Programma Olympique Marseille 2020/21

Olympique Marseille is een van de oudste clubs van Frankrijk en heeft daardoor de nodige rivaliteiten opgebouwd door de jaren heen. Het programma van Olympique Marseille staat dan ook vol met prachtige wedstrijden. Zo speelt het ieder jaar voor een bomvol Stade Vélodrome Le Classique, de Franse klassieker tegen Paris Saint-Germain. Breng een bezoek aan een van de meest iconische stadions van Europa voor een wedstrijd van L'OM en wie weet zie jij wel de nieuwe Eric Cantona aan het werk. Met negen landstitels en als enige Franse-winnaar is Olympique de Marseille een van de meest succesvolle clubs van het land. Wil jij live een wedstrijd van deze cultclub bijwonen? Bekijk dan via deze link het gehele programma van Olympique Marseille of werp via de linkjes hieronder een blik op het programma van een van de competities van L'OM. Vergeet ook niet even naar de aanbevolen wedstrijden hieronder te kijken.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Olympique Marseille

Olympique Marseille - Paris Saint-Germain
Le Classique, de klassieker van Frankrijk, is een absoluut hoogtepunt van het programma van Olympique Marseille. Dit duel is in alle opzichten uniek. Marseille, de havenstad uit het zuiden met een pure volksclub tegen hoofdstad Parijs uit het noorden met een eliteclub. Sinds de komst van het grote geld in Parijs zijn de gemoederen nog verder opgelopen tussen de fans van beide clubs. Zelden wordt een wedstrijd zo gepassioneerd beleefd als bij Le Classique. De Franse Ligue 1 is niet altijd even populair onder niet-Fransen, toch is dit een duel dat voor iedere voetballiefhebber zeker het bezoeken waard is.

Boek je voetbalreis naar:
Olympique Marseille - Paris Saint-Germain >>>
Paris Saint-Germain - Olympique Marseille >>>

Olympique Marseille - Olympique Lyon
Voor L'OM zijn er naast Le Classique nog een aantal belangrijke duels te zien in het Stade Vélodrome. Een van die belangrijke duels die op het programma van Olympique Marseille verschijnt, is Choc de Olympiques, de wedstrijd tegen Olympique Lyon. Voordat het grote geld zijn weg naar PSG vond, ging de titelstrijd voornamelijk tussen Marseille en Lyonnais, dit resulteerde dan ook vaak in schitterende duels. Ook nu zijn beide clubs, gesteund door hun gepassioneerde fans, nog grootmachten in Frankrijk. Met wedstrijden als dit is het genieten in het centrum van Marseille. Al dagen voorafgaand aan deze kraker zul je fans vol trots met shirts van L'OM over straat zien lopen.

Boek je voetbalreis naar:
Olympique Marseille - Olympique Lyon >>>
Olympique Lyon - Olympique Marseille >>>