Veilig en vertrouwd jouw voetbalreis boeken

LET OP: indien je op reis gaat naar een Europese voetbalwedstrijd gelden er aanvullende vereisten om af te kunnen reizen of om het stadion te betreden. Check daarom goed deze voorwaarden & reisadviezen voordat je boekt. Heb je twijfel; bel of mail ons dan even voor nadere uitleg.

Betrouwbaar en veilig boeken bij Voetbalreizen.com

Veilig je voetbalreis boeken tijdens de onzekere tijden van Corona. Je doet veilig en vertrouwd bij Voetbalreizen.com. Dit dankzij onze COVID-19 protect en SGR garantie!

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Voetbalreizen.com BV is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). De SGR garandeert dat je de vooruitbetaalde reissom terug ontvangt als de reisorganisatie door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen.

Controleren op de website van SGR

COVID-19 Protect Garantie

Beperkt of geen publiek toegestaan

Mocht de wedstrijd welke je wilt gaan bezoeken zonder- of met een beperkt aantal toeschouwers worden gespeeld, zullen wij - indien nodig - jouw bestelling kosteloos annuleren.

De reeds betaalde reissom wordt omgezet in een voucher voor toekomstig gebruik.

Reizen niet toegestaan (code rood)

Wanneer het reizen vanuit Nederland of BelgiĆ« naar de plek van bestemming is verboden, is het mogelijk de reis te annuleren. Onder een negatief reisadvies wordt code rood verstaan. Dit conform de berichtgevingen op: www.nederlandwereldwijd.nl (Ministerie van Buitenlandse Zaken).

De reeds betaalde reissom wordt omgezet in een voucher voor toekomstig gebruik.

Voetbalreizen.com is niet verantwoordelijk wanneer iemand positief test op covid-19 en hierdoor het event niet kan bijwonen.

Voetbalreizen.com is niet verantwoordelijk wanneer het land/stad van bestemming hun beleid veranderd van 3G naar 2G/1G.

Nog vragen over reizen naar het buitenland?

We raden aan om onze blog door te lezen. Wij proberen deze regelmatig te updaten met de meest recente regels. Dit is een stukje hulp maar je dient altijd zelf de volgende website te raadplegen voor de meest actuele regels; www.nederlandwereldwijd.nl (Ministerie van Buitenlandse Zaken). Het is je eigen verantwoording om de documenten op orde te hebben en jezelf te informeren alvorens je boekt.