Tickets Championship Engeland | Voetbalreizen.com

De Championship is veruit de meest aantrekkelijke tweede divisie ter wereld. Met volle stadions, goede voetballers en een geweldige sfeer is het een perfect alternatief op de Premier League. De vraag naar tickets voor een wedstrijd in de Championship wordt steeds groter. Zeker nu ook Londense clubs als Brentford en Millwall steeds succesvoller blijken te worden. Via Voetbalreizen.com boek je prachtige pakketreizen naar de Championship.

Georganiseerde voetbalreizen

Om verschillende redenen hebben wij bij Voetbalreizen.com besloten géén losse tickets te verkopen. Er zijn een behoorlijk aantal clubs die als eis stellen dat tickets enkel in combinatie met een hotelovernachting en eventuele vlucht worden verkocht. Zo probeert men op effectieve wijze de zwarte handel van wedstrijdtickets tegen te gaan. Daarnaast is een ander groot voordeel van het boeken van een pakketreis dat je reis aan de voorwaarden van het Stichting Garantiefonds Reisgelden voldoet.

Met 16 jaar aan ervaring en kennis kunnen de medewerkers van Voetbalreizen.com jullie meer aanbieden dan enkel het faciliteren van de reis. Bij vragen over het boekingsproces of een mogelijk voetbaltripje staan onze medewerkers klaar om je verder te helpen.

Voetbaltickets Championship

Al sinds de start van Voetbalreizen.com verzorgen wij geheel georganiseerde voetbalreizen naar wedstrijden in de Championship. Het wedstrijdticket is natuurlijk een essentieel onderdeel van je reis. Of je een E-ticket of fysiek exemplaar ontvangt, hangt af van de werkwijze van de club. Wanneer de thuisploeg kiest voor het gebruik van E-tickets, krijg je deze tegelijk met de reisbescheiden in je mailbox. Mocht er gekozen worden voor het gebruik van fysieke tickets dan kun je die tijdens je voetbalreis ophalen bij de receptie van je hotel ter plekke.

Wijzigingen in speelschema Engeland

Wedstrijden in de Championship zijn onderhevig aan wijzigingen in speeldag en tijd. De TV-maatschappijen hebben dermate invloed dat het speelprogramma zo nu en dan nog wordt aangepast om zoveel mogelijk wedstrijden live op TV uit te kunnen zenden. Normaliter wordt in de Championship over een tijdspanne van vrijdagavond tot maandagavond gevoetbald, met de meeste wedstrijden op zaterdag en zondag.

Aanbod voetbaltickets Championship Engeland

Voetbalreizen.com biedt vele reizen naar clubs in de Championship aan. Hieronder tref je het actuele aanbod aan:
Tickets & voetbalreizen Aston Villa
Tickets & voetbalreizen Brentford FC
Tickets & voetbalreizen Birmingham City
Tickets & voetbalreizen Fulham FC
Tickets & voetbalreizen Queens Park Rangers
Tickets & voetbalreizen Millwall FC

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen