Napoli wedstrijden bezoeken

Napoli SSC wedstrijden populair

Napoli SSC wedstrijden staan bekend als spectaculair. Het is dan ook al sinds enkele jaren een van de meest populaire voetbalreisbestemmingen van Italië. Bij Voetbalreizen.com boek je heel gemakkelijk een voetbalreis naar een Napoli SSC wedstrijd naar keuze. Je geniet van de iconische sfeer in het Stadio Diego Armando Maradona in Napels!

Rivalen Napoli SSC

Napoli SSC kent twee streekrivalen. AS Roma is op sportief gebied de grootste rivaal. Beide clubs vechten al jaren om een plekje in de Champions League en hopen op incidenteel succes als het gaat om de landstitel. Van oudsher waren de fans van AS Roma en Napoli SSC bevriend. Van die vriendschap is niet veel meer over. Inmiddels kan men er smakelijk van genieten wanneer de rivaal verliest. 

Een andere rivaal van Napoli SSC is sinds kort weer terug op het hoogste niveau van Italië. Salernitana is al sinds jaar en dag een rivaal van de Napolitanen. Toch heeft men lang moeten wachten op nieuwe ontmoetingen. Maar nu Salernitana terug is, wordt de derby weer op het scherpst van de snede gespeeld. Een bezoek aan deze wedstrijd is een aanrader!

Stadion Napoli SSC

Het Stadio Diego Armando Maradona is het stadion van Napoli SSC. Waar het voorheen altijd nog Stadio San Paolo heette, heeft men ter ere van Diego Maradona het stadion na het overlijden van de Argentijnse superster hernoemd. Met een capaciteit van 54.726 is het een van de grotere stadions van Italië. Het heeft een typisch Italiaanse uitstraling. Met name tijdens derby’s en Champions League-wedstrijden kan het spoken in het Stadio Diego Armando Maradona. 

Bereikbaarheid

Het stadion van Napoli SSC is per trein simpel te bereiken. Het treinstation Mostra - Stadio Maradona is naast het stadion van Napoli SSC gelegen. Vanaf station Stazione Di Montesanto stap je op in het centrum. Het gaat hier om een ritje van 10 minuten die je elke twintig minuten kan maken. Parkeren bij het stadion wordt afgeraden vanwege de drukte op wedstrijddagen.

Bezoek Napoli wedstrijden in het Stadio Diego Armando MaradonaPhotoLondonUK / Shutterstock.com

Ontdek Napels

Napels is een van de weinige voetbalsteden in het zuiden van Italië. Mede daarom is het een super bestemming om een unieke voetbalbeleving te ervaren. Daarnaast heeft Napels nog meer te bieden. Het is onder meer de geboorteplaats van de Pizza Margherita. Ben je liefhebber van lekker eten, dan kom je hier tijd tekort!

Bezienswaardigheden

Het historisch centrum van Napels is opgenomen op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Probeer hier een authentieke Pizza Margherita, drink een Espresso of proef een van de vele heerlijke streetfood. Naast een bezoek aan het historische centrum van Napels mag ook het Koninklijk Paleis niet overgeslagen worden. Heb je wat meer tijd? Dan is een bezoek aan Pompeii een must!

Georganiseerde voetbalreizen naar Napoli SSC wedstrijden kopen

Woon via Voetbalreizen.com Napoli SSC wedstrijden bij. Je boekt op onze website simpel een reis naar eigen wens. Maak zelf een keuze uit een zitplaats in het stadion, een retourvlucht én hotel. De hele reis is personaliseerbaar naar eigen wensen. Wij ondersteunen graag bij vragen. Kom je er online niet uit? Dan helpen wij jou graag persoonlijk verder. Mail ons via [email protected] of bel ons op 0031 026 2020 382.

Veelgestelde vragen over het bijwonen van Napoli SSC wedstrijden

Hoe kan ik kaartjes kopen voor Napoli SSC wedstrijden?

Boek je bij Voetbalreizen.com? Dan heb je het voordeel dat je bij ons enkel originele, betrouwbare tickets ontvangt. Je hoeft niet bang te zijn dat je voor een gesloten poort staat tijdens jouw voetbalreis. Daarnaast heb je ook de keuze uit verschillende plekken waar je kunt plaatsnemen in het stadion. Of je nu op de korte of lange zijde gaat zitten óf gebruikmaakt van een VIP-box. Napoli SSC wedstrijden zijn een top belevenis.


Wat is de beste tijd om kaartjes te kopen?

Napoli SSC is ook dit jaar weer een titelkandidaat hierdoor kunnen kaarten tegen het einde van het seizoen erg snel uitverkocht raken. Het is dan ook aan te raden om ruim op tijd een voetbalreis naar Napoli SSC te boeken om te voorkomen dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn.


Wat zijn de beste plekken om de wedstrijd te bekijken?

Aangezien Napoli SSC in een wat ouder traditioneel stadion speelt, heb je achter het doel te maken met zitplekken wat verder van het veld. Toch is vanaf hier het zicht prima. Kies je voor een plekje aan de lange zijde? Dan heb je een geweldig zicht.


Wat moet ik doen als een wedstrijd wordt geannuleerd of verplaatst?

Onze voetbalgarant-regeling is er om al onze klanten met een gerust hart op pad te sturen. Bij een geannuleerde of verplaatste wedstrijd zorgen wij voor een geschikte oplossing. Afhankelijk van de situatie zullen wij een voorstel doen. Voor meer informatie over onze voetbalgarant-regeling, klik je hier!


Zijn er speciale regels voor fans die een Napoli SSC wedstrijd bezoeken?

Zoals alle clubs heeft Napoli SSC ook eigen huisregels. Dit zijn regels die bij alle clubs gelden. Hierin wordt het verbod op drugsgebruik, vuurwerk en wapens verboden. Hoewel het allemaal logisch lijkt, raden wij aan toch even rustig de reglementen door te kijken. Hier kan namelijk ook nuttige info worden genoemd omtrent het meenemen van tassen en het gebruik van camera’s. 

Beleef Napoli wedstrijdentiziano ballabio / Shutterstock.com

Liever een andere voetbalwedstrijd in Italië bezoeken? Laat je inspireren: