Voetbalreis boeken naar Venezia FC
ALL_BLOGS

De vijf leukste promovendi van 2021

2021-06-21

Met het oog op volle stadions en eindelijk weer sfeervolle wedstrijden, kijken wij met veel vertrouwen uit naar het nieuwe voetbalseizoen. 2021/2022 moet het seizoen worden van de terugkeer van fans, een fantastische wedstrijdbeleving en verrassingen. Niet te vergeten wordt het ook het jaar van kansen voor (nieuwe) promovendi. Wij zetten voor jullie de vijf leukste promovendi op een rij voor een voetbalreis.


Venezia Football Club

Venezia Football Club is om veel uiteenlopende redenen het bezoeken komend seizoen meer dan waard! Laten we eerst onze blik werpen op de speelstad. Iedereen die een beetje bekend is met Italië, kent ook Venetië. De drijvende stad is al decennialang een trekpleister voor toeristen van over de hele wereld. Wat ons betreft, is dat absoluut te verantwoorden. Met het San Marco-plein, de honderden sfeervolle kanaaltjes en Rialtobrug zijn slechts een greep uit de pracht en praal die de stad te bieden heeft. Natuurlijk kom je niet alleen voor een wandeling door het stadscentrum. Je komt voor voetbal! Venezia FC is met ingang van het seizoen 2021/2022 eindelijk weer terug op het hoogste niveau. De gevleugelde leeuwen spelen hun thuiswedstrijden op een eilandje net buiten het stadscentrum. Een unieke locatie voor een unieke club! Proef de Italiaanse voetbalbeleving in het pittoreske Venetië via Voetbalreizen.com.

Voetbalreis boeken naar Venezia FC

Brentford Football Club

Na een bezoek aan Venezia Football Club maken wij een vlucht naar dé voetbalhoofdstad van Europa: Londen. Sinds mensenheugenis is de stad al hofleverancier van de Premier League. Vanaf 2021 komt daar een 'nieuwkomer' bij. Hoewel Brentford FC al ooit eerder op het hoogste niveau van Engeland speelde, is het voor het eerst onderdeel van de Premier League zoals we hem nu kennen. Al enkele jaren waren The Bees dichtbij een promotie. Afgelopen jaar lukte het hen eindelijk om promotie af te dwingen via de play-offs. Als echt voetballiefhebber kun je er haast niet omheen om een bezoek te brengen aan de cultclub. Naast dat Londen een geweldige stad is om te bezoeken, is Brentford FC een gemoedelijke club met een leuke sfeer. Het grote geld heeft de volksclub nog niet echt weten te bereiken. Beleef het echte Engeland gevoel in het Brentford Community Stadium met behulp van een voetbalreis via Voetbalreizen.com. Wil je meer weten over deze club? Wij schreven eerder al een blog met vijf redenen waarom je Brentford dit seizoen moet bezoeken.

RCD Espanyol

Al deze vijf clubs hebben in ieder geval iets gemeen. Ook Espanyol speelt haar thuiswedstrijden in een prachtige stad. Waar iedereen bij een voetbalreis naar Barcelona direct denkt aan de Fútbol Club, denken wij ook aan RCD Espanyol. Zeker nu de tweede club van de Catalaanse hoofdstad weer terug is op het hoogste niveau. In het RCDE Stadium werd al een enkele keer Europees voetbal gespeeld en daar hoopt men in de toekomst ook weer voor mee te voetballen. Komend seizoen zal de blik vooral gaan op handhaving én een mooi resultaat tijdens de derby's van Barcelona. Vooral dat laatste is nog eens een reden om een bezoekje te plannen aan Espanyol! El derbí Barceloni is een van de meest spraakmakende wedstrijden in Spanje. Plan jouw bezoek aan RCD Espanyol, La Sagrada Familía en het strand van Barcelona bij Voetbalreizen.com.

Bezoek RCD Espanyol in Barcelona

Heart of Midlothian Football Club

De derby van Edinburgh is terug! Tot ver buiten de Schotse hoofdstad stond men te luid te juichen om de terugkeer van Heart of Midlothian FC. Na een lang, zwaar jaar in de tweede Schotse divisie promoveerde het terug naar de Premiership . Iets waar men echt naar hunkerde. Niet alleen het gemis van voetbal op topniveau maar ook het gemis van een stadsderby deed de supporters parten. Nu hoeft men niet langer meer te treuren. Hearts vs. Hibernian FC is terug! Jij kunt erbij zijn. Bezoek een van de meest betoverende steden van Groot-Brittannië tijdens een voetbalreis naar Edinburgh. Het oude stadscentrum is een prima plek om wat tijd door te brengen wanneer je niet bij een van de voetbalclubs op bezoek bent. Bekijk hier het gehele aanbod van Hearts!


Watford Football Club

Naast Brentford FC keert er nog een club uit Londen terug op het hoogste niveau. Watford Football Club, wat officieel gezien eigenlijk nét buiten de metropool haar thuiswedstrijd afwerkt, was slechts één jaar weg uit de Premier League voordat het haar weg weer terugvond. Als nummer twee promoveerde het direct naar het hoogste niveau van Engeland. Met Watford als promovendi is de keuze uit Premier League-clubs in Londen weer wat groter geworden. Ben je al ooit bij Chelsea, Arsenal, Tottenham Hotspur of een van de andere clubs geweest? Of gewoon fan van Watford? Boek dan jouw voetbalreis naar Watford FC en verblijf in het hartje Londen voor een heerlijk weekend weg!

Watford FC bezoekn
ALL_BLOGS