14 jaar ervaring in het organiseren van reizen
  • 5 topbestemmingen
  • Betaalbaar voor elk team
  • Compleet verzorgd
  • Persoonlijke reisleider
  • SGRZ garantie