Voetbalreis Chelsea FC | Bezoek Stamford Bridge

Voetbalreis Chelsea FC boeken?

De Premier League is een walhalla voor iedereen die een voorliefde heeft voor iconische stadions, fanatieke fans en een geweldige voetbalbeleving. Een voetbalreis naar Chelsea FC is dan ook erg in trek. Wie wil niet eens op de tribunes van Stamford Bridge plaatsnemen? Zie live sterren als N'Golo Kanté, Hakim Ziyech en Timo Werner aan het werk in het sfeervolle stadion van Chelsea FC. Natuurlijk is een voetbaltripje via Voetbalreizen.com veel meer dan alleen het bezoeken van een wedstrijd in het buitenland! Wij zorgen ervoor dat je naast je bezoek aan Chelsea ook genoeg tijd hebt om eens een kijkje te nemen in wereldstad Londen.

Zie jij jezelf al opspringen bij een doelpunt van Chelsea FC en een paar uur later een prachtige wandeling maken langs de Theems? Bekijk dan hier het gehele aanbod voor een voetbalreis naar Chelsea! Ben je de opties aan het overwegen en wil je graag meer weten over een voetbalreis naar Londen? Klik dan hier.

Voetbalreis Chelsea FC per trein

De verbinding tussen Londen en Nederlandse stations als Amsterdam en Rotterdam is in de afgelopen jaren veel verbeterd. Inmiddels is het zó gemakkelijk om de trein te nemen dat je zonder overstappen binnen net iets meer dan vier uur in het centrum van Londen staat. Er is vrijwel geen relaxtere manier van reizen te bedenken. Je stapt in Rotterdam of Amsterdam op de trein, gaat zitten en leest een boekje en voor je het weet stap je in London St. Pancras International weer uit. Er is zelfs wifi aanwezig en een bar waar je wat kunt drinken en eten aan boord (tegen betaling).

Voetbalreis Chelsea FC per boot en ferry

De ferry is al sinds jaar en dag een enorm populair vervoersmiddel naar steden als Hull, Newcastle en natuurlijk Londen. Door onze exclusieve samenwerking met Stena Line kunnen wij een fantastische reis aanbieden naar Chelsea FC in combinatie met een overnachting op zee terwijl je reist! Tijdens je overtocht naar Groot-Brittannië overnacht je in een luxe kajuit en kom je de overige uurtjes gemakkelijk door. Aan boord zijn een buffetrestaurant, casino, bioscoop en meerdere barretjes aanwezig. Je zult je dus geen moment vervelen!

Voetbalreis Chelsea FC met tickets

Via de website van Voetbalreizen.com stel je heel gemakkelijk je voetbalreis samen. Je kiest tijdens het boekingsproces naar eigen voorkeur een hotel uit. Ook het moment van reizen en het vervoersmiddel kies je zelf uit. Uiteraard krijg je ook zelf de kans om zelf te beslissen op welke tribune je plaatsneemt. Je kunt het zo luxe maken als je zelf wil. Ontstaan er voor, tijdens of na het boekingsproces nog vragen? Neem dan contact met ons ervaren team op via onze livechat of ons telefoonnummer.

Wil je op voetbalreis naar Chelsea FC en ben je op zoek naar ons hele aanbod? Klik dan hier!

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen