Trainingskamp Torremolinos

Trainingskampen

De partner voor je voetbal trainingskamp naar Valencia | Salou I Benidorm I Torremolinos I Barcelona I Terborg I Gaanderen I Valkenburg I Dusseldorf

Voetbalreizen.com
 biedt tevens trainingskampen aan. In de afgelopen 4 jaar zijn wij voor vele clubs uit Nederland partner geweest voor de organisatie van hun trainingskamp. Op basis van persoonlijke wensen, budget en periode kijken wij geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Inmiddels hebben wij 5 bestemmingen in ons aanbod.

Deze bestemmingen zijn geselecteerd op basis van budget, kwaliteit, klimaat en reisafstand. Wil je vrijblijvend meer informatie? Bekijk dan de afzonderlijke mogelijkheden per locatie hieronder.

Vraag direct meer informatie aan >>>

Bestemming Salou >>>
Bestemming Benidorm >>>
Bestemming Torremolinos / Malaga >>>
Bestemming Barcelona >>>
Bestemming Terborg >>>
Bestemming Valkenburg >>>
Bestemming Gaanderen >>>
Bestemming Haarlem >>>
Bestemming Düsseldorf >>>
Bestemming Valencia >>>

Trainingskampen voetbal naar Salou in Spanje

Een succesvol seizoen start met een georganiseerde voorbereiding tijdens de zomer- en/of winterstop. Voetbalreizen.com biedt een compleet en verzorgd trainingskamp aan in Spanje. Het sportcomplex in Salou is de ideale locatie voor elke voetballiefhebber die zijn vaardigheden wil verbeteren, bereid is hard te trainen en een onvergetelijke tijd wil beleven!

Het complex is geheel ingericht om de sporter op de perfecte wijze het trainingskamp faciliteren. Naast het trainingscomplex met een variatie aan velden (kunstgras / natuurgras en hybride velden), kent het park ook een geheel ingericht fitnesscomplex en SPA (stoombad / bubbelbad / sauna en klein zwembad). Tevens worden de mogelijkheden geboden om andere sporten te beoefenen.

Het complex wordt al jaren gebruikt door de vele sportbonden (waaronder de KNVB, DFB en FA) om de diverse opleidingsteams een onvergetelijke, kwalitatieve trainingskamp te bezorgen. Het trainingskamp onderscheid zich dan ook met name vanwege haar kwaliteit.

Meer info over het trainingskamp in Salou >>>

Trainingskampen voetbal naar Benidorm in Spanje

Een succesvol seizoen start met een georganiseerde voorbereiding tijdens de zomer- en/of winterstop. Voetbalreizen.com biedt een compleet en verzorgd trainingskamp aan in Spanje. Benidorm is de ideale bestemming om op trainingskamp te gaan. Het weer, de accommodatie centraal in de stad en de velden op loopafstand zorgen voor de ideale omstandigheden.

Benidorm ligt gunstig ten opzichte van Valencia en Alicante. Zodoende zijn er vele vluchten, dit gecombineerd met het grote aanbod aan hotels, zorgt dat de locatie een goede combinatie biedt tussen teambuilding, uitgaan en sportieve prestaties. Oftewel alle juiste ingrediënten voor een onvergetelijk trainingskamp zijn aanwezig!

Benidorm kent het hele jaar door een levendige boulevard; diverse strandtentjes zijn geopend en bieden de mogelijkheid om in een heerlijk zonnetje te genieten van een drankje.

Meer info over het trainingskamp in Benidorm >>>

Trainingskampen voetbal Torremolinos (Malaga) in Spanje

Een succesvol seizoen start met een georganiseerde voorbereiding tijdens de zomer- en/of winterstop. Voetbalreizen.com biedt een compleet en verzorgd trainingskamp aan in Spanje. Torremolinos is de ideale bestemming om op trainingskamp te gaan wanneer je van een goede combinatie houdt van teambuilding en kwalitatieve velden. Het weer, de accommodatie centraal in de stad en de velden op korte reisafstand zorgen voor de ideale omstandigheden.

Een trainingskamp in Torremolinos is goed te combineren met de stad Malaga. Deze levendige stad biedt vele opties om het trainingskamp extra aan te kleden en te verrijken. Geweldige kleine oude straatjes gaan over in levendige pleinen met zonnige terrasjes. Aangezien deze regio altijd erg in trek is, zal het in verhouding ten opzichte van de locaties Salou en Benidorm duurder zijn.

Meer info over het trainingskamp in Torremolinos >>>

Trainingskampen voetbal Terborg (Achterhoek) in Nederland

Een succesvol seizoen start met een georganiseerde voorbereiding tijdens de zomer- en/of winterstop. Voetbalreizen.com biedt een compleet en verzorgd trainingskamp aan in Terborg. Terborg is de ideale locatie in de Achterhoek om tegen een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding een georganiseerd trainingskamp te ondergaan.

Het hotel de Rode Leeuw staat bekend om haar gastvrijheid en flexibiliteit. Terborg ligt op korte rijafstand van Doetinchem. Deze stad biedt met name op de vrijdag en zaterdag een goede mogelijkheid om een bezoek te brengen aan leuke gezellige kroegen of nachtclubs. Ook op sportief gebied biedt de locatie een rijke diversiteit aan mogelijkheden. De velden van VV Terborg liggen op loopafstand en tevens heeft de locatie de mogelijkheden om andere sporten & activiteiten te plannen. Zo ligt er op korte loopafstand een fitnesscentrum, binnenzwembad en een sporthal. Ook zijn er diverse verenigingen in de buurt met de nieuwste kunstgrasvelden.

