Tickets Premier League Engeland I Voetbalreizen.com

De Premier League is het walhalla voor iedere voetbalfan. De prachtige stadions, het geweldige publiek, de beste spelers ter wereld en ook nog eens veel, heel veel, historie. Al sinds 2004 verzorgt Voetbalreizen.com georganiseerde reizen inclusief tickets naar Premier League-wedstrijden. Boek je tickets, in combinatie met een of meerdere hotelovernachting(en) en een retourvlucht en beleef de ideale voetbalreis.

Georganiseerde tickets 

De zwarte handel in tickets is en blijft een probleem voor de voetballerij. Geregeld staan voetballiefhebbers onbewust voor de gesloten poort omdat ze hun tickets via een illegale handelaar aankochten. Bij het boeken via Voetbalreizen.com kies je voor zekerheid en veiligheid. Je komt altijd het stadion binnen. Onze tickets worden enkel via de officiële kanalen verkocht. Daarnaast is je aankoop gedekt omdat je bij ons enkel pakketreizen kunt boeken. Dat houdt in dat je naast tickets voor een voetbalwedstrijd ook een of meerdere hotelovernachting(en) en een mogelijke retourvlucht boekt. Hiermee wordt je aankoop gedekt door de Stichting Garantie Reisgelden (SGR).

Voetbalreizen.com is inmiddels al sinds 2004 actief in het aanbieden van complete voetbalreizen. Met onze expertise en kennis kunnen wij jullie aan een onvergetelijke ervaring helpen. Stel via onze website je eigen voetbalreis samen en geniet van een heerlijk weekend weg met vrienden of familie. Mochten er vragen ontstaan tijdens het boekingsproces dan staan wij uiteraard voor jullie klaar.

Tickets Premier League

Of je nu naar het flitsende voetbal van Manchester City wil gaan kijken of op pad gaat voor een complete Engeland-beleving, bij Voetbalreizen.com ben je aan het goede adres. Onze samenwerking met verscheidene Premier League-clubs zorgt voor zekerheid en duidelijk. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je voor een gesloten deur staat. Of je een fysiek- of E-ticket ontvangt is afhankelijk van wat bij de clubs gebruikelijk is.

Wijzigingen in speelschema Engeland

De Premier League is onderhevig aan veranderingen in wedstrijddata en aanvangstijden. De invloeden van TV-maatschappijen zijn ook in Engeland dermate groot dat ze het programma kunnen beïnvloeden. Mede hierdoor worden de wedstrijden verspreid gespeeld over het weekend. Normaliter start de speelronde op vrijdag en eindigt hij op maandag. De meeste wedstrijden worden op zaterdag en zondag gespeeld.

Aanbod tickets Premier League Engeland

Voetbalreizen.com heeft een breed scala aan reizen naar een Premier League-wedstrijd. Bekijk hieronder alle mogelijkheden:
Tickets & voetbalreizen Arsenal FC
Tickets & voetbalreizen Chelsea FC
Tickets & voetbalreizen Crystal Palace
Tickets & voetbalreizen Leeds United
Tickets & voetbalreizen Leicester City FC
Tickets & voetbalreizen Liverpool FC
Tickets & voetbalreizen Everton FC
Tickets & voetbalreizen Manchester City
Tickets & voetbalreizen Manchester United
Tickets & voetbalreizen Newcastle United
Tickets & voetbalreizen Southampton FC
Tickets & voetbalreizen Tottenham Hotspur
Tickets & voetbalreizen Watford FC
Tickets & voetbalreizen West Ham United
Tickets & voetbalreizen Wolverhampton Wanderers

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen