Programma Olympique Lyonnais 2020/21

Olympique Lyonnais is een van de meest succesvolle clubs van Frankrijk en wordt dan ook gevreesd door de andere grote clubs. Als er tegenstanders als Paris Saint-Germain, Olympique Marseille of aartsrivaal AS Saint-Etienne op het programma van Olympique Lyonnais verschijnen, stroomt heel voetballievend Lyon uit om hun helden aan te moedigen in het stadion. Het bezoeken van een wedstrijd in het Parc Olympique Lyonnais is een geweldige belevenis. Zie sterren als Memphis Depay en Houssem Aouar live in actie en geniet van de geweldige ambiance in en rondom het stadion. Daarnaast is Lyon ook nog eens een geweldige stad om een weekend door te brengen.

Geïnteresseerd in het boeken van een voetbalreis naar Lyon of ben je gewoon benieuwd naar het hele programma van Olympique Lyonnais? Klik dan hier! Voor de competities waarin 'OL' deelneemt kun je de linkjes hieronder aanklikken.

TITLE_VBR

SUBTITLE

  • Stel jouw voetbalreis zelf samen. In het boekingsproces kies je eenvoudig en flexibel hoe je reis eruit komt te zien.
  • Bij ons staan flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel.
  • Bel met ons, chat met ons of bereik ons via ons 24/7 noodnummer.
  • Voetbalreizen.com biedt je de garantie dat niemand alleen zit! *zie voordelen

De mooiste wedstrijden van Olympique Lyonnais

Olympique Lyonnais - AS Saint-Etienne
De Derby du Rhône is een van de meest intense derby's van Europa. Opmerkelijk is dat dit duel nooit het podium heeft gekregen dat het eigenlijk wel verdient. Olympique Lyon, een club die voornamelijk in de laatste twintig jaar pas naam maakte als topclub, speelt op nog géén uur rijden van het stadion van AS Saint-Etienne haar thuiswedstrijden. Voor ons Nederlanders is dat niet bepaald een derbyafstand. Al is zo'n afstand in Frankrijk natuurlijk niks. Supporters van beide clubs kennen vrijwel altijd familie, vrienden of collega's die in de andere stad wonen of werken. De Derby du Rhône is al met al een van de meest spraakmakende wedstrijden van het hele Ligue 1-programma.

Boek nu je voetbalreis naar:
Olympique Lyonnais - AS Saint-Etienne >>>

Olympique Lyonnais - Olympique Marseille
Natuurlijk hadden wij hier een wedstrijd tegen grootmacht PSG kunnen plaatsen, maar bij die wedstrijd ontbreekt het historie als je het vergelijkt met de Choc des Olympiques. Marseille, veruit de meest roemruchte club van Frankrijk vecht al jaren samen met Lyon uit wie zich de tweede club van Frankrijk mag noemen. Waar het voor deze twee clubs nauwelijks meer haalbaar is om eliteclub Paris Saint-Germain van de troon te stoten, is die tweede plek en dus directe plaatsing voor de UEFA Champions League voor beide clubs van enorme waarde. Wil jij bij deze Franse kraker aanwezig zijn? Voetbalreizen.com heeft prachtige pakketten beschikbaar waarbij je bent verzekerd van tickets, een of meerdere hotelovernachting(en) in Lyon of Marseille en een retourvlucht.

Boek nu je voetbalreis naar:
Olympique Lyonnais - Olympique Marseille >>>
Olympique Marseille - Olympique Lyonnais >>>