Uw partner voor uw trainingskamp naar Spanje

Voetbalreizen.com biedt tevens trainingskampen aan. Via de partnersites Saloutrainingskampen.nl en Benidormtrainingskampen.nl is er bewust gekozen voor 2 betaalbare en kwalitatieve locaties. Wilt u vrijblijvend meer informatie? Bekijkt u dan de mogelijkheden op 1 van de vermelde sites of neem vrijblijvend contact met ons op.

Trainingskampen voetbal naar Salou in Spanje

De specialist in trainingskampen naar Salou in Spanje!

Een succesvol seizoen start met een georganiseerde voorbereiding tijdens de zomer- en/of winterstop. Saloutrainingskampen.nl biedt een compleet en verzorgd trainingskamp aan in Spanje. Het sportcomplex in Salou is de ideale locatie voor elke voetballiefhebber die zijn vaardigheden wil verbeteren, bereid is hard te trainen en een onvergetelijke tijd wil beleven!

Meer info: www.saloutrainingskampen.nl

Saloutrainingskampen

Trainingskampen voetbal naar Benidorm in Spanje

De specialist in trainingskampen naar Benidorm!

Een succesvol seizoen start met een georganiseerde voorbereiding tijdens de zomer- en/of winterstop. Benidormtrainingskampen.nl biedt een compleet en verzorgd trainingskamp aan in Spanje. Benidorm is de ideale bestemming om op trainingskamp te gaan. Het weer, de accommodatie centraal in de stad en de velden op loopafstand zorgen voor de ideale omstandigheden.

Meer info: www.benidormtrainingskampen.nl

Benidorm Trainingskampen