Terborg ligt daarnaast in een prachtige omgeving! Een mooie wandeltocht door de omgeving is dan ook zeker te adviseren. Kortom; de locatie om tegen zeer goede prijs en kwaliteit jouw trainingskamp te organiseren.

Meer info trainingskamp in Terborg >>>

Trainingskampen voetbal Valkenburg (Limburg) in Nederland

Een goede voorbereiding op het (restant van) het voetbalseizoen is het halve werk. Voetbalreizen.com verzorgt complete trainingskampen in Valkenburg aan de Geul. Valkenburg is een sprookjesachtig dorp in het uiterste zuiden van Limburg en meer dan geschikt voor een verblijf tijdens een trainingskamp. Boek nu voor een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding!

Tijdens een trainingskamp in Valkenburg verblijf je in een prettig hotel dat van alle gemakken is voorzien. Met een lounge en grand café biedt het genoeg ruimte voor ontspanning voor tussen de activiteiten door. Wat over het algemeen als zeer prettig wordt ervaren, is dat het trainingscomplex waar de trainingen en wedstrijden plaatsvinden op geringe afstand van het hotel ligt. Na een korte wandeling van ongeveer tien minuten sta je al op het voetbalveld. Natuurlijk beseffen wij maar al te goed dat een trainingskamp niet alleen maar om voetbal draait. Valkenburg is met haar horecagelegenheden een prima onderkomen als je op zoek bent naar kroegen en cafés.

Valkenburg ligt in een prachtige heuvelachtige omgeving en is daarmee mee uiterst geschikt om te verkennen door middel van een wandeling of mountainbiketocht. Als je het aan ons vraagt, is het een van de beste plekken om een binnenlands trainingskamp te organiseren.

Meer info trainingskamp in Valkenburg >>>

Trainingskampen voetbal Gaanderen (Achterhoek) in Nederland

Op trainingskamp in eigen land is nog nooit zo populair geweest. Met verschillende prachtige locaties biedt Voetbalreizen.com jullie een kans om eens te voetballen in een ander deel van Nederland. Zo organiseren wij ook trainingskampen in Gaanderen. Bereid jezelf optimaal voor op de herstart van de competitie in het hart van de Achterhoek.

Je verblijft in Gaanderen in een groepsaccommodatie die volledig in het teken staat van jullie team. Met de ruimte, privacy en extra's als een tafeltennistafel en een dartsbord zit je op deze locatie perfect. Gaanderen staat bekend om haar gezellige ons-kent-ons-cultuur en is een heerlijke uitvalsbasis als jij jezelf rustig wil voorbereiden op een (nieuw) voetbalseizoen. Daarnaast is het dorp ook nog op slechts zes kilometer afstand van Doetinchem gelegen. Als je het aan ons vraagt een ideale stad om jezelf eens helemaal te laten gaan tijdens een avondje uitgaan.

Van welk trainingscomplex er tijdens jullie trainingskamp gebruik gemaakt wordt is afhankelijk van de wensen. Zo komen er verschillende complexen, allemaal op maximaal tien minuten rijden, in aanmerking. Train je liever op kunst- in plaats van natuurgras? Wij zorgen voor een geschikt veld. Daarnaast is er nog genoeg ruimte om andere leuke sportieve activiteiten in te plannen als zwemmen of golfen.

Meer info trainingskamp in Gaanderen >>>

Trainingskampen voetbal Haarlem in Nederland

Een trainingskamp in Haarlem is een unieke belevenis. Je verblijft in een hotel gelegen aan de sportboulevard, vrijwel alle faciliteiten heb je dus direct bij de hand. Daarnaast heb je de keuze om op een natuur- of kunstgrasveld te trainen. Sport en in het bijzonder voetbal stroomt door de aderen van de Haarlemmer. Zo heeft men met de Koninklijke HFC nog altijd de oudste voetbalclub van Nederland en zijn ex-internationals Maarten Stekelenburg en Jordy Clasie geboren in Haarlem.

Naast trainen en wedstrijden spelen moet er tijdens een trainingskamp natuurlijk ook nog aan teambuilding gewerkt worden. In het centrum van de stad zijn een aantal geweldige cafés en kroegen te vinden om tot in de late uurtjes door te feesten. Haarlem is in alle opzichten een fantastische plek om je samen met je teamgenoten voor te bereiden de komende wedstrijden!

Meer info trainingskamp in Haarlem >>>

Trainingskampen voetbal Düsseldorf in Duitsland

Duitsland is een voetbalminded land. Dat blijkt wel uit de vele hoogstaande trainingsfaciliteiten die het heeft. Ook in Düsseldorf is er genoeg ruimte voor ontwikkeling en goede training. Voor Voetbalreizen.com is het dan ook een gemiste kans om deze prachtige stad niet aan zijn aanbod toe te voegen. En trainingskamp in Düsseldorf is van alle gemakken voorzien. Een prettig hotel, een niet al te lange reis en geweldige binnenstad om tot in de late uurtjes te feesten.

Een succesvolle start, of herstart, van het seizoen is het halve werk. Ga op trainingskamp in Düsseldorf en bereid jezelf voor op de wedstrijden die komen gaan. Een verblijf in de zevende grootste stad van Duitsland is zowel op sportief als vriendschappelijk gebied een absolute aanrader. Geweldige trainingsfaciliteiten, biergartens, een prettig hotel en een mooie binnenstad; wat wens je nog meer!

Meer info trainingskamp in Düsseldorf >>>