Op voetbalreis naar Londen

Voetbalreis Londen boeken?

Een voetbalreis naar Londen is erg populair. Met 15 professionele voetbalclubs in Londen heb je een ruimte keuze om je voetbalreis naar Londen te boeken. Clubs zijn er zowel actief in de Premier League, Championship, League One en League Two. Londen wordt dan ook wel gezien als de voetbal hoofdstad van Europa. Een voetbalreis naar Londen is ook goed te combineren met een citytrip. Verblijf meerdere dagen in de stad en combineer een bezoek aan een voetbalwedstrijd aan de diverse culturele bezienswaardigheden die Londen rijk is.

Voetbalweekend Londen

Het voordeel van Londen is dat je vaak meerdere clubs in hetzelfde weekend kunt bezoeken. Omdat clubs actief zijn in de Premier League, de Championship, League One en League Two, Je combineert dan een wedstrijd op de zaterdagmiddag met een bezoek aan een zondagswedstrijd. Tussendoor heb je dan nog genoeg tijd om in de avond het nachtleven van Londen te ontdekken.

Voetbalreis Londen per treinreis

Je voetbalreis naar Londen kun je op verschillende manieren maken. Tegenwoordig is er een zeer goede en directe verbinding tussen Amsterdam & Rotterdam en Londen. Je reist in 4 uur vanaf één van deze stations direct door naar harte Londen. De trein stop namelijk op het station St. Pancrass. Vanaf dit station zijn er diverse goede verbindingen om per metro / trein of bus je reis te vervolgen. Tijdens de reis kun je genieten van een wifi aan boord van de trein en een hapje en drankje (tegen betaling). Het is een zeer ontspannen wijze van reizen en daarnaast ook nog erg duurzaam.

Voetbalreis Londen per boot & ferry

Voetbalreizen.com heeft een exclusieve samenwerking met Stenaline voor het aanbieden van voetbalreizen naar Londen per boot. Je reist in avond vanaf Hoek van Holland naar Londen Harwich. Je verblijft aan boord van het schip in een luxe kajuit en kunt eventueel na het inchecken genieten van een heerlijk buffet. In het schip zijn diverse vormen van vermaak te vinden. Denk hierbij aan een casino, een filmzaal en enkele kleine drink en eetgelegenheden.

Voetbalclubs in Londen

Arsenal FC voetbalreizen
Fulham FC voetbalreizen
Chelsea FC voetbalreizen
QPR voetbalreizen
Watford FC voetbalreizen
Tottenham Hotspur voetbalreizen
Brentford FC voetbalreizen
Millwall FC voetbalreizen

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen